Įkraunama...
Įkraunama...

BEKO buitinė technika

QUOTE (VERA @ 2004 08 13, 00:54)
Na, prieš savaitę nusipirkom BEKO skalbimo mašiną ir labai džiaugiamės, nes ji ir gražaus dizaino, ir skalbia labai tyliai. Jokių neaiškumų nebuvo iškylę...

Na, dar tik savaite biggrin.gif . Del visa pikta spjauk 3k per kairi peti wink.gif
Atsakyti
QUOTE (goda @ 2003 12 19, 21:36)
bet uz tat kaip laiko sake .ai dar sake apie boshus kad visos jos taip pat rinktos ispanijoj tik visi galvoja kad vokiskos tai jokio skirtuma ar beko ar bosh na kiek cia teisybes tai nezinau wink.gif jis dar minejo kad geriau gera naudota is vokieciu nei nauja, bet man nauja kazkaip labiau prie sirdies

na ir suskelei - palyginai europietiska ir turkiska technika.
Ir itariu turejai omeny Italija, ten tikrai labai daug masinu gaminama.
Na dar galejo buti lenkija, kur atidaryta nauja gamykla - deda boch varda, o i vidu stato hansa lenkiska skalbykle.
Atsakyti
thumbup.gif O man Beko super. thumbup.gif Esu patenkinta, turiu skalbimo mašiną, šaldytuvą. Tiesa pamiršau paskyti kad jau penktus metus naudoju, o problemų neturėjau. clap_1.gif
Aš už BEKO , ne pavadineme esmė o kokybėje smile.gif o ir kaina padori biggrin.gif Jei dar kada pirkčiau rinkciausi tą patį variantą smile.gif
Atsakyti
As turiu Beko dujine virykle su elektrine orkaite.Viskas butu labai puiku, jei ne aplink duju ciaupus esantis metalas,taip pajuoduoja,kad su niekuo nenusisveicia, o kai kuriais ypac brangiais valikliais net dar labiau tamseja.
Atsakyti
turiu beko skalbimo masina, dirba jau trys metai, gedimu dar nebuvo tfu tfu tfu, priekaistu jokiu
Aga jei tavo pavirsius metaliko spalvos tai nesvarbu kokia firma, visi jie sunkiai valosi ir visada murzini atrodo
Atsakyti
Turiu skalbykle, na nepatinka ji man laukiu kol nusprogs g.gif
dureles pagelto, puskuoja kazkaip, kai grezia ar suka bugna tai lavona gali pakelt, kai vaike miega net nejugiu laugh.gif

virykle irgi turejau, tipo multifunkcine orkaite - s... kazkos sumokejau kai uz gera, gavau slamsta, ar su oru ar be vienodas sultingumas, tiksliau jo ner mad.gif
atsiradus progai isveziau mama ir nusipirkom MORAVIA thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (gitulia @ 2004 08 15, 22:53)
turiu beko skalbimo masina, dirba jau trys metai, gedimu dar nebuvo tfu tfu tfu, priekaistu jokiu
Aga jei tavo pavirsius metaliko spalvos tai nesvarbu kokia firma, visi jie sunkiai valosi ir visada murzini atrodo

Ji pati balta tik aplink ciaupus tokie metaliniai apvadai,kazkokio spec.metalo,kuris nuo plovikliu dar labiau juoduoja.
Atsakyti
QUOTE (Aga @ 2004 08 19, 21:16)
Ji pati balta tik aplink ciaupus tokie metaliniai apvadai,kazkokio spec.metalo,kuris nuo plovikliu dar labiau juoduoja.

Pas mane taip buvo ir paguosiu, neatsveisi, viskas wink.gif
tad sakau su dziaugsmu isveziau ja mamai, wink.gif
Atsakyti
as irgi naudoju BEKO skalbimo masina - antri metai be problemu tfu tfu tfu....
Atsakyti
QUOTE (Aga @ 2004 08 14, 19:29)
As turiu Beko dujine virykle su elektrine orkaite.Viskas butu labai puiku, jei ne aplink duju ciaupus esantis metalas,taip pajuoduoja,kad su niekuo nenusisveicia, o kai kuriais ypac brangiais valikliais net dar labiau tamseja.

ilindau su mintim tą patį parašyti ką ir tu parašei tik dar pridėčiau kad valyti irgi ji laaabai nepatogi.
Atsakyti
QUOTE (Kuzia @ 2004 08 13, 00:08)
Na, dar tik savaite biggrin.gif . Del visa pikta spjauk 3k per kairi peti wink.gif

Et, perspejai tu mane, Kuzia, bet jau pozdno batia doh.gif !!!Griztu as namo, o ten - SUPRISE !!!!! ohmy.gif - vyras virtuve sutvarkes, stalazus padares ir jau svyti pajungta BEKO indaplove!!!!! Nu kaip as galejau jam kazka pasakyti, kai po tokio ivykio begau nuo sirdie lasiuku ieskoti - gi mano vyras iki siol tokiu savybiu ( namu seimininko, juolab maloniu siurprizu darytojo) savyje neturejo!!!
As tik wub.gif wub.gif wub.gif ir kolkas tik svaigstu, kad nesvariu indu nera. O dar kai vyras, kas vakara priejes prie masinos paspaudzia mygtuka ir sako: "nemaisyk, as indus plaunu!" tai isvis tada buna linksma laugh.gif laugh.gif laugh.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Tvarkele @ 2004 08 30, 22:37)
Et, perspejai tu mane, Kuzia, bet jau pozdno batia doh.gif !!!Griztu as namo, o ten - SUPRISE !!!!! ohmy.gif - vyras virtuve sutvarkes, stalazus padares ir jau svyti pajungta BEKO indaplove!!!!! Nu kaip as galejau jam kazka pasakyti, kai po tokio ivykio begau nuo sirdie lasiuku ieskoti - gi mano vyras iki siol tokiu savybiu ( namu seimininko, juolab maloniu siurprizu darytojo) savyje neturejo!!!
As tik  wub.gif  wub.gif  wub.gif ir kolkas tik svaigstu, kad nesvariu indu nera. O dar kai vyras, kas vakara priejes prie masinos paspaudzia mygtuka ir sako: "nemaisyk, as indus plaunu!" tai isvis tada buna linksma laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  wub.gif

Merfio desnis - "jeigu gali kas nors atsitikt blogiausia, tai butinai taip ir atsitiks"
Nu ne visada taip atsitinka, ne visada doh.gif . Abra kadabra, tegu tau indaplove tarnauja per amzius amzinuju smile.gif
Atsakyti