As irgi dar suknytes neturiu 
  Liepos men grysiu i Lietuva, tada ir issinuomuosiu ka nors, manau, kad nera ko mums skubeti, sezonas vasara, o rudeni jau tokiu grusciu nebebus, be to matysis kur naujos suknytes, kur jau per vasara n kartu nudevetos 

QUOTE(tasha @ 2007 06 03, 16:56)
As irgi dar suknytes neturiu 
  Liepos men grysiu i Lietuva, tada ir issinuomuosiu ka nors, manau, kad nera ko mums skubeti, sezonas vasara, o rudeni jau tokiu grusciu nebebus, be to matysis kur naujos suknytes, kur jau per vasara n kartu nudevetos 
va, man irgi minejo, kad dabar rinktis suknute neverta, sako, po vasaros vestuviu bumo, ji gali likti visai kitokia, nei as issirinksiu
QUOTE(stauride @ 2007 06 01, 14:39)
Mano suknelė pečius apnuogina. Salonas, iš kurio imu suknele, turi ir švarkelių, tai imsiu švarkelį. Be to, planuoju iki vestuvių pati nusinerti skraistę-šalį, kur galesiu susisupt, tai nuomoto švarkelio gali ir neprireikti.
as irgi tikiuosi turetu puosnu dideli sali, jei kartais oras nekoks butu:)
                [quote=tavo_katyte,2007 06 03, 12:18]
noreciau pazet tavo nuotraukytes, jei galima
 tikekimes, kd per visu rudeninukiu vestuves oras bus pasakiskas  
Papildyta:
http://public.fotki.com/ingusita/
Visoms mergaitems linkiu gero oro ir nuostabios sventes.

Sekmes ruosiantis
Papildyta:
Cia mano sventes nuotraukytes, na man tai jos labai mielos ir niekiek nesigailiu kad buvo rudeni.

noreciau pazet tavo nuotraukytes, jei galima
Papildyta:
http://public.fotki.com/ingusita/
Visoms mergaitems linkiu gero oro ir nuostabios sventes.
Sekmes ruosiantis
Papildyta:
Cia mano sventes nuotraukytes, na man tai jos labai mielos ir niekiek nesigailiu kad buvo rudeni.
                as turesiu toki pati kailiuka

QUOTE(Prince @ 2007 06 04, 16:22)
as turesiu toki pati kailiuka
Niu toks nieko, fainutis. Bet man tai jau tik vakare velai prireike kai jau turbut nuo nuovargio saltis krete.
                as ji tik vakarui ir turesiu 

Mano vestuvės buvo jau gilų rudenį - nuotraukos gavosi pasakiškos 
 dar buvo labai nenukritę, tai tokios spalvos ir toks kontrasts tarp žyyyydro dangaus, auksinių lapų ir raudono bažnyčios kupolo  

o šiaip tai rekomenduočiau, kas planuojate rudenį vestuves, įsigyti normalų baltą paltuką ir pirštines. Nes man negražu, kai jaunoji gobiasi nuo šalčio kuo papuola
 turėjau aš ir skraistę, bet paltukas buvo daug patogiau ir estetiškiau  

o šiaip tai rekomenduočiau, kas planuojate rudenį vestuves, įsigyti normalų baltą paltuką ir pirštines. Nes man negražu, kai jaunoji gobiasi nuo šalčio kuo papuola
QUOTE(draugė_lija @ 2007 06 04, 16:39)
Mano vestuvės buvo jau gilų rudenį - nuotraukos gavosi pasakiškos 
 dar buvo labai nenukritę, tai tokios spalvos ir toks kontrasts tarp žyyyydro dangaus, auksinių lapų ir raudono bažnyčios kupolo  

turėjau aš ir skraistę, bet paltukas buvo daug patogiau ir estetiškiau  
O gal galetum nors kelias nuotraukytes parodyti
QUOTE(gala @ 2007 06 02, 11:44)
Aš tuokiausi tokiu pačiu metu
                O jau nuotrauku grazumelis, negaliu atsiziuret, jaunoji tiesiog pasakiska