Vienom stiprybes...
O kitom dideles sekmes...

Opti, sekmes tau siandien dideliausios 
Merginos, gal kas girdejot ka nors apie Selli?
jau supuoja leliuka ir nesigiria

Merginos, gal kas girdejot ka nors apie Selli?

P.VILTIS tu privalai pastoti,negalim visos tik verkti.Issaugok zirniukus, suteik vilti kitom mergaitem
,kad galetumem vel startuoti.
[/quote]
Labai stengsiuosi,nors vakar,kai paskaiciau tokias naujienas,taip susinervinau,kad pilva paciai mausti pradejo,net jegu neturejau dar ir PAJUODELEI,uzuojauta pareiksti -laikykis.Bijau jau ir internete naujas zinutes skaityti,o Opti,siandien daro testa,man rodos rase,kad penktadieni-tikiuosi pradziugins mus visas zinia

[/quote]
Labai stengsiuosi,nors vakar,kai paskaiciau tokias naujienas,taip susinervinau,kad pilva paciai mausti pradejo,net jegu neturejau dar ir PAJUODELEI,uzuojauta pareiksti -laikykis.Bijau jau ir internete naujas zinutes skaityti,o Opti,siandien daro testa,man rodos rase,kad penktadieni-tikiuosi pradziugins mus visas zinia

P.Viltie, viskas bus gerai, nepasiduok blogom nuotaikom. Zinau, kad tau pasiseks 

P.VILTIS laikau uz tave kumscius labai stipriai. Tu privalai tiketi , nepasiduoti ir isirasyti savo varda saraso gale.
As is merginu pirmoji patapau
po 4 IFV. o tu privalai buti pirma po 5.
P.S Zinok, kad diegliukai pilve, tai LABAI geras zenklas! Manes jie jau 10 sav neapleidzia
Sandrarg, Opti, laukiam geru naujienu!

P.S Zinok, kad diegliukai pilve, tai LABAI geras zenklas! Manes jie jau 10 sav neapleidzia

Sandrarg, Opti, laukiam geru naujienu!
QUOTE(Maniuska @ 2007 08 08, 10:09)
As is merginu pirmoji patapau
po 4 IFV.

O vat ir ne, nepirma

Opti labai laukiam tavo sekmes, o tai nerimtai cia ta liepa atrodo, tik viena laimingoji
kol kas. laikau kumscius supaudus kad tik pasisektu, nes kol pats nesusiduri tai net ir nesupranti kaip tai svarbu

laba visoms. Maniuska sakei, kad diegliukai gerai, pas mane yra trupuciuka tokie nestiprus diegliukai, taciau noriu paklausti ar kas zinote del krutines skaudejimo man labai, labai ja skauda ir spenelei yra labai skaudus, tokius jausmus jusdavcau pries mmmm, as dar ir vaistukus tebesileidziu, vieni y raumenis kiti y pilvuka, ir slapima reikia matuotis kiekviena karta, ir kiek isgeriu taip pat, buvau siandien pas daktaro pasiemiau antra men biliotenio, nes vengiu zmoniu, nenoriu buti tarp judejimo. PVilte tu busi mamyte, pamatysi tikek tuo.

hormonai, hormonai...taip buna...Estradioli daro? prie hiperstimuliacijos taip buna, man buvo, ciut panest papus galejau
Papildyta:
tai kad siandien dar tik treciadienis..

QUOTE(sandrarg @ 2007 08 08, 15:47)
... ar kas zinote del krutines skaudejimo man labai, labai ja skauda ir spenelei yra labai skaudus, tokius jausmus jusdavcau pries mmmm, as dar ir vaistukus tebesileidziu,....
Papildyta:
tai kad siandien dar tik treciadienis..

QUOTE(P.VILTIS @ 2007 08 08, 10:04)
...o Opti,siandien daro testa,man rodos rase,kad penktadieni-tikiuosi pradziugins mus visas zinia