Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Vienom stiprybes...
O kitom dideles sekmes...
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif verysad.gif , dieve merginos kaip as jus uzjauciu man taip sirdy suspaude del jusu, net neysivaizduoju kaip ir paguosti jus, kabinu jus visas ir linkiu ko didziausios sekmes, tikrai uz visas praleistas kancelias mes visos tapsime mamytemis ir galesime dziaugtis, reikia tik tiketi. As labai bijau ir del saves, kad nesulaukciau prakeiktu mmm, visas dienas tik apie vaikely ir tegalvoju, ir pilviuka pag;ostau kad zirniukai pagaliau rastu silta vietele, to linkiu visoms, visoms, kas esate ant laukimo, o ka nuvyle mergaites, nenusiminkite, duos dievulis visoms. nestuke.gif nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Opti, sekmes tau siandien dideliausios wub.gif

Merginos, gal kas girdejot ka nors apie Selli? g.gif jau supuoja leliuka ir nesigiria ax.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darviena: 08 rugpjūčio 2007 - 08:04
P.VILTIS tu privalai pastoti,negalim visos tik verkti.Issaugok zirniukus, suteik vilti kitom mergaitem nestuke.gif 4u.gif,kad galetumem vel startuoti.
[/quote]

Labai stengsiuosi,nors vakar,kai paskaiciau tokias naujienas,taip susinervinau,kad pilva paciai mausti pradejo,net jegu neturejau dar ir PAJUODELEI,uzuojauta pareiksti -laikykis.Bijau jau ir internete naujas zinutes skaityti,o Opti,siandien daro testa,man rodos rase,kad penktadieni-tikiuosi pradziugins mus visas zinia nestuke.gif
Atsakyti
P.Viltie, viskas bus gerai, nepasiduok blogom nuotaikom. Zinau, kad tau pasiseks 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pajuodėlė: 08 rugpjūčio 2007 - 09:09
P.VILTIS laikau uz tave kumscius labai stipriai. Tu privalai tiketi , nepasiduoti ir isirasyti savo varda saraso gale. wub.gif As is merginu pirmoji patapau nestuke.gif po 4 IFV. o tu privalai buti pirma po 5.
P.S Zinok, kad diegliukai pilve, tai LABAI geras zenklas! Manes jie jau 10 sav neapleidzia ax.gif
Sandrarg, Opti, laukiam geru naujienu!
Atsakyti
Mergaites,aciu uz palaikyma-tikiuosi Jusu linkejimai issipildis ir busiu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniuska @ 2007 08 08, 10:09)
As is merginu pirmoji patapau  nestuke.gif po 4 IFV.

O vat ir ne, nepirma smile.gif

Atsakyti
Opti labai laukiam tavo sekmes, o tai nerimtai cia ta liepa atrodo, tik viena laimingoji ax.gif kol kas. laikau kumscius supaudus kad tik pasisektu, nes kol pats nesusiduri tai net ir nesupranti kaip tai svarbu mirksiukas.gif
Atsakyti
laba visoms. Maniuska sakei, kad diegliukai gerai, pas mane yra trupuciuka tokie nestiprus diegliukai, taciau noriu paklausti ar kas zinote del krutines skaudejimo man labai, labai ja skauda ir spenelei yra labai skaudus, tokius jausmus jusdavcau pries mmmm, as dar ir vaistukus tebesileidziu, vieni y raumenis kiti y pilvuka, ir slapima reikia matuotis kiekviena karta, ir kiek isgeriu taip pat, buvau siandien pas daktaro pasiemiau antra men biliotenio, nes vengiu zmoniu, nenoriu buti tarp judejimo. PVilte tu busi mamyte, pamatysi tikek tuo. nestuke.gif
Atsakyti
hormonai, hormonai...taip buna...Estradioli daro? prie hiperstimuliacijos taip buna, man buvo, ciut panest papus galejau biggrin.gif

QUOTE(sandrarg @ 2007 08 08, 15:47)
... ar kas zinote del krutines skaudejimo man labai, labai ja skauda ir spenelei yra labai skaudus, tokius jausmus jusdavcau pries mmmm, as dar ir vaistukus tebesileidziu,....

Papildyta:
tai kad siandien dar tik treciadienis.. biggrin.gif

QUOTE(P.VILTIS @ 2007 08 08, 10:04)
...o Opti,siandien daro testa,man rodos rase,kad penktadieni-tikiuosi pradziugins mus visas zinia nestuke.gif

Atsakyti
Darviena, išimk mane prašau iš sąrašiuko.

Komentarų dabar tikrai nebus. smile.gif

Atsakyti