Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Darviene,isbrauk mane is sarasiuko,sulaukiau mmm cry.gif Tik jus mergaites zinot ka jauciu dabar sirdelei.Noriu verkti,verkti verkti...
Atsakyti
Nirali verysad.gif labai graudu, kad nepavyko... console.gif
QUOTE(Nirali @ 2007 08 06, 19:51)
Tik jus mergaites zinot ka jauciu dabar sirdelei.Noriu verkti,verkti verkti...

Atsakyti
P.VILTIS, o kokius vaistus leidiesi vietoj aspirino? blink.gif 4u.gif

QUOTE(P.VILTIS @ 2007 08 06, 15:36)
...ir vietoj aspirino leidziuosi vaistus.....

Nirali...zinom...geriau butu, kad nezinotumem nei viena, bet yra kaip yra..paverk...rytoj jau bus lengviau..ir lengviau stotis eiti i prieki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 06 rugpjūčio 2007 - 21:11
Nirali, buk stipri...Laikykis...
Atsakyti
QUOTE(Nirali @ 2007 08 06, 21:51)
...sulaukiau mmm cry.gif Tik jus mergaites zinot ka jauciu dabar sirdelei.Noriu verkti,verkti verkti...

verysad.gif ...tikrai labai gaila, kad nepavyko console.gif
visgi neprarask tikėjimo, kad kitąkart pavyks wub.gif būtinai pavyks 4u.gif
Atsakyti
Darviene,isbrauk mane is sarasiuko,sulaukiau mmm cry.gif Tik jus mergaites zinot ka jauciu dabar sirdelei.Noriu verkti,verkti verkti...

Nirali, laikykis širdele ... verysad.gif wub.gif
žinau, kad žodžiai dabar nepadės, bet pasistenk būti stipri... viskas aprims, tik reikia laiko wub.gif
Atsakyti
Nirali,uzjauciu-net kvapa uzgniauze perskaicius -laikykis verysad.gif

As ir pati supanikavau-baisu pradejo darytis-ir pilve diegiuklai ilinde-nors dar tik 6 diena po isodinimo-labai bijau blogu naujienu-nuotaika ir optimizmas pradeda kristi verysad.gif

Opti,pajuodele-Jusu atsakymai anksciau nei mano-laikykites-laukiu geru ziniu nestuke.gif

Euromergele,vietoje aspirino leidziuosi -CLEXANE-koks skirtumas del poveikio-nezinau tik kainu skirtumas-tai labai didziulis blink.gif
Atsakyti
Siaubas Nirali. Tiesiog truksta zodziu kaip gaila, kad nepavyko. Tai tau 13 diena pramuse, jei teisingai suskaiciavau?
P.Viltie, jauciuosi panasiai suzinojus Nirali zinia. Kazin kaip Pajuodelei einas? Gal aprimo jos tepliojimas?
Man siandien 10 diena. Mintyse kartoju, kad tikeciau savimi, likciau rami, bet paskaicius tokiu ziniu norisi sienomis laipioti!
Atsakyti
Nirali, stenkis greiciau atsigauti sustipreti ir vel planuoti viska toliau, mums visoms buna is pradziu nepakeliamai sunku, bet va, man praejo pora savaiteliu ir as jau tik galvoju, kad greiciau praeitu trys menesiukai ir vel galeciau pabandyti,nors kai ruosiausi visoms toms proceduroms man daug visokiu pasaliniu reiskiniu buvo, visokiu skausmu, atrode, eina sikt nieko daugiau nenoriu, bet viskas liko praeity ir vel galvoji i prieki, stiprybe tau console.gif
Opti, nesinervuok, vis tiek nieko mes negalim pakeisti, tai stenkis galvoti kas geriausia.
Atsakyti
...sulaukiau mmm cry.gif Tik jus mergaites zinot ka jauciu dabar sirdelei.Noriu verkti,verkti verkti...

Nirali, gaila verysad.gif Issiverk siandien, palengves. Stiprybes tau ir daug daug tikejimo, kad pasiseks console.gif
Papildyta:
QUOTE(Opti @ 2007 08 07, 09:40)
Man siandien 10 diena. Mintyse kartoju, kad tikeciau savimi, likciau rami, bet paskaicius tokiu ziniu norisi sienomis laipioti!

Opti, vyk visas blogas mintis i sali ir tikek sekme !! Gi kazkas turi tuos 30%padaryt ane, negalim statistikos gadint !
Atsakyti
Nirali, console.gif
Atsakyti
QUOTE(Pajuodėlė @ 2007 08 06, 16:51)
Sveika, Opti ir visos merginos,

Man penktadieni bus 2 savaites po isodinimo. Buvau tokia optimiste, o uzvakar susapnavau, kad 1 zirniukas neprigijo, o kitas tiesiog sprogo akyse, t.y. gydytojas rode man ekrane, kas mano pilvely darosi, ir tas 1 likes susprogo. Taip tikroviska viskas buvo. O siandien pradejo "tepti"... verysad.gif

Pajuodele, kaip tu siandien ? wub.gif
Atsakyti