Nirali
labai graudu, kad nepavyko...

QUOTE(Nirali @ 2007 08 06, 19:51)
Tik jus mergaites zinot ka jauciu dabar sirdelei.Noriu verkti,verkti verkti...
P.VILTIS, o kokius vaistus leidiesi vietoj aspirino?
Nirali...zinom...geriau butu, kad nezinotumem nei viena, bet yra kaip yra..paverk...rytoj jau bus lengviau..ir lengviau stotis eiti i prieki

QUOTE(P.VILTIS @ 2007 08 06, 15:36)
...ir vietoj aspirino leidziuosi vaistus.....
Nirali...zinom...geriau butu, kad nezinotumem nei viena, bet yra kaip yra..paverk...rytoj jau bus lengviau..ir lengviau stotis eiti i prieki

QUOTE(Nirali @ 2007 08 06, 21:51)
...sulaukiau mmm

visgi neprarask tikėjimo, kad kitąkart pavyks

Darviene,isbrauk mane is sarasiuko,sulaukiau mmm

Nirali, laikykis širdele ...

žinau, kad žodžiai dabar nepadės, bet pasistenk būti stipri... viskas aprims, tik reikia laiko

Nirali,uzjauciu-net kvapa uzgniauze perskaicius -laikykis
As ir pati supanikavau-baisu pradejo darytis-ir pilve diegiuklai ilinde-nors dar tik 6 diena po isodinimo-labai bijau blogu naujienu-nuotaika ir optimizmas pradeda kristi
Opti,pajuodele-Jusu atsakymai anksciau nei mano-laikykites-laukiu geru ziniu
Euromergele,vietoje aspirino leidziuosi -CLEXANE-koks skirtumas del poveikio-nezinau tik kainu skirtumas-tai labai didziulis

As ir pati supanikavau-baisu pradejo darytis-ir pilve diegiuklai ilinde-nors dar tik 6 diena po isodinimo-labai bijau blogu naujienu-nuotaika ir optimizmas pradeda kristi

Opti,pajuodele-Jusu atsakymai anksciau nei mano-laikykites-laukiu geru ziniu

Euromergele,vietoje aspirino leidziuosi -CLEXANE-koks skirtumas del poveikio-nezinau tik kainu skirtumas-tai labai didziulis

Siaubas Nirali. Tiesiog truksta zodziu kaip gaila, kad nepavyko. Tai tau 13 diena pramuse, jei teisingai suskaiciavau?
P.Viltie, jauciuosi panasiai suzinojus Nirali zinia. Kazin kaip Pajuodelei einas? Gal aprimo jos tepliojimas?
Man siandien 10 diena. Mintyse kartoju, kad tikeciau savimi, likciau rami, bet paskaicius tokiu ziniu norisi sienomis laipioti!
P.Viltie, jauciuosi panasiai suzinojus Nirali zinia. Kazin kaip Pajuodelei einas? Gal aprimo jos tepliojimas?
Man siandien 10 diena. Mintyse kartoju, kad tikeciau savimi, likciau rami, bet paskaicius tokiu ziniu norisi sienomis laipioti!
Nirali, stenkis greiciau atsigauti sustipreti ir vel planuoti viska toliau, mums visoms buna is pradziu nepakeliamai sunku, bet va, man praejo pora savaiteliu ir as jau tik galvoju, kad greiciau praeitu trys menesiukai ir vel galeciau pabandyti,nors kai ruosiausi visoms toms proceduroms man daug visokiu pasaliniu reiskiniu buvo, visokiu skausmu, atrode, eina sikt nieko daugiau nenoriu, bet viskas liko praeity ir vel galvoji i prieki, stiprybe tau
Opti, nesinervuok, vis tiek nieko mes negalim pakeisti, tai stenkis galvoti kas geriausia.

Opti, nesinervuok, vis tiek nieko mes negalim pakeisti, tai stenkis galvoti kas geriausia.
...sulaukiau mmm

Nirali, gaila

Papildyta:
QUOTE(Opti @ 2007 08 07, 09:40)
Opti, vyk visas blogas mintis i sali ir tikek sekme !! Gi kazkas turi tuos 30%padaryt ane, negalim statistikos gadint !
Nirali,

QUOTE(Pajuodėlė @ 2007 08 06, 16:51)
Sveika, Opti ir visos merginos,
Man penktadieni bus 2 savaites po isodinimo. Buvau tokia optimiste, o uzvakar susapnavau, kad 1 zirniukas neprigijo, o kitas tiesiog sprogo akyse, t.y. gydytojas rode man ekrane, kas mano pilvely darosi, ir tas 1 likes susprogo. Taip tikroviska viskas buvo. O siandien pradejo "tepti"...
Man penktadieni bus 2 savaites po isodinimo. Buvau tokia optimiste, o uzvakar susapnavau, kad 1 zirniukas neprigijo, o kitas tiesiog sprogo akyse, t.y. gydytojas rode man ekrane, kas mano pilvely darosi, ir tas 1 likes susprogo. Taip tikroviska viskas buvo. O siandien pradejo "tepti"...

Pajuodele, kaip tu siandien ?