Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(garnelis @ 2007 08 01, 09:52)
Ar nepamirsome - rytoj IVF skyrelio susitikimas  4u.gif

Nieks nesikeicia: VCUP, Laikinoji sostine, banketine salyte, 18:00.

Eilinį kartą pasijuokė Dievas iš mano planų. Manęs nebus verysad.gif O iki kelintos jūs ten būsit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musmiryte: 01 rugpjūčio 2007 - 10:05
QUOTE(Musmiryte @ 2007 08 01, 09:58)
Eilinį kartą pasijuokė Dievas iš mano planų. Manęs nebus  verysad.gif O iki kelintos jūs ten būsit?

iki 21:00 manau tikrai turetume buti.
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 08 01, 09:58)
Eilinį kartą pasijuokė Dievas iš mano planų. Manęs nebus  verysad.gif O iki kelintos jūs ten būsit?

Nu atvaryyyyyyyyyyyk....... smile.gif
Atsakyti
visoms mergaitems startuojancios ir besiruosiancioms startuoti dideles,dideles sekmes jums drinks_cheers.gif ,o vilnietiems geru pokalbiu ir pasisedejimo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Prisidedu prie kaunietes 31 linkejimu! Gero jums pasisedejimo.Visa sirdimi su jumis! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kojinės @ 2007 08 01, 11:15)
Nu atvaryyyyyyyyyyyk.......  smile.gif

Prižadu pasistengt. 18 val. einu jubiliato (1 metai) torto valgyt ir jei išeis ištrūkt anksčiau tai gal dar ir pas jus suspėsiu. Jei iki 20 val nepasirodysiu, tai bloguoju prašau manęs neminėt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musmiryte: 01 rugpjūčio 2007 - 11:30
Sveikutes, ryt atvažiuoja labai gera draugė iš Klaipėdos į konferenciją Vilniuje, apsistoja pas mane, vakare nori programos po Vilniaus gatves doh.gif , negaliu atsakyti, nebent jai pavyks susitarti su ja, kad programą pradėsime nuo 19 val. Taigi merginos dėl dalyvavimo esu su klaustuku schmoll.gif
sorry
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 07 31, 15:28)
Tai jau niekis, kai sužinojau teigiamą rezultatą, tai kaip ir neskaudėjo  biggrin.gif Net gydytoja stebėjosi.Šiaip be nuskausminamųjų išgyvenau.Leliukui hiperstimuliacija nekenkia.Opti, nesibaimink, tik džiaukis, pakentėsi jei ką, manau, kad tavęs laukia teigimas rezultatas  mirksiukas.gif

Ulla dekui, as ir taip manau.
Noreciau is taves daugiau informacijos apie hiperstimuliacija:
Jau rasei, kad trecia diena pradejai storet. Kiek vidutiniskai per para? Ar buvo dar kokiu simptomu? Tiesiai i ligonine vaziavot, ar tavo gyd ten nusiunte? Kad ilgai guleti ligoninej teko, supratau. Bet gal ka zinai kaip ten buna su II ar III laipsnio hyper?
Buvom suplanave jau dvi ateinancias savaites. Vyras atostogas paeme nuo 11 d, kad galetume nuo namu atitrukt. O ryt vakare lekiam tevu atostogaut isleist. Jie jau daiktus susikrove...
Atsakyti
na tai merginos kiek cia musu bus, jeigu taip visos byram i sonus? biggrin.gif

garantuotai rytoj dalyvauja:

1. euromerga
2. garnelis
3. Chiara
4. tokom
5. Kojnes
6. Nendre
7. redute
..... ?

Oras atrodo gereja, as baisiai noreciau Nendres zele ir pyrageliu (mmmmmm kaip noriu) ir labai noreciau i lauka, ir labai ant saulytes, ir t.t.t. .... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 01 rugpjūčio 2007 - 12:48
o gal darom kompromisa tada ?

Prie VCUP'o ant upes kranto yra zuoko kavinuke su baseinu. Tai ten ant zoles tada su dekiukais galim ir sedeti, grozetis upe ir papliurpti. Maista is tos kavinukes pasiimtume, nu o jei susalsime - eisime i VCUP'a, i kavine. kaip manote?
PS rytoj matau pranesa gera ora smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garnelis: 01 rugpjūčio 2007 - 12:38
QUOTE(garnelis @ 2007 08 01, 13:37)
o gal darom kompromisa tada ?

Prie VCUP'o ant upes kranto yra zuoko kavinuke su baseinu. Tai ten ant zoles tada su dekiukais galim ir sedeti, grozetis upe ir papliurpti. Maista is tos kavinukes pasiimtume, nu o jei susalsime - eisime i VCUP'a, i kavine. kaip manote?
PS rytoj matau pranesa gera ora smile.gif

man tinka visaip 4u.gif
tik vakare reziumuokit kaip blush2.gif

ir euromergele mane praleidai tongue.gif

Atsakyti
nepraleidau tongue.gif as tau dar rytoj sms'u pranesiu tikslia vieta susitikimo jeigu nepagausiu forume smile.gif

QUOTE(redute @ 2007 08 01, 13:42)
....mane praleidai  tongue.gif

nagi mielos mergaites, junkites i kompanija kas tik galit rytoj mirksiukas.gif
Atsakyti