Plepalų temelėj vakar rašė

QUOTE(euromergele @ 2007 08 01, 14:01)
:nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu merginos, nejaugi daugiau niekam nereikia pasilinksminimo tarp IVF'u?
jeigu norit, bet nedrystat, tai pamirskit visus kuklumus ir pirmyn

auuuu, kaip tik tai - noriu, bet nedrįstu,

Nu va saulė išlindo, VCUP greitai buvo pakeistas į žolytę, teks skubiai lekti pirkti persiku konservuotų Eruomergelės žėlei. Aš atlėksiu, tik nežinau ar nevėluosiu nes turiu fotosesiją, kaip tik baigsiu taip ir ateisiu prie jūsų. TIk prašymas aš jau atsijungsiu iškarto tai nesužinosiu kur tiksliai nuspręsit būti ar ant žolės ar Laikinojoj sostinėj, tai Euromergele gal tu man žinute pranešk kaip nors. Ainu gamint ko nors jums skanaus.
SUPER
tikrai mes visus savo nedrasumus i sali ir drasiai i kompanija
juk mes cia jau visos viena kita pazystame.
Del visako savo telefona palieku: 8612 73838 Ruta
(jeigu paskutine minute dar kasnors nuspres prisijungti, tai irgi skambinkit, kad mus rastumet
)

(jeigu paskutine minute dar kasnors nuspres prisijungti, tai irgi skambinkit, kad mus rastumet

QUOTE(saules zuikis @ 2007 08 02, 11:07)
QUOTE(euromergele @ 2007 08 02, 11:30)
SUPER
)

Gero jum susitikimo ir pasilinksminimo, mergaites. Gaila, kad negaliu prisijungt...

Kai busi LT galesim susiorganizuot ka nors
Kazin kaip sekasi Opti??????

QUOTE(Stefi @ 2007 08 02, 11:33)
Gero jum susitikimo ir pasilinksminimo, mergaites. Gaila, kad negaliu prisijungt... 

Kazin kaip sekasi Opti??????

QUOTE(euromergele @ 2007 08 02, 11:30)
SUPER
)

Sveikos,
As irgi labai noreciau,ir laiko sociai turiu,bet kad is Klaipedos daugiau kompanijos lyg ir nera,o vienai toki kelia nesmagu vaziuot

Meda-1 ir kitos panos, kas dar neturi po siai diena mano numerio, uzsirasykit pries iseidamos, nes paskambinau i Laikinaja sostine...sak uz salyte porai valandu 30 Lt nuoma
isvadinau kvailiais tai jie padejo rageli
Ten kai ieini i kabaka po kairei pusej baro yra didelis stalas, vienoj pusej sofke, kitoj kedes, atitvertas biski nuo visu, tai renkames ten..jeigu kas - skambinam man
18:00

Ten kai ieini i kabaka po kairei pusej baro yra didelis stalas, vienoj pusej sofke, kitoj kedes, atitvertas biski nuo visu, tai renkames ten..jeigu kas - skambinam man

QUOTE(euromergele @ 2007 08 02, 11:36)
Dekui, kad rupiniesi, euromergele.
Savijauta sparciai eme geret, pilvas akyse pradejo mazet. Ketinau pas gyd siandien eit, tai net nejau. Del savijautos: gerai, kad ligonine nebenusimato, bet dabar kitos kvailos mintys i galva eme lyst: gyd prognozavo, kad, jei embrionai prisitvirtins, tai vel gali uzkelt mano hormonus ir tuomet tiesus kelias i ligonine. Ar gerejanti savijauta reiskia, kad nepavyko?
Bijau, kad per tas dvi laukimo savaites man tuoj rimtai stogas pavaziuos.
Susitikime, gaila, nedalyvausiu tikrai. Siandien sesta isvaziuojam. Iki pirmadienio busiu be interneto. Taigi dalyvaujanciom gero vakarelio!!! O visom sekmes!!!!!!
na.....tiksliai nezinau zinoma, visaip ten manau buna, todel nesinervuok, poilsiauk ir lauk tos dienos, kada viska suzinosi
Sekmes

QUOTE(Opti @ 2007 08 02, 12:29)