Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Na pagaliau geros naujenos thumbup.gif thumbup.gif

Tikiu, Nora nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Atkreipkit demesi i paskutinius irasus- Rence-(du), tikiu(trys), Nora(?) bigsmile.gif
Sveikinimai Norai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, jus visas aplankys tas džiaugsmas, tik nenuleiskite rankų ir labai tikėkite savo sėkme 4u.gif
Nora, tikriausiai palaikys man kompaniją wub.gif mano HCG 11d. po įsodinimo buvo 329, o Noros dar didesnis bigsmile.gif

Gydžiausi aš VK klinikoje pas gydytoją Usonienę.
Schema buvo trumpa. Nuo 3 c.d. clostylbegitas po 2 tabletes, nuo 5 c.d. gonal, na ir prieš punkciją Ovitrel.
Išpunktavo 8, tinkami apvaisinimui buvo 6. Įsodinimas buvo antrą dieną po punkcijos, įsodino vieną 3 ląstelių, kitus 2 ląstelų. Po įsodinimo gėriau estrifemą po 1 tabletę per dieną, aspiriną ir folio rūgštį po 1 tab. per dieną, na ir vakarais deduosi crinone.
Dabar tikiu, kad viskas bus gerai ir laukiu sekančio vizito pas gydytoją wub.gif
Atsakyti
Kaip smagu ,tokios naujienos clap.gif
Tikiu,Nora nuosirdziausi sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2007 08 14, 07:32)
Liepos mėnesį pasidariau 2 IVF, vakar buvau pas gydytoją pirmąjai ekoshopijai, taigi rezultatai tokie, kad pas mane apsigyveno trys žirniukai  wub.gif
Sekantis vizitas pas gydytoją po dviejų svaičių, tada bus matyti ar visi trys pasiliko su manimi  ax.gif  wub.gif
Mes su vyru labai susijaudinę  wub.gif

thumbup.gif naujienos!! Tikiu, sveikinu!! Stiprybes tau ir geros sveikateles!!
Papildyta:
QUOTE(Prince @ 2007 08 14, 12:03)
Mergaites Nora negali prisijungti ,tai rasau jos tyrymu atsakyma 522 thumbup.gif

Nora thumbup.gif Sveikinu!!! Sekmes ir lengvo tau nesiojimo!!!

Wow, dvi geros naujienos per viena diena. Super! Vel grizta tikejimas smile.gif
Atsakyti
Kaip smagu skaityti geras naujienas. Mrgaites didziausi sveikinimai, Saugokyte savo pilvukus wub.gif
Atsakyti
Nora,sveikinu-sakiua,kad papildysi-galbut net daugiavaikiu seimu statistika thumbup.gif

O as kazkokia jautri tapau-is pradziu is dziaugsmo apsizliumbiau,kad tokie rezultatai,o kai pradejo maudenti pilvo apacia-tai zliumbiu is baimes,kad tik pasisektu ir man unsure.gif -labai bijau,nors neilgai liko atsakymu laukti.
Atsakyti
QUOTE(P.VILTIS @ 2007 08 14, 13:13)
labai bijau,nors neilgai liko atsakymu laukti.

Na mergyte nosyte auksciau, viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
P.VILTIS, nepergyvenk pirma laiko, pilvelį ir man pamausdavo, o 10 d.po įsodinimo, net kažkokio pakraujavusio crinone iškrito, tada skambinau Paidukei, kuri mane visą laiką ramindavo, kai aš supanikuodavau, ji man liepė ryte iš karto pasidaryti HCG tyrimą ir nenervinti žirniukų, taip ir padariau.
Ačiū tau Paiduke už palaikymą, draugiškas bučkis tau oro_buckis.gif
Laikykis P.VILTIS ir tikėk, kad viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, jus saunuoles! Tegul jus saugo tas, kuriuo tikit! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2007 08 14, 13:03)
Mergaites Nora negali prisijungti ,tai rasau jos tyrymu atsakyma 522 thumbup.gif

VALIO, NORA55, NUOŠIRDŽIAUSI SVEIKINIMAI clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Na cia tai bent naujienu. 4u.gif 4u.gif Kaip biciu avilyje. Nora Tikiu sekmes ir stiprybes jums. Ir ramybes, nes jos oi kaip prireiks. Va nuo dabar dar tik viskas prasideda. Vienas ziauriai gerai. Nu bet 3!!!. Isproteti is laimes galima wub.gif wub.gif
Atsakyti