Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Dar kartelį visoms dėkoju už gražius žodžius ir palaikymą wub.gif
Nora, aš pas gydytoją važiavau beveik šešių savaitėlių, buvau ir prieš svaitę, bet nežiūrėjo, nes sakė, kad dar nieko nematys.
O kelintą dieną po įsodinimo tu dareisi HCG tyrimą ?
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2007 08 14, 16:51)
Dar kartelį visoms dėkoju už gražius žodžius ir palaikymą  wub.gif
Nora, aš pas gydytoją važiavau beveik šešių savaitėlių, buvau ir prieš svaitę, bet nežiūrėjo, nes sakė, kad dar nieko nematys.
O kelintą dieną po įsodinimo tu dareisi HCG tyrimą ?

Dariausi Hcg 13 diena
Papildyta:
siandien lygiai dvi savaites po isodinimo, o dariausi vakar is ryto
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 08 14, 15:37)
as noreciau mergaiciu paklaust, kurios ruosiasi ar darosi 4, 5 IVF....ar darot kazkokius dar tyrimus po tiekos IVF? ar jieskot dar kokiu nedarytu dalyku ar kartojat jau padarytus?...Pasidalinkit patirtim prasau...........  4u.gif  ax.gif

Sorry, nelabai atsimenu kokios jusu bedos. ax.gif Susimaise cia man viskas.Tik aatsimenu, kad apturejai keleta IUI ir 3 IFV.
As asmeniskai po 3 nesekmingu "pakeiciau ranka", gydytojais pasitikejau, bet jauciau, kad 4-o karto pas ta pati medika ar toj pacioj klinikoj daryti negalesiu. Tiesiog nebuciau patikejus.
O del tyrimu. Po trecio karto VK man buvo padaryta nuotrauka, po to laparaskopija. O vyrui padarytas kariotipo tyrimas(pos mus problemos su grikiukais). Siaip is esmes niekas nepasikeite, vistiek liko tas pats ir vienintelis kelias. O be to mes ir laikas mus spaude, ne jaunikliai mes esame.
O idomiausia, kad pirmoji gydymo istaiga(VM) net jokiu tyrimu nerekomendavo daryti, nors as beveik prasiausi. Pas androloga nuejom tik savo iniciatyva, nes buvo pagaliau idomu, gal zmogus kokiu ligu turi.
O padarytu tyrimu nekartojom isskyrus grikiuku tyrima ir mano hormonus, Gonalio dozei nustatyti.
Jei idomi mano nuomone, tai labai daug as nesiknaisiociau. Galutine stotele vistiek ta pati. As tiesiog visiems pagrasinau ten, aukstai, kad tai bus paskutinis kartas. Suprato!!! smile.gif Gal ir tu taip pabandyk?
Atsakyti
QUOTE(nora55 @ 2007 08 14, 18:16)
Dariausi Hcg 13 diena
Papildyta:
siandien lygiai dvi savaites po isodinimo, o dariausi vakar is ryto

Na tai gali būti dvynukai, o gal net ir trynukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 08 14, 16:37)
as noreciau mergaiciu paklaust, kurios ruosiasi ar darosi 4, 5 IVF....ar darot kazkokius dar tyrimus po tiekos IVF? ar jieskot dar kokiu nedarytu dalyku ar kartojat jau padarytus?...Pasidalinkit patirtim prasau...........  4u.gif  ax.gif

Sveika euromergele 4u.gif tik perskaiciau tavo laiskeli ir nusprendziau pasipasakoti.As jau dariausi irgi 3 IVF ir nepavyko verysad.gif Pakeiciau gyd. nusiveziau savo tyrimus senus, ji man pasiule pasalinti abu kiausintakius, taip ir padariau. Po operacijos dabar dar turiu cistu, tai israse gerti kontraceptines Jarina du men, po to vel bandysiu IVF. Gal kita ranka pades g.gif
Sekmes ir tau...
Atsakyti
Mergaitės, Valio! Valio! thumbup.gif Valio! thumbup.gif
Atsakyti
tikiu, nora55, labai smagu dėl jūsų wub.gif .

Beje, praeitą naktį sapnavau, kad mano mama pagimdė trynukus ir galvoju, tai čia kažin man atiduos, ar pati augins lotuliukas.gif . Ir dabar skaitau, kad dvi merginos laukiasi trynukų smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2007 08 14, 14:27)
P.VILTIS, nepergyvenk pirma laiko, pilvelį ir man pamausdavo, o 10 d.po įsodinimo, net kažkokio pakraujavusio crinone iškrito, tada skambinau Paidukei, kuri mane visą laiką ramindavo, kai aš supanikuodavau, ji man liepė ryte iš karto pasidaryti HCG tyrimą ir nenervinti žirniukų, taip ir padariau.
Ačiū tau Paiduke už palaikymą, draugiškas bučkis tau  oro_buckis.gif

labai, labai džiaugiuosi dėl taves wub.gif prisimenu kai paskambinai per mano gimtadienį ir pasakei koks tavo HCG, aš tuo metu buvau vaikiškų prekių pard.ir pasakiau, kad tikriausiai bus trynukai, visi pirkėjai atsisuko į mane, matyt garsiai pasakiau, man buvo puiki dovana tavo thumbup.gif rezultatai
ačiū už bučkį drauge aciuks.gif

Nora sveikinu ir tave 4u.gif , kaip faina kai pasiseka wub.gif wub.gif jaučiu, kad bus du thumbup.gif
Atsakyti
Tikiu,Nora ir as prisidedu prie sveikinimu,saunuoles jums pasiseke issaugoti 2 savaites, linkiu issaugoti ir 9 menesiukus nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif clap.gif
kaip jus mergaites galvojat ar reikia keisti gyditoja ar visi daro taip pat tik priklauso nuo pacios saves ir sekmes?
Is nevilties nuejau pas Kiniecius, pradejau darytis akupunkturas ir gerti arbateles,gal kuri megaites isbandet tai,ar kuriai nors padejo? verysad.gif
Atsakyti
Mergaites patarkit ax.gif jau dvi savaites laikosi nedidele temperatura,jauciuosi gerai,is pradziu prisigalvojau aisku visko...gal stebuklas ivyko,bet prasidejo mmm,o temperatura liko.Gal cia koks uzdegimas g.gif gal reiketu sakyt savo ginei,ka manot ??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(milanija @ 2007 08 14, 22:38)
Mergaites patarkit ax.gif jau dvi savaites laikosi nedidele temperatura,jauciuosi gerai,is pradziu prisigalvojau aisku visko...gal stebuklas ivyko,bet prasidejo mmm,o temperatura liko.Gal cia koks uzdegimas g.gif gal reiketu sakyt savo ginei,ka manot ??? g.gif

Zinoma, pasakyk daktarei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gandrė @ 2007 08 14, 20:34)
tikiu, nora55, labai smagu dėl jūsų  wub.gif .

Beje, praeitą naktį sapnavau, kad mano mama pagimdė trynukus ir galvoju, tai čia kažin man atiduos, ar pati augins  lotuliukas.gif . Ir dabar skaitau, kad dvi merginos laukiasi trynukų  smile.gif .

Nieko negali žinoti, Gandre, bet greičiausiai tavo sapnai išsipildys ir tu sulauksi savo stebuklėlio nestuke.gif ir ne vieno wub.gif linkiu tau to iš visos širdies wub.gif
Papildyta:
QUOTE(paiduke @ 2007 08 14, 22:21)
labai, labai džiaugiuosi dėl taves  wub.gif prisimenu kai paskambinai per mano gimtadienį ir pasakei koks tavo HCG, aš tuo metu buvau vaikiškų prekių pard.ir pasakiau, kad tikriausiai bus trynukai, visi pirkėjai atsisuko į mane, matyt garsiai pasakiau, man buvo puiki dovana tavo thumbup.gif  rezultatai
ačiū už bučkį drauge aciuks.gif
Nora sveikinu ir tave 4u.gif , kaip faina kai pasiseka  wub.gif  wub.gif jaučiu, kad bus du  thumbup.gif

Tu tikras pranašas Paiduke ax.gif
Aš tokia nepasitikėdama lėkiau į mūsų miestelio ligoninės loborotoriją priduoti kraujo, pagalvojau, kad nelabai patikimi tie rezultatai bus, nes tai kasininkei kol išaiškinau kokio man tyrimo reikia doh.gif matyt niekas beveik jo nedaro, tik aš viena iš nedaugelio atsiradau tokia rolleyes.gif
Atsakyti