Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Redute 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pireš ivf negėriau jokių vitaminų, tik folinę rūgštį.Dabar vėl laikausi tradicijos biggrin.gif Geriu folinę ir dar E geriu lotuliukas.gif
Tiesa, man dar būtina geležį vartot, bet čia jau būtina kraujui atsatyt, taip negerčiau biggrin.gif

Geriau natūralūs vitaminai: šviežiai spaustos sultys, daržovės ir t.t.Ir dar suvalgau daug lazdyno riešutų(ne parduotuvinių biggrin.gif ).Radau apie juos gerą info.Gal kur pritaikysit, pvz. vyriškiams lotuliukas.gif

http://www.gerasavij...zdynu-riesutai/

Bent jau man pagerėjimas akivaizdus.
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 08 23, 08:51)
Ir dar suvalgau daug lazdyno riešutų(ne parduotuvinių  biggrin.gif

essen.gif niam thumbup.gif man irgi tėtis maišais neša biggrin.gif

Redute, ni puxa ni pera mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 23 rugpjūčio 2007 - 07:57
QUOTE(Mirėja @ 2007 08 23, 07:56)
essen.gif niam  thumbup.gif man irgi tėtis maišais neša  biggrin.gif

Man irgi tėtis neša lotuliukas.gif Kai pamatė nubalusią fizionomiją lotuliukas.gif Tik baigiu suvalgyt, o paiimti nuvažiuot tolokai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 08 23, 08:59)
Man irgi tėtis neša  lotuliukas.gif Kai pamatė nubalusią fizionomiją  lotuliukas.gif Tik baigiu suvalgyt, o paiimti nuvažiuot tolokai  doh.gif

Gaila, kad ir nuo manęs toli, pasidalinčiau wub.gif

Atsakyti
Na redute jau turbūt susitiko su savo žirniukais wub.gif Pradedu laikyti jau kumštukus iki HCG teigiamo atsakymo drinks_cheers.gif
Atsakyti
SVEIKA REDUTE 4u.gif
Siandien tau ypatinga diena, pradedi auginti pas "save" zirniukus. Sekmes tau
Atsakyti
Redute, kadangi merginos labai nerimauja, o tu esi siuo metu labai busy, leisiu sau uz tave blush2.gif pranesti merginom dziugias naujienas 4u.gif Redute jau pasieme savo zirniukus thumbup.gif wub.gif . Visas detales parasys pati mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darviena: 23 rugpjūčio 2007 - 11:09
Redute, dekui uz pavadavima 4u.gif
Skelbiu atnaujinta parasiuka cool.gif mirksiukas.gif

Merginos, jei matysite netikslumus parasiuke, parasykite man i AZ. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darviena: 23 rugpjūčio 2007 - 12:22
aš jau su savo mažiukais. 1 idealus, 1 labai geras (abu po 8 last.) o kit į tėvelį t.y. lėtesni biški biggrin.gif

šiandien aš labai laiminga smile.gif bet taip sakant, neperšokus griovio, nesakyk OP. Tad kantriai lauksiu kokias 10 dienu smile.gif doh.gif
Darviena, atiduodu i tavo patikimą globą sąrašiuką:

Gandrus bandys pagauti:
rugpjūtį: sandrarg - 1IVF [08.20]; Ina - 1IVF; skaitytoja - 1IVF; sauluzele - 1IVF; redute - 3IVF; Ginana - snaigutės; rugsėjį: PETI - 5 IVF; Tik Tiek-1IVF; sidabriukas-1IVF; Gonza-2IVF; Viktoriukas-1IVF; Kaunietė31 - 2IVF; Stefi - snaigutes; spalį: Musmirytė-2IVF; EvelinaZ - 1 IVF; Cita - IVF.
Pastvėrė:
sausį: Paiduke-3IVF vasarį: Philipuks-1IVF kovą: laukiukas-1IVF(du); Magi-3IVF; Linasi-1IVF balandį: Mirėja-snaigutės(blastc.); Babulka-1IVF gegužę: Sicily-2IVF birželį: Maniuska - 4IVF liepą: Rence1 - 2IVF (du); Tikiu - 2IVF (trys) RUGPJŪTĮ: Nora55 - 2 IVF

Atsakyti
QUOTE(redute @ 2007 08 23, 13:19)
aš jau su savo mažiukais. 1 idealus, 1 labai geras (abu po 8 last.) o kit į tėvelį t.y. lėtesni biški  biggrin.gif

šiandien aš labai laiminga smile.gif  bet taip sakant, neperšokus griovio, nesakyk OP. Tad

thumbup.gif lauksim kada tavo kantrybė baigsis ir praneši gerus HCG skaičius wub.gif
Atsakyti
linkiu tau nestuke.gif wub.gif

QUOTE(redute @ 2007 08 23, 13:19)
aš jau su savo mažiukais. ...

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 08 23, 13:41)
linkiu tau  nestuke.gif  wub.gif

heart.gif
Atsakyti