Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

redute, linkiu linkiu linkiu nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Virge,2007 08 23, 17:14]
Sveika atvykusi pas mus, linkim ilgai neužsibūti mirksiukas.gif

O tai ačiū , pastudijuosiu biggrin.gif
Atsakyti
Redute, linkiu HCG minimum 100 wub.gif (na dar šiek tiek ankstoka, bet mirksiukas.gif )
Atsakyti
sėkmės, redute smile.gif
Atsakyti
Redute kuo geresniu rezultatu ir dvigubo nestuke.gif gal trigubo nestuke.gif
Lauksim geru naujienu po dvieju savaiciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakiukas @ 2007 08 23, 15:57)
Sveikos merginos, šiaip aš iš IUI skyrelio, bet manau prisijungsiu neužilgo ir čia.Norėjau paklausti, gal kas Rygoj darotės.. g.gif gal ten pigiau.. g.gif Ir kiek gaunasi bendroj sumoj, jei vyro sperma gera... O 2, 3 IVF tiek pat kainuoja ar pigiau.. blush2.gif

Sveikute, as darausi sioje klinikoje, cia jos kainos http://www.embrions.lv/ru.htm mirksiukas.gif , vaistai irgi truputeli pigesni nei Lietuvoje, tyrimai taip pat... Jai dar kils klausimu gali rasyti i AZ 4u.gif Gal tu is Panevezio g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2007 08 23, 20:06)
Sveikute, as darausi sioje klinikoje, cia jos kainos http://www.embrions.lv/ru.htm  mirksiukas.gif , vaistai irgi truputeli pigesni nei Lietuvoje, tyrimai taip pat... Jai dar kils klausimu gali rasyti i AZ  4u.gif  Gal tu is Panevezio  g.gif ?

Bet ICSI - 730 Ls tai kaip suprantu daug brangiau nei cia g.gif
Atsakyti
[quote=redute,2007 08 23, 13:19]
aš jau su savo mažiukais. 1 idealus, 1 labai geras (abu po 8 last.) o kit į tėvelį t.y. lėtesni biški biggrin.gif

šiandien aš labai laiminga smile.gif bet taip sakant, neperšokus griovio, nesakyk OP. Tad kantriai lauksiu kokias 10 dienu smile.gif doh.gif

redute, kad neprailgtu dineles,o rezultatas nestuke.gif 4u.gif

As vis toliau badausi, nedaug ir beliko. Tik cista vis neduoda man ramybes. Pirmadieni issiurbe is jos skysti, o ji ir vel prisipilde. Na, tikiuosi, ji man kojos nepakis blush2.gif

Atsakyti
Sveikos paneles,
Noriu paklausti,gal katrai yra taip buve,kad pirma menesi,nuo pirmos menesiniu dienos pradejus gerti KT,mmm tesesi ilgiau nei 10d ir net neketina baigtis ir gan gausus kraujavimas g.gif as tai pradzioje galvojau kad turi organizmas priprasti prie KT todel taip ir darosi,o dabar jau pradedu bijoti(kad ko neprisidirbciau,nes po 2men tureciau startuoti su IVF) , mano gydytoja atostogauja,tai nezinau kaip elgtis unsure.gif
Atsakyti
Redute sekmes dideliausios patapti nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif

Opti ir man nera gera savijauta,uzeina karstis ispila nei is sio nei is to.Zinau kad taip buna po IVF,nieko negalim padaryti reikia laukti kol issivalys organizmas.Juk sitokias dozes gavom. friends.gif
Atsakyti
taip neturetu buti, juoba nuo KT...kazkada jaunysteje esu prisizhaidus (bet as labai netvarkingai tas KT geriau iki ligonines su nesibaigianciomis menesinemis. Siulau kreiptis pas kita neatostogaujancia gydytoja 4u.gif butinai 4u.gif

QUOTE(Dzesika @ 2007 08 24, 00:31)
...mmm tesesi ilgiau nei 10d ir net neketina baigtis ir gan gausus kraujavimas g.gif ...

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 08 24, 01:15)
taip neturetu buti, juoba nuo KT...kazkada jaunysteje esu prisizhaidus (bet as labai netvarkingai tas KT geriau iki ligonines su nesibaigianciomis menesinemis. Siulau kreiptis pas kita neatostogaujancia gydytoja  4u.gif  butinai  4u.gif

Dekui euromergele, kad atsiliepei smile.gif ,butinai tada kreipsiuosi pas kita gydytoja.
Atsakyti