QUOTE(Opti @ 2007 08 22, 18:49)
Aciu uz patarimus del savijautos po IVF.
Dabar dar vieno patarimo noreciau:
Vaistininke pasiule Ovuliavito pagerti. Pagrindiniai komponentai: lasisu aliejus, nakvisu aliejus, kastainiu ekstraktas ir dar velniai zino kas. Tiek ji man isgyre, net ko kito paklaust susidrovejau. Skirtas mmm reguliuoti it PMS susvelninti. Bet vaistininke itikinejo, kad padaro kur kas daugiau. Gine atostogauja. O as baisiai skeptiskai i si papilda paziurejau. Ka ta vaistininke zino apie nevaisinguma. Nors gal geriau toki pavartot, nei nieko. Bet gal patartumet ka geresnio?
Dar keli klausimai kile:
Gal kas zinot kuo ilgoji schema geriau uz trumpaja (ar blogiau) darant IVF?
Del snaiguciu: matau, kad daug kas ju turi ir talpinas, bet liniuoteje berods tik viena smegscioja laiminga su snaigutemis. Man gine sake, kad tikimybe ta pati uzkibti. Tai ko rezultatu nematyti? Ar atsildzius cia nelabai kas lieka?
Dabar dar vieno patarimo noreciau:
Vaistininke pasiule Ovuliavito pagerti. Pagrindiniai komponentai: lasisu aliejus, nakvisu aliejus, kastainiu ekstraktas ir dar velniai zino kas. Tiek ji man isgyre, net ko kito paklaust susidrovejau. Skirtas mmm reguliuoti it PMS susvelninti. Bet vaistininke itikinejo, kad padaro kur kas daugiau. Gine atostogauja. O as baisiai skeptiskai i si papilda paziurejau. Ka ta vaistininke zino apie nevaisinguma. Nors gal geriau toki pavartot, nei nieko. Bet gal patartumet ka geresnio?
Dar keli klausimai kile:
Gal kas zinot kuo ilgoji schema geriau uz trumpaja (ar blogiau) darant IVF?
Del snaiguciu: matau, kad daug kas ju turi ir talpinas, bet liniuoteje berods tik viena smegscioja laiminga su snaigutemis. Man gine sake, kad tikimybe ta pati uzkibti. Tai ko rezultatu nematyti? Ar atsildzius cia nelabai kas lieka?
Siaip, mano gyd sake, kad su ilga schema buna geresni rezultatai. Bent tose salyse, kur ruosia ilgom schemom rezultatai daug geresni nei musu. Man irgi pavyko ne trumpu kai ruose, bet ilgu. Vienas minusas, kad ne visom vienodai organizmas sureaguoja ir taikant ilga protokola, po difherelino dozes suleidimo, uzminga kiausides ir po to stimuliuojant ne visada sureaguoja ir gali tekt nutraukt stimuliacija. Be to, taikant ilga, gaunasi brangiau, nes reikia didesniu vaistu doziu