Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Opti @ 2007 08 22, 18:49)
Aciu uz patarimus del savijautos po IVF.
Dabar dar vieno patarimo noreciau:
Vaistininke pasiule Ovuliavito pagerti. Pagrindiniai komponentai: lasisu aliejus, nakvisu aliejus, kastainiu ekstraktas ir dar velniai zino kas. Tiek ji man isgyre, net ko kito paklaust susidrovejau. Skirtas mmm reguliuoti it PMS susvelninti. Bet vaistininke itikinejo, kad padaro kur kas daugiau. Gine atostogauja. O as baisiai skeptiskai i si papilda paziurejau. Ka ta vaistininke zino apie nevaisinguma. Nors gal geriau toki pavartot, nei nieko. Bet gal patartumet ka geresnio?

Dar keli klausimai kile:
Gal kas zinot kuo ilgoji schema geriau uz trumpaja (ar blogiau) darant IVF?
Del snaiguciu: matau, kad daug kas ju turi ir talpinas, bet liniuoteje berods tik viena smegscioja laiminga su snaigutemis. Man gine sake, kad tikimybe ta pati uzkibti. Tai ko rezultatu nematyti? Ar atsildzius cia nelabai kas lieka?

Siaip, mano gyd sake, kad su ilga schema buna geresni rezultatai. Bent tose salyse, kur ruosia ilgom schemom rezultatai daug geresni nei musu. Man irgi pavyko ne trumpu kai ruose, bet ilgu. Vienas minusas, kad ne visom vienodai organizmas sureaguoja ir taikant ilga protokola, po difherelino dozes suleidimo, uzminga kiausides ir po to stimuliuojant ne visada sureaguoja ir gali tekt nutraukt stimuliacija. Be to, taikant ilga, gaunasi brangiau, nes reikia didesniu vaistu doziu mirksiukas.gif parasiau, ka man paaiskino ir ka pati isbandziau, kaip kt nezinau smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif Senokai as bendravau su jumis, tai sakau reik nors trumpai brukstelt... smile.gif Pirmiausia tai kuo didziauses sekmes linkiu pradedanciom 4u.gif Sveikinu kurioms pasiseke nestuke.gif 4u.gif Na ir aisku labai liudna kurioms neisejo, bet nereik nosies nukabint reik tikek, zodziu nepraraskit vilties... Na, o as noreciau, kad pataisytumet ten prie manes, nes ne 2, o vienas biggrin.gif Tas 2 kibo kibo, bet taip ir neprikibo, na bet dziaugiuos, kad tas vienas labai graziai vystosi jau 9 sav. ir 4 dienu biggrin.gif Gydytoja sake, kad viskas kuo puikiausiai, sake tikras grazuoliukas biggrin.gif tad visoms sekmes mergaites ateis ir jums tas dziaugsmas nestuke.gif
Atsakyti
Redute, viskas bus gerai, pamatysi mirksiukas.gif 4u.gif laikykis
Atsakyti
QUOTE(Rence1 @ 2007 08 24, 19:58)
Sveikos mergaites smile.gif Senokai as bendravau su jumis, tai sakau reik nors trumpai brukstelt... smile.gif Pirmiausia tai kuo didziauses  sekmes linkiu pradedanciom  4u.gif  Sveikinu kurioms pasiseke  nestuke.gif   4u.gif  Na ir aisku labai liudna kurioms neisejo, bet nereik nosies nukabint reik tikek, zodziu nepraraskit vilties...  Na, o as noreciau, kad pataisytumet ten prie manes, nes ne 2, o vienas  biggrin.gif  Tas 2 kibo kibo, bet taip ir neprikibo, na bet dziaugiuos, kad tas vienas labai graziai vystosi jau 9 sav. ir 4 dienu  biggrin.gif  Gydytoja sake, kad viskas kuo puikiausiai, sake tikras grazuoliukas  biggrin.gif  tad visoms sekmes mergaites ateis ir jums tas dziaugsmas  nestuke.gif

Oi, na ačiū Dievui thumbup.gif O tai aš jau išsigandau, kad kas negerai. Ateik į nestuke.gif temą, įtrauksim tave į laukiančiųjų eilę mirksiukas.gif

Nora55, o tave įrašyt galima? Kiek tu jau nestuke.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 24 rugpjūčio 2007 - 21:32
QUOTE(Rence1 @ 2007 08 24, 20:58)
Sveikos mergaites smile.gif Senokai as bendravau su jumis, tai sakau reik nors trumpai brukstelt... smile.gif Pirmiausia tai kuo didziauses  sekmes linkiu pradedanciom  4u.gif  Sveikinu kurioms pasiseke  nestuke.gif  4u.gif  Na ir aisku labai liudna kurioms neisejo, bet nereik nosies nukabint reik tikek, zodziu nepraraskit vilties...  Na, o as noreciau, kad pataisytumet ten prie manes, nes ne 2, o vienas  biggrin.gif  Tas 2 kibo kibo, bet taip ir neprikibo, na bet dziaugiuos, kad tas vienas labai graziai vystosi jau 9 sav. ir 4 dienu  biggrin.gif  Gydytoja sake, kad viskas kuo puikiausiai, sake tikras grazuoliukas  biggrin.gif  tad visoms sekmes mergaites ateis ir jums tas dziaugsmas  nestuke.gif

Aciu uz palaikyma, sekmes tau nestuke.gif
Atsakyti
Redute 4u.gif
Kaip gyveni?
Atsakyti
Sveikutes!
O kodel tiek mazai kas iki blastocistu auginates? Apie jas taip graziai raso. Zirniuku neuztenka? Kiek ju reik? Ar saldo blastocistas? Man gyd. siule, bet sake, kad apie saldyma jau negalvoti. O kas ten ties Mireja tada parasyta? Mireja, gal trumpai primink, prasau, kaip ten tau buvo.
Atsakyti
QUOTE(Opti @ 2007 08 26, 20:18)
Sveikutes!
O kodel tiek mazai kas iki blastocistu auginates? Apie jas taip graziai raso. Zirniuku neuztenka? Kiek ju reik? Ar saldo blastocistas? Man gyd. siule, bet sake, kad apie saldyma jau negalvoti. O kas ten ties Mireja tada parasyta? Mireja, gal trumpai primink, prasau, kaip ten tau buvo.

Atsakiau į AŽ. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 26 rugpjūčio 2007 - 19:44
QUOTE(Rence1 @ 2007 08 24, 19:58)
...  Na, o as noreciau, kad pataisytumet ten prie manes, nes ne 2, o vienas  biggrin.gif  ..

ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas mergytės noriu pasidžiaugti mūsų naujai iškeptomis nėštukėmis wub.gif wub.gif labai labai jas sveikinu ir džiaugiuosi, kad pakeitėt tą nelaimingą vasaros sąrašą 4u.gif
aš vis dar atostogauju, tai taip gera, kad baisu net pagalvoti, kaip čia reikės į tuos darbus įsisukti bigsmile.gif , bet dar turiu savaitėlę, tai per daug negalvoju biggrin.gif
O kas liečia mano planus dėl 2 IVF, tai dar nieko nežinau, išskyrus tai, kad kažkada jį tikrai darysiu, bet kada dar nežinau, lyg kliūčių ir nėra ir iš sveikatos, ir iš finasinės pusės, bet psichologiškai dar tam nepasiruošusi blush2.gif Laukiu ir žinau, kad tas metas ateis, kai sakysiu merginos įtraukit prašau mane į sąrašą smile.gif
Atsakyti
merginos, gal kuri girdejot ka nors apie sandrarg? g.gif
4u.gif

kaip kitoms sekasi? kokios savijautos besistimuliuojancioms? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darviena: 27 rugpjūčio 2007 - 11:58
As norejau paklausti is kur zinoti, ar man yra taikoma trumpa ar ilga schema? Gyd. nepaklausiau doh.gif , o man dabar kazkaip idomu pasidare.
Atsakyti