Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(AusraR @ 2007 08 01, 16:01)
o tau buvo uzauge nors per viena stimuliacija kas nors?

jo, buvo, aš per trečia stimuliaciją net ir pastojus buvau, deja, nesėkmingai verysad.gif

niu ką, mergiukai, gero ir vaisingo vakariuko visoms 4u.gif iki rytojaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviler: 01 rugpjūčio 2007 - 15:08
QUOTE(doviler @ 2007 08 01, 16:06)
jo, buvo, aš per trečia stimuliaciją net ir pastojus buvau, deja, nesėkmingai  verysad.gif

niu ką, mergiukai, gero ir vaisingo vakariuko visoms  4u.gif  iki rytojaus  mirksiukas.gif

aisku. na vadinasi jei augo tai ir dar karta augs wink.gif pamatysi;)
man tai neuzaugo po pirmos (3 porcijas gonalio leido) o po antros (ta pati cikla) tai irgi velnais zino kas atsitiko...geriau 5 clost, nieks neuzaugo, o po poros dienu lyg ir susirgau lyg ir ne (na cia dabar man taip yra...) K tai sake, kad cia gal ovulaicija buvo....nu gal...bet man vistiek neaisku kaip galejo per 4 dienas is nieko uzaugti ir susprogti ir dar taip stipriai kad kraujai taskosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doviler @ 2007 08 01, 15:52)
tai, kad kogero nea... prašiau, kad agnesse išbrauktų iš sąrašiuko, bet pamiršo  turbūt hihihi.gif
nes man nuo vienos cl niekas neišsistimuliavo, tai taip ir nuėjo mėnesiukas veltui  blush2.gif  tai dabar su nekantrumu laukiu mmm ir pradėsiu su savo 5 stimuliacija, kuri irgi mažai tikėtina, kad bus sėkminga, bet vietoj sėdėt nesinori...  ax.gif

Džiugu girdėt, kad nenuleidi rankų ir nenukabini nosies 4u.gif Kada nors tikrai pavyks ir tikėkimės, kad to kada nors ilgai nereiks laukti mirksiukas.gif
Atsakyti
pradėjo man rausvai tepliot...o aš jau apie testuko pirkimą tyliai svaigau doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 08 01, 16:57)
pradėjo man rausvai tepliot...o aš jau apie testuko pirkimą tyliai svaigau  doh.gif  verysad.gif

o tu nenusimink, as va tai susirgau, bet vistiek tikiu kad cia ovuliacija buvo wink.gif)) (nu as gal ir nelabai tikiu, bet mano ginis tiki smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 08 01, 16:57)
pradėjo man rausvai tepliot...o aš jau apie testuko pirkimą tyliai svaigau  doh.gif  verysad.gif

o primink tu čia jau po stimuliacijos tikėjaisi mmm nesulaukt? smile.gif

iš kitos pusės, mmm naujo ciklo pradžia, naujos viltys, nauja galimybė. taigi, prašom paliūdėti porą dienų ir vėl į trasą 4u.gif
Atsakyti
As tai skaiciuoju dienas ir liudna daros. Man kai reiks eit ziuret savo folukuliuku, gydytoja atostogaus. Kazi ar labai priestarauja jei paprasysiu kito gyd. apziuret.
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 08 01, 17:51)
o tu nenusimink, as va tai susirgau, bet vistiek tikiu kad cia ovuliacija buvo wink.gif)) (nu as gal ir nelabai tikiu, bet mano ginis tiki smile.gif )

AusraR, matai man taip jau beveik metai ir tikrai čia ne ovuliacija, kad ir kaip labai norėčiau tuom tikėti doh.gif

QUOTE(blndz @ 2007 08 01, 17:54)
o primink tu čia jau po stimuliacijos tikėjaisi mmm nesulaukt? smile.gif

iš kitos pusės, mmm naujo ciklo pradžia, naujos viltys, nauja galimybė. taigi, prašom paliūdėti porą dienų ir vėl į trasą  4u.gif

blndz, nu kaip man patinka tavo toks super realistinis požiūris į viską thumbup.gif
Tikėjausi, nu kas daryt. Reik juk tikėtis 4u.gif

QUOTE(Aile @ 2007 08 01, 19:14)
As tai skaiciuoju dienas ir liudna daros. Man kai reiks eit ziuret savo folukuliuku, gydytoja atostogaus. Kazi ar labai priestarauja jei paprasysiu kito gyd. apziuret.

Aile, na nemanau, kad prieštarauja. Gal pasikonsultuok su savo gyd., gal ji patars į kurią jos kolegę gali kreiptis, kol ji atostogaus mirksiukas.gif
Atsakyti
tarskaliuk, doviler, o daro kur nors siauliuose pvz tuos hcg tyrimus? jauciu tik ligoninej, bet jei kada gyvenime prireiks kur reiktu eiti? kazkaip jau seniau esu pamasziusi apie tuos tyrimus, dar net intenetu banziau surasti, tai radau kad siauliu ligonineje daro ir kaina berods buvo, bet kur reikia konkreciai eiti tai neradau, o ir ten nepazymeta gal tik su gydytojo siuntimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 08 01, 19:22)
blndz, nu kaip man patinka tavo toks super realistinis požiūris į viską  thumbup.gif

kas manęs nesunaikina, padaro mane stipresniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2007 08 01, 21:52)
tarskaliuk, doviler, o daro kur nors siauliuose pvz tuos hcg tyrimus? jauciu tik ligoninej, bet jei kada gyvenime prireiks kur reiktu eiti? kazkaip jau seniau esu pamasziusi apie tuos tyrimus, dar net intenetu banziau surasti, tai radau kad siauliu ligonineje daro ir kaina berods buvo, bet kur reikia konkreciai eiti tai neradau, o ir ten nepazymeta gal tik su gydytojo siuntimu smile.gif

Labas rytukas mirksiukas.gif
žinok ir aš kažkada pagalvojau apie tai, bet tikrai nežinau kur reikėtų pasidaryt... gal "senam bokšte" daro g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites wub.gif

ACIU VISOMS uz palaikyma. Situacija pas mane pagerejo, bet vaikelio planavima istiesu tenka atideti. Po atostogu tikiuosi jau pasirasysim santuokos sutarti, o vaikutis....kai pajausiu kad abu to nori istikruju, tada ir planuosim, nes siuo metu tik as viena svaigstu...nezinau kaip reiks ta laukima uzgozti - darbu, kate kuria parsinesiu rugsejo men, vaikais, namais ir kitais dalykais...O kolkas teks stebeti, kaip cia mums sekasi. MB kategoriskai atsisake susitikineti su sunaus mama, negali jos pakesti. Taip kad cia irgi ilgo laiko klausimas. Suprantu ir ji - tikrai nelengava, juolab kad sunaus mama kategoriskai atsisake duoti vaika i musu namus (niu nes as ta k... ir b... ir panasiai...). Zodziu yra kaip yra. Is pradziu su savim reikia susitvarkyti, o tik tada galesim planuoti....bet as nenoriu jusu palikti, todel kartai uzeisiu paskaityti, kaip kam sekasi. Visa laika laikysiu tyliai ranku koju kumstelius, kad visoms visoms pasisektu!
Atsakyti