Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 08 02, 09:38)
Situacija pas mane pagerejo, bet vaikelio planavima istiesu tenka atideti.

na va, žiūrėk praeis savaitė ir vaikelio planavimas sugrįš į planus biggrin.gif labai jau viskas panašu tiesiog į emocijų audras pas jus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 08 02, 09:38)
Sveikos mergaites wub.gif

ACIU VISOMS uz palaikyma. Situacija pas mane pagerejo, bet vaikelio planavima istiesu tenka atideti. Po atostogu tikiuosi jau pasirasysim santuokos sutarti, o vaikutis....kai pajausiu kad abu to nori istikruju, tada ir planuosim, nes siuo metu tik as viena svaigstu...nezinau kaip reiks ta laukima uzgozti - darbu, kate kuria parsinesiu rugsejo men, vaikais, namais ir kitais dalykais...O kolkas teks stebeti, kaip cia mums sekasi. MB kategoriskai atsisake susitikineti su sunaus mama, negali jos pakesti. Taip kad cia irgi ilgo laiko klausimas. Suprantu ir ji - tikrai nelengava, juolab kad sunaus mama kategoriskai atsisake duoti vaika i musu namus (niu nes as ta k... ir b... ir panasiai...). Zodziu yra kaip yra. Is pradziu su savim reikia susitvarkyti, o tik tada galesim planuoti....bet as nenoriu jusu palikti, todel kartai uzeisiu paskaityti, kaip kam sekasi. Visa laika laikysiu tyliai ranku koju kumstelius, kad visoms visoms pasisektu!

nieko nieko, bus atostogos, pailsesit ir viskas bus gerai. O del tu visu bendravimu su ex....na tai nera lengva...kito zmogaus nepakeisi, ji pati gal supras, kad vienintelis zmogus kuriam ji kenkia tokiu savo elgesiu - yra jos vaikas. O gal ir nesupras, bet cia nieko nepadarysi turbut...sitoj situacijoj siulyciau galvoti apie vaika, kadangi mama jo neleidiza pas jus i namus - ieskokit budu kaip su juo kitaip susitikti, na gal isleis kazkur i miesta ir tt ir pan. nes vaikui reikia tecio, jam tikrai labai sunku....as pamenu tai net apsiverkiau - buvom sodyboj pas mus, atostogavom kartu su MB sunumi 8 metu, paskambino jo mama ir pradejo vaika vilioti mazdaug gal tu ten jau nebenori buti, gal tipo atvaziuok i vilniu, vaziuosim prie juros ir tt ir pan. Kaip tam vaikuciui buvo sunku....jis atejo pas mane apsikabino ir sako - "nezinau ka man daryt, negaliu apsispresti ar buti su teciu ar pas mama vaziuoti...." ir sedi toks liudnas liudnas.... Ech...nu kam taip kankint vaika....jeigu jau isleidai su tevu atstogaut tai ir palik ramybej...na, bet yra kaip yra....o saviski paskatink nepamirsti vaiko, papamokslauk, kad jo jausmai vaiko mamai neturi nieko bendro su jausmais vaikui, vaikas ne prie ko jeigu jei nesutare.
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 08 02, 10:42)
na va, žiūrėk praeis savaitė ir vaikelio planavimas sugrįš į planus  biggrin.gif  labai jau viskas panašu tiesiog į emocijų audras pas jus smile.gif

Tai nera emociju audros, ta prasme kad tie jausmai aisku verda, bet kaip sakau "net pati giliausia taure turi savo krastus...". Tai va. Pas mane jau iki krastu. Myliu vyra, vaikus, noriu pilnavertes seimos. Taciau nereikia uzmirsti kad esi asmenybe ir netarnauji kitiems, bet gyveni KARTU, kuri KARTU, o jei tas jausmas isnyksta, tada jau beda....
Papildyta:
QUOTE(AusraR @ 2007 08 02, 10:51)
nieko nieko, bus atostogos, pailsesit ir viskas bus gerai. O del tu visu bendravimu su ex....na tai nera lengva...kito zmogaus nepakeisi, ji pati gal supras, kad vienintelis zmogus kuriam ji kenkia tokiu savo elgesiu - yra jos vaikas. O gal ir nesupras, bet cia nieko nepadarysi turbut...sitoj situacijoj siulyciau galvoti apie vaika, kadangi mama jo neleidiza pas jus i namus - ieskokit budu kaip su juo kitaip susitikti, na gal isleis kazkur i miesta ir tt ir pan. nes vaikui reikia tecio, jam tikrai labai sunku....as pamenu tai net apsiverkiau - buvom sodyboj pas mus, atostogavom kartu su MB sunumi 8 metu, paskambino jo mama ir pradejo vaika vilioti mazdaug gal tu ten jau nebenori buti, gal tipo atvaziuok i vilniu, vaziuosim prie juros ir tt ir pan. Kaip tam vaikuciui buvo sunku....jis atejo pas mane apsikabino ir sako - "nezinau ka man daryt, negaliu apsispresti ar buti su teciu ar pas mama vaziuoti...." ir sedi toks liudnas liudnas.... Ech...nu kam taip kankint vaika....jeigu jau isleidai su tevu atstogaut tai ir palik ramybej...na, bet yra kaip yra....o saviski paskatink nepamirsti vaiko, papamokslauk, kad jo jausmai vaiko mamai neturi nieko bendro su jausmais vaikui, vaikas ne prie ko jeigu jei nesutare.

Labai gerai zinau ka tai reiskia! Kai duoda vaika, bet paskui ji tampo....O sunus - jo isvis neduoda. Kategoriskai. Net bijau pagalvoti, ka tuose namuose apie mane sneka ir kokia pabaisa as tam mazyliui atrodysiu. Visa laika stovi akyse dukros siaubas, kai pirma karta mane pamate - tiek vaikas jau buvo pripumpuotas...Taciau laikas sustato viska i savo vietas, ateis diena, kai uzauges sunus supras, kad zmogaus nepriversi kartu gyventi, ir nepriversi saves myleti - taip ir jo tevas, kurio as negaliu priversti buti kartu jeigu jis nenori to. Ir sunaus mama gali plesytis, draskytis - vistiek, arba esi mylimas, arba ne, ir nereikia kaltinti del to viso pasaulio.
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 08 02, 10:08)
Labai gerai zinau ka tai reiskia! Kai duoda vaika, bet paskui ji tampo....O sunus - jo isvis neduoda. Kategoriskai. Net bijau pagalvoti, ka tuose namuose apie mane sneka ir kokia pabaisa as tam mazyliui atrodysiu. Visa laika stovi akyse dukros siaubas, kai pirma karta mane pamate - tiek vaikas jau buvo pripumpuotas...Taciau laikas sustato viska i savo vietas, ateis diena, kai uzauges sunus supras, kad zmogaus nepriversi kartu gyventi, ir nepriversi saves myleti - taip ir jo tevas, kurio as negaliu priversti buti kartu jeigu jis nenori to. Ir sunaus mama gali plesytis, draskytis - vistiek, arba esi mylimas, arba ne, ir nereikia kaltinti del to viso pasaulio.

taigi...na bet nieko, situacija paprastai pagereja kai ta ex susiranda antra puse wink.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ,turiu toki viena klausimeli.Si men man buvo pirma stimuliacija,dar nelabai gaudaus kas kame.Po ovuliacijos man pradejo maust pilva,taip kaip pries sirgima butu.Ir taip jau trecia diena.Pastojimo nelabai tikiuosi,nes folikulas buvo 29mm,kaip ir per didelis.Cia tas maudimas taip turi buti ar nelabai ?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2007 08 02, 11:43)
Labas rytas 4u.gif ,turiu toki viena klausimeli.Si men man buvo pirma stimuliacija,dar nelabai gaudaus kas kame.Po ovuliacijos man pradejo maust pilva,taip kaip pries sirgima butu.Ir taip jau trecia diena.Pastojimo nelabai tikiuosi,nes folikulas buvo 29mm,kaip ir per didelis.Cia tas maudimas taip turi buti ar nelabai ?

maudimas yra labai subjektyvus reikalas, gali būti dėl pačių įvairiausių priežasčių.
Atsakyti
laba diena visoms blush2.gif , as ir noreciau jungtis prie jusu blush2.gif, mano bedeles PKS, taigi be stimuliacijos gydytojai nieko nezada, jau beveik pusmeti gyvenam "naturaliai" ir nieko, o ir negali buti, nes ciklo visai jokio nera. Taigi labai daug klausimu kyla, as visiskai nepatyrusi sitoje srityje, o visos tiek daug visko zinot blush2.gif , ar priimsit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(milima @ 2007 08 02, 12:38)
laba diena visoms blush2.gif , as ir noreciau jungtis prie jusu blush2.gif, mano bedeles PKS, taigi be stimuliacijos gydytojai nieko nezada, jau beveik pusmeti gyvenam "naturaliai" ir nieko, o ir negali buti, nes ciklo visai jokio nera. Taigi labai daug klausimu kyla, as visiskai nepatyrusi sitoje srityje, o visos tiek daug visko zinot blush2.gif , ar priimsit? blush2.gif

Aišku, kad priimsim ir jei galėsim patarsim smile.gif
aš taip pat turiu bėdų dėl PKS, bet kartą pavyko pastot be stim, o šį kartą griebiausi jos, nes nenoriu ilgai laukt smile.gif
Atsakyti
tada is karto prie reikalo einu blush2.gif:gal galit man trumpai paaiskinti kaip ten viskas vyksta? ar kauno klinikos tuo uzsiima ar tik vaisingumo klinika? buvau klinikose tai man pasake kad jie padeti niekuo negali reikia eiti i vaisingumo klinika, nors ir klinikose ir vaisingumo klinikoje (kaune) dirba ta pati gydytoja Tvarijonaviciene, tai kaip dabar suprasti g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(milima @ 2007 08 02, 13:06)
tada is karto prie reikalo einu blush2.gif:gal galit man trumpai paaiskinti kaip ten viskas vyksta? ar kauno klinikos tuo uzsiima ar tik vaisingumo klinika? buvau klinikose tai man pasake kad jie padeti niekuo negali reikia eiti i vaisingumo klinika, nors ir klinikose ir vaisingumo klinikoje (kaune) dirba ta pati gydytoja Tvarijonaviciene, tai kaip dabar suprasti g.gif ?

Aš tai lankausi Klp Vaisingumo klinikoj. Paprastose poliklinikose manau tikrai neuzsiima vaisingumo reikalais, nes tai yra valstybės nekompensuojama sritis sad.gif O beto ne visos ginės apie tai nusimano, tad yra spec įstaiga - VK.
Bet šiaip privati klinika gal ir rūpinasi tokiais reikalais.
Nieko daug apie stimuliaciją negaliu pasakyt, nes ji man pirma. Tad neseniai pradėjau gert stim vaistus - Clostylbegita.
Atsakyti
QUOTE(milima @ 2007 08 02, 12:38)

Zinoma. Panasu kad ir man PKS. Bet kazkaip pries metus bedu neturejau. Ir Ovuliacija vyko ir jauciu buciau pastojusi be problemu. Dabar man tik 25 metai ir prisiprasiau stimuliacijos, nes jau kaip 8 menesiai jokia O nevyksta. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 08 02, 13:29)
Zinoma. Panasu kad ir man PKS. Bet kazkaip pries metus bedu neturejau. Ir Ovuliacija vyko ir jauciu buciau pastojusi be problemu.  Dabar man tik 25 metai ir prisiprasiau stimuliacijos, nes jau kaip 8 menesiai jokia O nevyksta.  verysad.gif

o is kur tu zinai kad nevyksta?
Atsakyti