Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(Aile @ 2007 08 02, 13:29)
Zinoma. Panasu kad ir man PKS. Bet kazkaip pries metus bedu neturejau. Ir Ovuliacija vyko ir jauciu buciau pastojusi be problemu.  Dabar man tik 25 metai ir prisiprasiau stimuliacijos, nes jau kaip 8 menesiai jokia O nevyksta.  verysad.gif

as tai jau nuo paauglystes su PKS gyvenu, tai nuo 18 geriau KT gydytoju paskyrimu ir jau tada man buvo pasakyta kad naturaliai pastoti yra tikimybe tik 1% verysad.gif , bet vistiek tikiesi, bet kazkaip po pusmecio laukimo nebelabai tikiu, nes mmm visiskai nera verysad.gif . Buvau klinikose pas Krumini, jis endoginekologas, bet sako kad jis nieko padaryti negali, reikia vaisingumo klinikos (kaune taip pat yra cia ta pati Usonienes), joje dirba gydytoja kuri ir klinikose dirba, tai gal nereikia man iskart skubeti i VK, jei galiu pas ja klinikose apsilankyti?o gal kas gydotes pas Tvarijonaviciene?kokie dar gydytojai uzsiimai siais reikalais kaune?
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 08 02, 13:36)
o is kur tu zinai kad nevyksta?

ir daug budu nustatyti ar O vyksta ar ne.
Atsakyti
Labas, mergytes 4u.gif
Pagaliau prasidejo man atostogos.
Agnesse, geros keliones. Lauksim ispudziu smile.gif Beje, kokiam laikui vaziuojat?
Cooliuke, kaip laikaisi? Kada turi testuotis? Sekmes 4u.gif
Papildyta:
Doviler, o tau sekanti cikla gal po daugiau clostyl. paskirs? Kai buvai pastojusi kiek tabl. gerdavai?
Atsakyti
QUOTE(milima @ 2007 08 02, 13:06)
tada is karto prie reikalo einu blush2.gif:gal galit man trumpai paaiskinti kaip ten viskas vyksta? ar kauno klinikos tuo uzsiima ar tik vaisingumo klinika? buvau klinikose tai man pasake kad jie padeti niekuo negali reikia eiti i vaisingumo klinika, nors ir klinikose ir vaisingumo klinikoje (kaune) dirba ta pati gydytoja Tvarijonaviciene, tai kaip dabar suprasti g.gif ?

sveika prisijungus mirksiukas.gif pirmiausi linkiu čia ilgai neužsibūti ir jau po pirmos stimuliacijos iškeliauti į nestuke.gif skyrelį mirksiukas.gif

taip, Tv dirba ir ten ir ten, tačiau vaisingumo klausimais ji užsiima tik VK...
Pati stimuliacija vyksta taip: daktarytė paskiria nuo kelintos c.d. pradėti gerti vaistukus, pavadinimu Clotylbegy'tas, jis padeda augti tavo folikulams... apie 12-16c.d. pasirodai pas daktarytę, susikaičiuoji savo derlių (t.y. echoskopu pažiūri kiek ir kokių folikulų užaugo), ir jei yra tinkamo dydžio folikulai, daktarytė išrašo leidžiamus vaistukus Ovitrelle arba pregnyl, jie susprogdina folikulus (t.y. kai sprogsta folikulai - vyksta ovuliacija), tada 24h begyje vyksta darbymetis smileysex.gif: smileysex.gif: dvi savaitės stradalinimo ir tikėjimas geriausio rezultato mirksiukas.gif

tikiuosi aiškiai parašiau blush2.gif

mykolina
, kai pastojau - gėriau po 2cl, tai ir šį ciklą bandysiu su 2... ax.gif gal ims ir ivyks stebuklas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviler: 02 rugpjūčio 2007 - 13:34
assa.gif sveikos, na, aprimo audros darbe thumbup.gif aisku, kitaip nelabai ir gali buti, kai vienas seniausiu ir geriausiu darbuotoju padejo pareiskima, kiti irgi su kirviais kaktose, tai nebejuokinga... blink.gif
Geros zinios kad ryt maktelsiu pirma Clost thumbup.gif ir dar ryt su MB darbu isvarom savaitgaliui prie ezeru apie Ignalina ar kur... Na, kazkur, kur as dar nebuvus tongue.gif
Gavom vakar raktus nuo buto... bigsmile.gif Ejom su draugais apziuret, pasirodyt, prisizvengem, kad klaikus butas... na, jis totaliai juodas (tokio patys norejom, kad susiremontuotume pagal save) ir jau nebezinom, nuo ko pradet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviler @ 2007 08 02, 14:32)
sveika prisijungus  mirksiukas.gif pirmiausi linkiu čia ilgai neužsibūti ir jau po pirmos stimuliacijos iškeliauti į nestuke.gif  skyrelį  mirksiukas.gif

taip, Tv dirba ir ten ir ten, tačiau vaisingumo klausimais ji užsiima tik VK...
Pati stimuliacija vyksta taip: daktarytė paskiria nuo kelintos c.d. pradėti gerti vaistukus, pavadinimu Clotylbegy'tas, jis padeda augti tavo folikulams... apie 12-16c.d. pasirodai pas daktarytę, susikaičiuoji savo derlių (t.y. echoskopu pažiūri kiek ir kokių folikulų užaugo), ir jei yra tinkamo dydžio folikulai, daktarytė išrašo leidžiamus vaistukus Ovitrelle arba pregnyl, jie susprogdina folikulus (t.y. kai sprogsta folikulai - vyksta ovuliacija), tada  24h begyje vyksta darbymetis smileysex.gif: smileysex.gif: dvi savaitės stradalinimo ir tikėjimas geriausio rezultato  mirksiukas.gif

tikiuosi aiškiai parašiau  blush2.gif

mykolina
, kai pastojau - gėriau po 2cl, tai ir šį ciklą bandysiu su 2...  ax.gif  gal ims ir ivyks stebuklas  blush2.gif

Ivyks, ivyks stebuklas. Tik tuo tikek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milima @ 2007 08 02, 11:06)
tada is karto prie reikalo einu blush2.gif:gal galit man trumpai paaiskinti kaip ten viskas vyksta? ar kauno klinikos tuo uzsiima ar tik vaisingumo klinika? buvau klinikose tai man pasake kad jie padeti niekuo negali reikia eiti i vaisingumo klinika, nors ir klinikose ir vaisingumo klinikoje (kaune) dirba ta pati gydytoja Tvarijonaviciene, tai kaip dabar suprasti g.gif ?

as lankiausi pas Tv.Tiesiog nuejau pas vidaus gyd.ir pasakiau,kad turiu su skydliauke problemu,hormonu disbalansas ir ar tures tai itakos pastojimui,tai ji tiesiai pas Tv. i klinikas siuntima dave.Tai matyt gal gali kazka ir klinikose daryt? g.gif Tik ,kad eiles nezmoniskos,tada reikejo laukt tris menesius,taip ir nenuejau,apsilankiau privaciai.Velnias zino,ka ten man butu pasake klinikose.
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2007 08 02, 14:44)
Ivyks, ivyks stebuklas. Tik tuo tikek  smile.gif

o kad tavo žodžiai dievui į ausį ax.gif nes jei ne - tai reikia pradėt pinigėlius IVF'ui taupyt verysad.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

dabar galvoju, ar čia man tas clost kažkaip uždelstai pradėjo veikti, ar kokį velnią, nu bet jau toks šleištumas ima, kad baisu g.gif Na dar gali būti koks psichologinis nestuke.gif , ane ? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 08 02, 14:08)
Labukas  4u.gif

dabar galvoju, ar čia man tas clost kažkaip uždelstai pradėjo veikti, ar kokį velnią, nu bet jau toks šleištumas ima, kad baisu  g.gif Na dar gali būti koks psichologinis  nestuke.gif , ane ?  g.gif  doh.gif

O GAL IR TIKRAS??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 08 02, 16:08)
Labukas  4u.gif

dabar galvoju, ar čia man tas clost kažkaip uždelstai pradėjo veikti, ar kokį velnią, nu bet jau toks šleištumas ima, kad baisu  g.gif Na dar gali būti koks psichologinis  nestuke.gif , ane ?  g.gif  doh.gif

O tau vis dar teplioja? g.gif
Atsakyti
Niu, labos visos ax.gif Jau čimodanai beveik sukrauti, naktį išlekiam pas turkus thumbup.gif
QUOTE(doviler @ 2007 08 01, 15:52)
tai, kad kogero nea... prašiau, kad agnesse išbrauktų iš sąrašiuko, bet pamiršo  turbūt

Nea, nepamiršau ax.gif , datą išbraukiau, o vardą palikau ax.gif

QUOTE(milima @ 2007 08 02, 12:38)
laba diena visoms blush2.gif , as ir noreciau jungtis prie jusu blush2.gif, mano bedeles PKS, taigi be stimuliacijos gydytojai nieko nezada, jau beveik pusmeti gyvenam "naturaliai" ir nieko, o ir negali buti, nes ciklo visai jokio nera. Taigi labai daug klausimu kyla, as visiskai nepatyrusi sitoje srityje, o visos tiek daug visko zinot blush2.gif , ar priimsit? blush2.gif

Aišku, priimsim, junkis mirksiukas.gif Kai prasidės mmm parašyk, įtrauksiu tave į parašiuką.

QUOTE(Aile @ 2007 08 02, 13:47)
ir daug budu nustatyti ar O vyksta ar ne.

Echo ir progesterono tyrimas apie 21 c.d.

QUOTE(mykolina @ 2007 08 02, 14:26)
Labas, mergytes  4u.gif
Pagaliau prasidejo man atostogos.
Agnesse, geros keliones. Lauksim ispudziu  smile.gif Beje, kokiam laikui vaziuojat?

Ačiū tau, mes savaitei išvykstam. Tai kadangi žinau, kad labai daug pripliupsit ir neturėsiu laiko visko perskaityti, nes tik grįžtam ir kitą dieną lekiam į Ignalinos raj., tai, jei Amade ten pasiklys, tai grąžinsiu lotuliukas.gif Tai visų noriu paprašyt, jei turėsit kokių naujienų, rašykit man į Až, ok mirksiukas.gif

QUOTE(Pie @ 2007 08 02, 16:08)
Labukas  4u.gif

Ai, žinok ir man tas pat doh.gif Va, liko 4 dienos iki mmm tai ir pykina ir bloga, ir baisiai nugarą skaudėt pradėjo, ko anksčiau nebuvo g.gif
Atsakyti