Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

Jutare, tai ir daryk ką niežti mirksiukas.gif naktys pas tave ilgos.... ar vaikai jau į darželį eis? bigsmile.gif

QUOTE(IF... @ 2007 08 27, 22:38)
Matom matom - didelį baltą katiną!!!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

katę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 08 27, 22:50)
Jutare, tai ir daryk ką niežti mirksiukas.gif naktys pas tave ilgos.... ar vaikai jau į darželį eis? bigsmile.gif

negaliu... turiu užsakymys daryti ax.gif
Vaikai į darželį neis - vyresnėlis eis į 1 klasę, o mažosios dar neleisiu tongue.gif
Atsakyti
o aš saviškį leisiu į darželį nuo rugsėjo - ir tikiuosi gyventi dienomis blush2.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image

va kokie mano pirmieji millefiory bandymai blush2.gif
sorry už nuotraukas, ne diena... ("blogam šokėjui ir grindys kreivos" lotuliukas.gif )

aha aš ir norėčiau pamėgint tą kaleidoskopą, kur nuorodėlę davei, bet va turiu tik 3 spalvas: kūno, juodą ir rudą doh.gif
Atsakyti
labai gražūs bandymai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Ypač pakabutis man patiko wub.gif
Nelakavai jų? ax.gif

tai turi tris spalvas - gali bandyti daryti mirksiukas.gif Dar būt neblogai balta - atmušimui mastau.gif
Atsakyti
kaip gražuuuuu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 08 27, 23:42)
labai gražūs bandymai bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif Ypač pakabutis man patiko wub.gif
Nelakavai jų?  ax.gif

tai turi tris spalvas - gali bandyti daryti mirksiukas.gif Dar būt neblogai balta - atmušimui mastau.gif

lako neturiu tongue.gif , nes kai pabandžau su paprastu akriliniu, jis tiesiog nusitrynė, ir dar apipurvino doh.gif
ir nešlifavau - tingėjau blush2.gif
Ačiū, už įvertinimą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 27 rugpjūčio 2007 - 22:45
Labai gražu wub.gif Pakabukas koks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2007 08 27, 23:44)
lako neturiu  tongue.gif , nes kai pabandžau su paprastu akriliniu, jis tiesiog nusitrynė, ir dar apipurvino  doh.gif
Ačiū, už įvertinimą  4u.gif

nėr blogai ir be lako mirksiukas.gif Tik lakas gal kažkiek "gilumo" priduotų biggrin.gif Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
O kiek lakas kainuoja?
Aš tai su nagų bespalvių lakuoju g.gif Gal neblogai g.gif vis vien tik sau darau (na ir gal draugėms, jei pribręsiu iki to lygio laugh.gif )
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2007 08 27, 23:49)
O kiek lakas kainuoja?
Aš tai su nagų bespalvių lakuoju  g.gif Gal neblogai  g.gif vis vien tik sau darau (na ir gal draugėms, jei pribręsiu iki to lygio laugh.gif )

paskutinį kartą mokėjau 12,90 už didesnį buteliuką (35 ml). Mažesnis su teptuku kainuoja 8,90 mirksiukas.gif
Na, nagų lakas greitai nusitrina... Kol neturėjau to spec pačioj pradžioj, pabandymui su bespalviu nagų laku lakavau... Nu kaip - tik iš bėdos biggrin.gif
Atsakyti
Galvojau brangesnis. Tai reikės nusipirkti thumbup.gif
Šiandien pagaliau juodą spalvą gavau tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti