Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

FIMO Kaune yra Vilniaus g. pirkti. Yra kanceliarinėse šalia "Tauro" batų parduotuvės, priešais "Avilį". O visai šalia, Zamenhofo gatvėj yra dailininkų reikmenų parduotuve - ten irgi yra. O aš ir Maximose, ir Senukuose apžiūrėjau visus modelinus, bet kepamo nei vieno neradau - tik džiūstantys ore.
Atsakyti
Na, as pasimokyti pasiimsiu to is maximos. Patiks - imsiu fimo, nepatiks - neimsiu. O ten ne rudas, ten spalvotas. Nes bijau, kad visai tevelius i bankrota nuvarysiu su tais savo rankdarbiais lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Kauno senamiestyje yra tokia parduotuve "Dailininkams" Tikslus adresas Vilniaus gatves ir Zamenhofo kampas. Jei zinai pozemine pereja kur i sienamiesti taii bvat ja paejus netoli ir ta parduotuvyte. Prie pat ir siulu parduotuve yra. Jei neaiskiai papasakojau klausk, issiaiskinsim. smile.gif

Kol aiskinau kitos atsake lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jura_jurate: 28 rugpjūčio 2007 - 14:46
QUOTE(L.o.v.e @ 2007 08 28, 16:44)
Na, as pasimokyti pasiimsiu to is maximos. Patiks - imsiu fimo, nepatiks - neimsiu. O ten ne rudas, ten spalvotas. Nes bijau, kad visai tevelius i bankrota nuvarysiu su tais savo rankdarbiais  lotuliukas.gif  doh.gif

Na, pasimokymui lipdyti gal ir tinka tas Maximos modelinas, bet su Fimo nera ka ir lyginti....as su Fimo is naujo paskiau mokiausi, nes visiskai kitaip dirbasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 08 28, 15:49)
Na, pasimokymui lipdyti gal ir tinka tas Maximos modelinas, bet su Fimo nera ka ir lyginti....as su Fimo is naujo paskiau mokiausi, nes visiskai kitaip dirbasi lotuliukas.gif

tai gal, tamstele, ir pasirodysi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 08 28, 16:51)
tai gal, tamstele, ir pasirodysi? bigsmile.gif

nea...aš tik pradinukė...dariau porą rutuliukų ir dar kelis bandymukus... bet dėmesio neverti blush2.gif kreivi šleivi gavosi... blush2.gif kai millefiori pradėsiu daryt, tai tada ir rodysiuos, vat lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 08 28, 15:59)
nea...aš tik pradinukė...dariau porą rutuliukų ir dar kelis bandymukus... bet dėmesio neverti blush2.gif kreivi šleivi gavosi... blush2.gif kai millefiori pradėsiu daryt, tai tada ir rodysiuos, vat lotuliukas.gif

nemeluok čia irnesakyk.gif tongue.gif
Mano millefiori bandymas orkaitėj kepa dabar biggrin.gif
Atsakyti
Susinervinau mad.gif važiuoju pirkt kokios plytelės, nes kočiojau kočiojau, o prie popieriaus taip bjauriai prilipo ir š gavosi doh.gif verysad.gif
Ir pasižadu šiandien pabaigt apyrankę ir pasirodyt jei ne šiandien, tai ryt. O tai gėda jau, kad nesirodau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 08 28, 17:01)
nemeluok čia irnesakyk.gif tongue.gif
Mano millefiori bandymas orkaitėj kepa dabar biggrin.gif

nemeluoju...aš sau esu labai kritiška ir čia jau nieko nebepadarysi lotuliukas.gif tikiuosi, kad įmesi šitų naujų šedevrų foto, kai jie iškeps... o aš labai noriu pabandyt tokią savo susigalvotą gėlyte padaryt, bet dar nežinau, kaip pavyks tą raštą sudėliot....ir fimo spalvas namie tik baltą ir raudoną turiu, tai netinka jos mano užmanymui ax.gif reiks kada po darbo nulėkt kokią kitą spalvą nusipirkt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2007 08 28, 16:05)
Susinervinau mad.gif važiuoju pirkt kokios plytelės, nes kočiojau kočiojau, o prie popieriaus taip bjauriai prilipo ir š gavosi  doh.gif  verysad.gif
Ir pasižadu šiandien pabaigt apyrankę ir pasirodyt jei ne šiandien, tai ryt. O tai gėda jau, kad nesirodau  doh.gif  blush2.gif

nu tikrai - rodykis, nes gėda bus tongue.gif

justess22, parodyk, kokią sugalvojai gėlytę bigsmile.gif O gal paslaptis? mirksiukas.gif

Aš sau irgi savikritiška doh.gif Galvoju, kad kartais gal be reikalo kimbu, bet norisi, kad viskas be priekaištų būtų, ir nebūtų gėda užsakovėms į akis pažiūrėt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 28 rugpjūčio 2007 - 15:08
As tai kai bandziau, i to panasaus i moli, tai gavosi toks s.... bet tada kai bandziau, tai apie jokius fimo, net spanuot nesapnavus buvau
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 08 28, 17:07)
justess22, parodyk, kokią sugalvojai gėlytę bigsmile.gif O gal paslaptis? mirksiukas.gif

noriu padaryt tokią gėlytę iš šito rėmelio motyvo. Tik dar nežinau, ar tai įmanoma lotuliukas.gif
Atsakyti