FIMO Kaune yra Vilniaus g. pirkti. Yra kanceliarinėse šalia "Tauro" batų parduotuvės, priešais "Avilį". O visai šalia, Zamenhofo gatvėj yra dailininkų reikmenų parduotuve - ten irgi yra. O aš ir Maximose, ir Senukuose apžiūrėjau visus modelinus, bet kepamo nei vieno neradau - tik džiūstantys ore.
Na, as pasimokyti pasiimsiu to is maximos. Patiks - imsiu fimo, nepatiks - neimsiu. O ten ne rudas, ten spalvotas. Nes bijau, kad visai tevelius i bankrota nuvarysiu su tais savo rankdarbiais

Kauno senamiestyje yra tokia parduotuve "Dailininkams" Tikslus adresas Vilniaus gatves ir Zamenhofo kampas. Jei zinai pozemine pereja kur i sienamiesti taii bvat ja paejus netoli ir ta parduotuvyte. Prie pat ir siulu parduotuve yra. Jei neaiskiai papasakojau klausk, issiaiskinsim. 
Kol aiskinau kitos atsake

Kol aiskinau kitos atsake

QUOTE(L.o.v.e @ 2007 08 28, 16:44)
Na, as pasimokyti pasiimsiu to is maximos. Patiks - imsiu fimo, nepatiks - neimsiu. O ten ne rudas, ten spalvotas. Nes bijau, kad visai tevelius i bankrota nuvarysiu su tais savo rankdarbiais

Na, pasimokymui lipdyti gal ir tinka tas Maximos modelinas, bet su Fimo nera ka ir lyginti....as su Fimo is naujo paskiau mokiausi, nes visiskai kitaip dirbasi

QUOTE(justess22 @ 2007 08 28, 15:49)
Na, pasimokymui lipdyti gal ir tinka tas Maximos modelinas, bet su Fimo nera ka ir lyginti....as su Fimo is naujo paskiau mokiausi, nes visiskai kitaip dirbasi 

tai gal, tamstele, ir pasirodysi?

QUOTE(Jutare @ 2007 08 28, 16:51)
nea...aš tik pradinukė...dariau porą rutuliukų ir dar kelis bandymukus... bet dėmesio neverti

QUOTE(justess22 @ 2007 08 28, 15:59)
nea...aš tik pradinukė...dariau porą rutuliukų ir dar kelis bandymukus... bet dėmesio neverti
kreivi šleivi gavosi...
kai millefiori pradėsiu daryt, tai tada ir rodysiuos, vat 

nemeluok čia

Mano millefiori bandymas orkaitėj kepa dabar

Susinervinau
važiuoju pirkt kokios plytelės, nes kočiojau kočiojau, o prie popieriaus taip bjauriai prilipo ir š gavosi
Ir pasižadu šiandien pabaigt apyrankę ir pasirodyt jei ne šiandien, tai ryt. O tai gėda jau, kad nesirodau

Ir pasižadu šiandien pabaigt apyrankę ir pasirodyt jei ne šiandien, tai ryt. O tai gėda jau, kad nesirodau

QUOTE(Jutare @ 2007 08 28, 17:01)
nemeluoju...aš sau esu labai kritiška ir čia jau nieko nebepadarysi

QUOTE(LadyStar @ 2007 08 28, 16:05)
Susinervinau
važiuoju pirkt kokios plytelės, nes kočiojau kočiojau, o prie popieriaus taip bjauriai prilipo ir š gavosi

nu tikrai - rodykis, nes gėda bus

justess22, parodyk, kokią sugalvojai gėlytę

Aš sau irgi savikritiška

As tai kai bandziau, i to panasaus i moli, tai gavosi toks s.... bet tada kai bandziau, tai apie jokius fimo, net spanuot nesapnavus buvau
QUOTE(Jutare @ 2007 08 28, 17:07)
noriu padaryt tokią gėlytę iš šito rėmelio motyvo. Tik dar nežinau, ar tai įmanoma