Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(LadyStar @ 2007 08 27, 23:52)
Galvojau brangesnis. Tai reikės nusipirkti  thumbup.gif
Šiandien pagaliau juodą spalvą gavau  tongue.gif  biggrin.gif

Panevėžy? Ten aš dar ir lako palikau hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 27 rugpjūčio 2007 - 22:54
QUOTE(Jutare @ 2007 08 27, 23:54)
Panevėžy? Ten aš dar ir lako palikau hihihi.gif

Aha, bet apie laką nepagalvojau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2007 08 27, 23:56)
Aha, bet apie laką nepagalvojau  doh.gif  biggrin.gif

tai nulėk ryt ir nusipirksi, nes viena ausim girdėjau, kad Vilniuj jau mergaitės išpirko laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 08 27, 23:57)
tai nulėk ryt ir nusipirksi, nes viena ausim girdėjau, kad Vilniuj jau mergaitės išpirko laugh.gif

Ot velnias laugh.gif Reikės nubėgti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2007 08 27, 23:57)
Ot velnias laugh.gif Reikės nubėgti hihihi.gif

kai sužinojau, kad Vilnius jau gavo laką, paprašiau vienos mergaitės man nupirkti. Tai ji paskui ir sako - o tai tas fimo juodas deficitas kažkoks? Nes nuėjau, paprašiau lako, o manęs klausia: juodo fimo nereikės? laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Blyn, lietuviai biznieriai - atsivežė kelis buteliukus lako, išpirko staigiai, ir vėl badas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 08 28, 00:00)
Blyn, lietuviai biznieriai - atsivežė kelis buteliukus lako, išpirko staigiai, ir vėl badas biggrin.gif

Aha, prastai rinką išsityrė smile.gif Paklausa daug didesnė, nei pasiūla. Kiek pinigų praranda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2007 08 28, 00:02)
Aha, prastai rinką išsityrė  smile.gif Paklausa daug didesnė, nei pasiūla. Kiek pinigų praranda  biggrin.gif

nu tai va biggrin.gif Kol jie tą laką užsakinėjo, aš spėjau ir iš Angiljos užsisakyt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 08 28, 00:00)
kai sužinojau, kad Vilnius jau gavo laką, paprašiau vienos mergaitės man nupirkti. Tai ji paskui ir sako - o tai tas fimo juodas deficitas kažkoks? Nes nuėjau, paprašiau lako, o manęs klausia: juodo fimo nereikės? laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Aš juokiuos kad lietuvių mylimiausia spalva juoda biggrin.gif tai jos reikia dėžėmis lotuliukas.gif
Atsakyti
O as uzmaciau maximoj 7 litai kazkokio modelino, 10 spalvu. Kadangi fimo, nors uzsimusk nerandu, o uzsisakyti negaliu, tai gal nusipirkti pora pakeliu to modelino, kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(L.o.v.e @ 2007 08 28, 14:58)
O as uzmaciau maximoj 7 litai kazkokio modelino, 10 spalvu. Kadangi fimo, nors uzsimusk nerandu, o uzsisakyti negaliu, tai gal nusipirkti pora pakeliu to modelino, kaip manot?

manau, kad jis nebus kepamas mastau.gif Nors pasižiūrėk, ką ten rašo. O kokiam mieste esi?
Atsakyti
As kaune
Atsakyti
QUOTE(L.o.v.e @ 2007 08 28, 15:09)

Kaune tikrai yra fimo - nepasakysiu tiksliai kur, bet buvo jau čia rašyta. Arba palauk, kol Brūkšniukas ateis ir pasakys mirksiukas.gif
Atsakyti