Įkraunama...
Įkraunama...

FileZilla

QUOTE(Dinariuke @ 2007 08 10, 12:17)
noriu paklausti ar normalu kad tiek zmule tiek DC++ neranda serveriu  g.gif
ar cia kazkas atsitiko?
na as dvi dienas interneto nejungiau tai gali tam atsiliepti nieko nesuprantu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

O man vakar viskas gerai pasijungė g.gif
Atsakyti
o man vis dar neranda serveriu, kazin tai normalu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2007 08 11, 00:23)
o man vis dar neranda serveriu, kazin tai normalu?  g.gif

Nu nežinau, kątik vėl prisijungiau, viskas normaliai pas mane mastau.gif
Atsakyti
o man neprisijungia blink.gif
beje gal zinai ka daryti uzdejau siustis namu seimininkiu visa 3sezona tai ismete lentute kad atlaisvinti reikia cdiska kaip suprasti ir ka man dabar daryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2007 08 11, 11:34)
o man neprisijungia  blink.gif
beje gal zinai ka daryti uzdejau siustis namu seimininkiu visa 3sezona tai ismete lentute kad atlaisvinti reikia cdiska kaip suprasti ir ka man dabar daryti? g.gif

Tai reiškia kad pas tave kompe mažai vietos ir reikia kažką iš c disko pratrint ax.gif
Atsakyti
tai pratryniau bet visteik ta pacia lentute meta g.gif
Atsakyti
O štai ir aš drinks_cheers.gif
Atsakyti
minėtos programos DCC++, emule (Zmule...), Filezila ...
visos jos yra skirtingos pagal naudojamas technologijas ir veikimo principą.
emule - p2p tinklo programa, siuntimo greitis ir laikas priklauso nuo failo paplitimo (kiek vartotoju ji turi), reitingu, turi ne tik imti bet ir duoti kitiems iš tavęs siųstis... t.y. duomenys siunčiami ne iš vieno šaltinio.
Filezila - ftp klientas skirtas failu siuntimui iš/į ftp serverio, nesvarbu failo paplitimas ir t.t. svarbu tik tavo ir paslaugos tiekėjo sparta kuria programa gali pasinaudoti siunčiant duomenis.
DCC++ failu apsikeitimams tarp vartotoju... failo paplitimas, ne tik iš kitų siųstis bet ir kitiems duoti... ir t.t.

Vienos ir kitos programos turi savų +/- .

Bet kuriuo atveju duomenų atsiuntimo greitis negali būti didesnis nei Jūsų interneto plano galimybės.

Papildyta:
QUOTE(Dinariuke @ 2007 08 11, 11:01)
tai pratryniau bet visteik ta pacia lentute meta  g.gif

Reisškia per mažai atlaisvinote vietos.
Atsakyti
gal galetumete patarti kuri is siu programu yra geriausia filmu siuntimuisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2007 08 15, 14:19)
gal galetumete patarti kuri is siu programu yra geriausia filmu siuntimuisi  g.gif

Dabar siunčiausi iš zMule, patiko, nes daug naujų filmų yra... Tik kažko ji dabar sudurniavo ir niekaip neprisijungia doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
va ir man taip buvo tik neissisaugojau to ka buvau parsisiuntus tai dingo bet vieno visas gyvenimas dar pries akis prisisiusiu.
tai teko is naujo insiinstaliuot ja bigsmile.gif
Atsakyti
Aš parsisiunciau fillezilla, tik nesuorantu kaip ir kur reikia prisijungti? 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti