Įkraunama...
Įkraunama...

FileZilla

Turi iššokti gi tokia lentelė su prisijungimu g.gif
O gal jau prisijungta bigsmile.gif
Atsakyti
Ne, neprisijungia, kazkur reikia turbut uzsiregiastruoti, gal galit kas padet, jau praradau vilti suprasti filezilla verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Marizza @ 2007 09 01, 20:24)
Ne, neprisijungia, kazkur reikia turbut uzsiregiastruoti, gal galit kas padet, jau praradau vilti suprasti filezilla  verysad.gif

Tai reikia gi savo sąskaitą susikurti vartotojo. Teos pradžioje berods apie tai šnekėjome mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2007 08 15, 14:19)
gal galetumete patarti kuri is siu programu yra geriausia filmu siuntimuisi  g.gif

Nėra tokio nustatyto dalyko, kad būtent viena programa geresnė filmų keitimui. Nesvarbu, koks tas failas bus: filmas, žaidimas, programa, greitis priklauso nuo tų pačių faktorių: interneto greičio, kiek vartotojų turi tą failą (Negalioja FTP). Aš anksčiau siųsdavau per DC++, bet dabar, užlūžus Supernode hubui, naudojuosi torentais. Kituose hubuose kažkodėl neranda, ko man reikia. Tačiau Mažeikiuose (Vilniuj inernetas N kartų geresnis) siųsčiau tik per FTP arba tiesiai iš serverio (tinklapio). Neišsiaiškinau, kodėl, tačiau greitis tada būna didesnis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 09 01, 22:48)
Tai reikia gi savo sąskaitą susikurti vartotojo. Teos pradžioje berods apie tai šnekėjome mirksiukas.gif

doh.gif doh.gif doh.gif Perskaiciau visa tema, bet ne... Aciu, Makaliau, jau visk issiaiskinau, tik dar viena problemele blush2.gif Su kokiais dar host'ais galima prisijungti prie filezillos, be hdd.takas.lt?
Atsakyti
QUOTE(Marizza @ 2007 09 02, 11:26)
doh.gif  doh.gif  doh.gif Perskaiciau visa tema, bet ne... Aciu, Makaliau, jau visk issiaiskinau, tik dar viena problemele blush2.gif  Su kokiais dar host'ais galima prisijungti prie filezillos, be hdd.takas.lt?

Prie hdd2.takas.lt berods blush2.gif
Nežinau, filezillos, nebenaudoju, nieko gero ten schmoll.gif
Atsakyti
o ka naudoji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2007 09 02, 12:31)
o ka naudoji? g.gif

zMulę yu.gif sokiai.gif victory.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 09 02, 12:30)
Prie hdd2.takas.lt berods  blush2.gif
Nežinau, filezillos, nebenaudoju, nieko gero ten schmoll.gif

jo, ir aš sakau, kad nieko gero ten, betvarkė kažkokia, o naujų filmų senų senovėj nieks nebededa....nebent muzikos pasirankioti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kuckutis @ 2007 09 04, 16:46)
jo, ir aš sakau, kad nieko gero ten, betvarkė kažkokia, o naujų filmų senų senovėj nieks nebededa....nebent muzikos pasirankioti schmoll.gif

zMule geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 09 04, 17:10)
zMule geriau smile.gif

jau trečia diena, kai bandau įkirsti eMule biggrin.gif gal e nebus blogiau nei z? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kuckutis @ 2007 09 04, 17:13)
jau trečia diena, kai bandau įkirsti eMule biggrin.gif gal e nebus blogiau nei z? blink.gif

zMule man labiau patinka blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti