
Sveikutes, labai skaniai tos paelljos atrodo, noreciau pasigaminti, bet is kur lietuvoj gauti tokia keptuve, gal kuri zinote. Buciau labai dekinga

QUOTE(shapoklia @ 2008 11 26, 11:21)
Sveikutes, labai skaniai tos paelljos atrodo, noreciau pasigaminti, bet is kur lietuvoj gauti tokia keptuve, gal kuri zinote. Buciau labai dekinga 

Nesu mačiusi LT tokios keptuvės.
Bet galima bandyti ir įprastoje keptuvėje

Peržiūrėjau temą, atrodo, kad po nosim kvepia



na paelljos nebutina gamint toj didelej keptuwej puikiai gaunasi ir paprastoj keptuwej as dazniausiai naudoju ale troskintuwes nas tas gilesnes keptuwes ir gaunasi

QUOTE(burbanti @ 2009 08 18, 19:06)
Siandien padariau Paellą.Tik safrano per mazai idejau(pagailejau
),bet nieko,gerai išėjo.

Nuostabiai atrodo!!!!!


QUOTE(Evelincik @ 2009 08 18, 18:15)
Prašau.Dariau pagal šitą receptą.
http://www.youtube.c...h?v=DcXN_VL_VyI
QUOTE(burbanti @ 2009 08 18, 18:06)
Siandien padariau Paellą.Tik safrano per mazai idejau(pagailejau
),bet nieko,gerai išėjo.

Kaip skaniai atrodo


[quote=burbanti,2009 08 18, 19:06]
Siandien padariau Paellą.Tik safrano per mazai idejau(pagailejau
),bet nieko,gerai išėjo
[/quote
Atrodo labai jau fantastiškai skaniai
Siandien padariau Paellą.Tik safrano per mazai idejau(pagailejau

[/quote
Atrodo labai jau fantastiškai skaniai




prisiskaitinejau, seiliu pilna burna, ryt arba poryt ir as bandysiu. turiu safrano nemaza maiseli gauta dovanu, bet kazkaip nenaudojau, turbut per mazai dedavau, tad nepajutau jo naudos. kazin ar arbatinio saukstelo uzteks? o ji geriausia det troskinant darzoves ar jau verdant ryzius?
