Paella is mariscu

600 gr arroz
1 1/2 litru agua
1/4 kg mero ( pargo, cazon, etc) smulkintu
1/4 kg.camarones, nuvalytos ir virtos
1/4 kg calamares, nuvalytos ir virtos
1/4 kg almejas virtos (atrinkti ir ismesti kurios neatsidaro)
1/2 kg mejillones virtos ( atrinkti ir ismesti kurios neatsidaro)
10 langostinos, nuvalytos ir virtos
150 mls aceite
1 tomate (jitomate) nuluptas ir susmulkintas
1/2 pimenton verde smulkintas
1/2 cebolla, nulupta ir susmulkinta
sal
azafran
Pakaitinti aceite paelleroje ir ideti tomate, cebolla ir pimenton, pakepti kelias minutes. Prideti mero, calamares ir almejas, siek tiek palaukus ipilti agua. Palikti kol prades virti, suberti arroz, sal ir azafran ir suklrauti ant virsaus camarones, langostinos ir mejillones, uzdengti dangciu ir troskinti ant letos ugnies 20 minuciu arba kol arroz jau bus isvire ir sugere visa agua, patiekti valgymui paelleroje.