Įkraunama...
Įkraunama...

Įaugę plaukeliai

Aš esu girdėjus, kad kremas sudocrem padeda gerai ax.gif tik dar pati neprisiruosiau nusipirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 06 19, 16:12)
O kur to pilingo gauti? Kiek esu mačius vaistinėse ar kitur, tai tik pilingas veidui ar kaklui. O kokio čia reikia. Ir kur rast to raminamojo kremo po depiliacijos, kaip tiksliai vadinasi? Ir dar, gal kas žinot, kur rast tikrai šiurkščių plaušinių (gal čia šiek tiek ne į temą blush2.gif )?

as tai radau maximoj Akropolio...keli litai kainavo, nu max 5. ant veido as jo aisku netepu, bet kojytem super...ir tikria padeda...aisku ne idealu, bet bent jau kazkoks teigiamas poveikis tikrai jauciasi...
Atsakyti
Aš pasidalinsiu savo patirtim. Man padeda, nors ne 100 proc. Kartais įauga 2-3, o tada jau šakės. Reikia imtis adatėlės.
O kad neįauginėtų, po depiliacijos kas antrą dieną pilinguoju su kavos tirščiais ir po to pasitepu minkštinančiu kremu su šaltalankiais. Kremas man irgi svarbu, nes kai tepiau kitą, plaukeliai įauginėjo labiau.
Atsakyti
QUOTE(Patriciuke @ 2007 06 29, 09:14)
Aš pasidalinsiu savo patirtim. Man padeda, nors ne 100 proc. Kartais įauga 2-3, o tada jau šakės. Reikia imtis adatėlės.
O kad neįauginėtų, po depiliacijos kas antrą dieną pilinguoju su kavos tirščiais ir po to pasitepu minkštinančiu kremu su šaltalankiais. Kremas man irgi svarbu, nes kai tepiau kitą, plaukeliai įauginėjo labiau.

Mano drauge pilinguoja irgi kavos tirsciais su medum sumaisyta, tik nezinau kokiu kremu paskui tepa, sake thumbup.gif
As vis neprisiruosiu isbandyt, nes negeriu kavos, tai reik specialiai pirkti ta kava. As tai ziauriai kojas su epiliatorium susigadinau doh.gif , dabar skust pradejau vel, kad atsigautu, ir sveiciu kasdiena praktiskai, dar idegiau, tai atrodo graziau, bet vistiek taip nesinori skusti ax.gif , nes man atauga super greitai verysad.gif
Tai as manau kaitaliosiu kol kas epiliatoriu su skustuku cool.gif
Atsakyti
oi,ziuriu cia masine problema su plaukeliu iauginejimu doh.gif
man ta pati beda,todel pradejau skusti,geriau dazniau nuskusti,negu paskui su adatele juos krapstyt doh.gif
apie pylingus nepagalvojau,bet astresne plausine man nepadejo schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
O jei depiliuoji karstu vasku irgi iaugineja? Gal koki tepaliuka rekomenduotumet pries/po depiliacijos?
Atsakyti
Man po vasko irgi iaugineja. Tai as po depiliacijos kasdien sveiciu putojanciu "Rasos" kuno sveitikliu su gebenemis. Ir tepu "Rasos" kuno kremu. Nelabai padeda, bet kitko nesugalvoju, nes kavos negeriu.
Atsakyti
priemone nuo įaugimo

gal kas nors yra bandęs tokią priemonę? radau internete kaip priemonę nuo įaugimo, kuri ne tik gydo iaugusius, bet ir aupsaugo nuo įaugimo. kažin ar labai kenksminga ji g.gif
Atsakyti
o man plaukeliu iauginejima stabdo tik daznas "sienavimas" su epiliatoriumi
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 07 18, 10:57)
o man plaukeliu iauginejima stabdo tik daznas "sienavimas" su epiliatoriumi

o kas tas sienavimas? bet gi epiliatoriui irgi reikia gerokai ataugusių plaukelių... o jie iauga kai atauginėja unsure.gif
Atsakyti
Paskaicius supratau, kad vienoms iauga po skutimo, kitoms po rovimo ( kaip ir man verysad.gif ) Ir kazkokiu rimtesniu priemoniu kol kas nieks nepasiulo verysad.gif

Pati su bikini perstejimu po skutimo kovoju patepdama deo Rexona ( su talku) - manau jis tiesiog nuramina oda ( kitos randa kita analogiska buda)

Bet kas musu laukia po kokiu 10 meteliu tokio skutinejimo , rovinejimo, krapstymo su adata doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Simmona @ 2005 03 24, 20:07)
as tai kaskur skaiciau kad reikia viena karta skusti kita kart su epiliatoriumi,tipo tada neiauga g.gif

As deja taip darau bet man vistiek iaugineja,Nu ant koju tai dar vienas kitas, o bikini, tai isvis galima sakyti visi verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Damapupika @ 2007 01 07, 11:59)
negana, kad moterys turi naikint visus tuos biesus plaukus, tai dar visokios nesamones veisias po tu depiliaciju...  gun_bandana.gif  frusty.gif  angel_sadangel.gif

verysad.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti