Įkraunama...
Įkraunama...

Įaugę plaukeliai

QUOTE(Montvile @ 2007 10 23, 09:21)
Na, tai ką žadi daryti, o gal jau susitvarkei, kaip???  smile.gif

Savaime kažkaip nuslūgo, nieko nedariau unsure.gif
Atsakyti
oi nekenciu, kai matosi po oda juodas plaukas ir kai ji reikia kazkaip iskrapstyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doufyl: 27 spalio 2007 - 23:47
Sveikos, problema ko gero daugelio. sad.gif Visai nesenai skaiciau straipsni apie depiliacija, galbut jau ir esat skaiciusios bet noriu dali straipsnio ideti, ko gero tai bus ir reklama unsure.gif:
"...
Egzistuoja daugybė epiliacijos tipų:

1. Mechaninė – pincetas, skustuvas, elektroepiliatorius;
2. Epiliacija elektros srove;
3. Foto- ir lazerinė epiliacija (keletas rūšių);
4. Fitoepiliacija – vaškas, cukrus ir kitos liaudiškos priemonės;
5. Cheminė – kremai, tepalai.

Mechaninė epiliacija laikoma pačia paprasčiausia, pigiausiai ir beveik neskausminga. Kartą sumokėjai daugiau, o toliau – minimumas išlaidų ir pakenčiamas rezultatas. Būtent taip maniau pirkdama savo pirmąjį skustuvą. Tačiau juo naudotis teko kasdien, plaukeliai tapo šiurkštūs ir tamsūs, todėl ėmiau ieškoti alternatyvių metodų.

Pirmiausia nusipirkau vašką... Pojūčių neaprašinėsiu, nes jie labiau tiktų knygai „Siaubingiausi procesai moters gyvenime“. Po vaško išbandžiau kremą, kuriuo nusideginau odą, ir keletą dienų „kvepėjau“ aitriu svylančių plaukų kvapu.

Tuomet nutariau įsigyti naują stebuklingą priemonę – elektrinį epiliatorių. Šis šiuolaikinio mokslo pasiekimas žadėjo ilgalaikį efektą, greitą, patogią ir beveik neskausmingą plaukelių šalinimo procedūrą. Tačiau juo naudojausi neilgai. Po poros mėnesių pastebėjau, jog plaukeliai ėmė įauginėti į odą, atsirado spuogelių ir opelių. Su siaubu iš po odos traukiau ilgus plaukelius, kurie augo viduje.

Nebegalėjau vaikščioti dėvėdama sijoną. Bijojau parodyti savo kojas, nes iš šalies atrodė, lyg tai būtų kokia nors infekcija. Sulaukusi vizito pas dermatologą sužinojau sukrečiančią tiesą: TOKIŲ KAIP AŠ – TŪKSTANČIAI!

Pasirodo, panašus poveikis pasitaiko kas antrai merginai, naudojančiai elektrinį epiliatorių. Gydytojas užsiminė, jog „plačios visuomenės“ nepasiekia informacija apie liūdnus padarinius. Gydymas man atsiėjo nemenką sumelę. Dar pusę metų vaikščiojau mūvėdama kelnes. Vasarą praleidau sodyboje, deginausi nuošalioje vietoje, nes tokiomis kojomis išeiti į pliažą būčiau neišdrįsusi. Tamsios dėmės nuo negyjančių opų išnyko tik po 4 metų, o jų vietoje atsirado balti randai. Beje, naudotis skustuvu taip pat nebegaliu – plaukeliai iš karto pradeda įauginėti.

Tačiau kovoti su plaukeliais kažkaip reikia. Todėl išbandžiau dar vieną metodą – epiliaciją elektros srove. Po šio metodo įspūdžiai tikrai ne kokie. Metodo esmė tame, jog prie elektros srovės prijungta adata praduriama oda, srovė nukreipiama į plauko svogūnėlį, po to plaukelis ištraukiamas pincetu. Tam, kad būtų pasiektas efektas, t.y. sumažėtų plaukelių, reikia ne mažiau kaip dešimties terapijos kursų. Kurso trukmė priklauso nuo plaukelių skaičiaus. Vienas kursas trunka mažiau nei valandą laiko, nes nuo pastovaus skausmo galima prarasti sąmonę... Tiesa, aš ištvėriau tik du kursus.

Tuomet pastebėjau epiliacijos lazeriu reklamą. Ši epiliacija pigesnė už epiliaciją elektros srove, trunka tik pusvalandį ir yra ne tokia skausminga. Yra du epiliacijos lazeriu tipai. Vienam tipui reikia šiek tiek ataugintų plaukelių, kitam atvirkščiai – reikia nuskusti prieš pat seansą. Išbandžiau abu. Antras variantas žymiai patogesnis, o efektas kerintis.

Dabar, kai jau išbandžiau įvairiausius nepageidaujamų plaukelių šalinimo metodus, esu įsitikinusi, jog lazerinė epiliacija – efektyviausias ir neskausmingiausias metodas. Plaukeliai ant kojų beveik nebeauga.
Kartais, kai atauga reti plaukeliai, naudoju chemines jų šalinimo priemones. Nepageidaujamų plaukelių problema man jau nebeaktuali. O toms, kas ją dabar sprendžia, patariu: atsargiai rinkitės priemones. Juk nesėkmingai pasirinktas epiliacijos metodas jus atves ne į tobulumą, o pas chirurgą!"

Va perskaiciusi issigandau blink.gif , iskilo tik vienas klausimas - nejaugi nieko neimanoma padaryti be lazerio? Ir vis dar tikiuosi...

Atsakyti
wou aciu uz tokia issamia info blink.gif o as neseniai nusipirkau epiliatoriu.... doh.gif ir ka db man daryti.... g.gif lazeriais man per brangu verysad.gif
Atsakyti
Man ant kojų neįauginėja, tai naudoju epiliatorių, o tenai tai skutuosi, nes įauga labai greitai ir būna labai bjauru...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 03 lapkričio 2007 - 17:37
pazastis pasidariau fotoepiliacija - tai cia problemos baigesi, o kol dar susitaupysiu pinigeliu kojoms nusipirkau toki daikciuka
http://www.proco.lt/...1&id=11&prek=13 ir esu patenkinta kol kas
Atsakyti
negi TEND SKIN nera lietuvoje kur isigyti?

as mastau depileve nusipirkti priemoniu nuo iauginejimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fate @ 2005 02 07, 16:16)
Už bikinio sritį moku 28 lt. ir rami esu 4-5 savaites  4u.gif Blauzdo irgi paliekamos ramybėj panašima laikotarpiui  biggrin.gif

O čia kur už bikini depiliaciją taip pigiai? Ar čia prieš du metus tik tokios žemos kainos buvo, o dabar tik vis kyla?
O kas dėl įaugusių plaukelių, t.y. kai naudojau šalto vaško juosteles kojoms, buvo kad įaugdavo, bet po kurio laiko išlysdavo.
Atsakyti
QUOTE(Ekaterina @ 2007 11 18, 04:08)
Yra kosmetika skirta būtent plaukų įaugimus šalinti,odos paraudimus po depiliacijos ir ne tik. Vadinasi "TEND SKIN" indigo spalvos buteliuke. Labai padeda išspręsti problemas:

1 odos paraudimas (spogiukai)  thumbup.gif
2 plaukelių įaugimas į odą  thumbup.gif
3 greitai ataugantis plaukai (bet nereikia laukti stebuklų)  rolleyes.gif

Tend Skin yra N1 šioje srityje. Tai jų "arkliukas".

gal galetumei atsiusti nuoroda amazon'e, kuri buteliuka butent perki? nes as ziurejau, tai ju ten daug indigo spalvos buteliukuose ir visu skirtingi aprasymai smile.gif
aciu labai, pagelbesi spresti sia baisia problema - iauginejantys plaukai gadina gyvenima sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tess @ 2007 11 18, 23:33)
gal galetumei atsiusti nuoroda amazon'e, kuri buteliuka butent perki? nes as ziurejau, tai ju ten daug indigo spalvos buteliukuose ir visu skirtingi aprasymai smile.gif
aciu labai, pagelbesi spresti sia baisia problema - iauginejantys plaukai gadina gyvenima sad.gif

a kur pirkti isvis ta reikala?
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 10 03, 09:44)
. Kas tokiom priemonėm nebesusitvarko, siūlyčiau naudoti kremą su 10 proc. AHA, nes šitos rūgštys padeda pasišalinti raginiam odos sluoksniui ir plaukeliui lengviau išlįsti į paviršių. Tiesa, augimo jis nelėtina, nors nemanau, kad tai kas nors gali  rolleyes.gif
Yra Byly ampulės nuo įauginėjimo, bet jų nebandžiau  ax.gif

Oho, įtariu tokio kremuko rasčiau tik kokioj sugiharoj už kosminę kainą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2007 11 20, 12:33)
Oho, įtariu tokio kremuko rasčiau tik kokioj sugiharoj už kosminę kainą  unsure.gif

~60Lt už 50ml yra Dr. Wolf Dercome kremas su 10 proc. AHA, tik dabar keitė jo pakuotę, tai nepamenu kaip vadinasi blush2.gif
Ampulės kainuoja pigiau, jei vientais skaičiuosim, bet užtenka mažiau rolleyes.gif

Atsakyti