Įkraunama...
Įkraunama...

Įaugę plaukeliai

QUOTE(prieblanda @ 2007 11 20, 13:52)
~60Lt už 50ml yra Dr. Wolf Dercome kremas su 10 proc. AHA, tik dabar keitė jo pakuotę, tai nepamenu kaip vadinasi  blush2.gif
Ampulės kainuoja pigiau, jei vientais skaičiuosim, bet užtenka mažiau  rolleyes.gif

O jį galima rasti vaistinėse? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2007 11 20, 19:40)
O jį galima rasti vaistinėse?  bigsmile.gif

Tik vaistinėse ieškoti ir reikia smile.gif
Atsakyti
Tend Skin priemonės amazone, juk visi vienodi (išskyrus putos). Skiriasi tik talpa ml.
Aš peržiūrėjau atsiliepimus amazone, tai lyg ir neblogas tas Tend Skin.
Gal mums kartų visiems užsakyti, tai pigiau išeis. smile.gif
Atsakyti
merginos, is savo ziaurios patirties sakau, kad niekaip kitaip nepavyks isigydyti iaugusiu plaukeliu, kaip tik metus skustis peiliukais ir trinti pilingais daznai 4u.gif Po pusantru metu ir demiu beveik nebeliko po tu zaisdu su iaugusiais plaukeliais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mileina @ 2007 12 03, 21:15)
merginos, is savo ziaurios patirties sakau, kad niekaip kitaip nepavyks isigydyti iaugusiu plaukeliu, kaip tik metus skustis peiliukais ir trinti pilingais daznai  4u.gif Po pusantru metu ir demiu beveik nebeliko po tu zaisdu su iaugusiais plaukeliais doh.gif

O kaip tada depiliuotis? Juo labiau, kad čia yra ir tokių, kurios tik rauna plaukelius, bet neskuta, o įauginėja taip pat sėkmingai rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 12 03, 22:26)
O kaip tada depiliuotis? Juo labiau, kad čia yra ir tokių, kurios tik rauna plaukelius, bet neskuta, o įauginėja taip pat sėkmingai  rolleyes.gif

As tai kitaip truputi supratau rolleyes.gif kiek supratau, mergina naudojo epiliatoriu ar kazka tokio, ir dabar pataria vietoj jo naudoti peiliukus, ta prasme visus metus skusti tik peiliukais g.gif Nes as pati mainau epiliacija su skustukais, nes kitaip butu amba doh.gif nors ir dabar nepasakyciau, kad puiku blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 04 gruodžio 2007 - 01:50
QUOTE(evelinki @ 2007 12 04, 01:47)
As tai kitaip truputi supratau  rolleyes.gif  kiek supratau, mergina naudojo epiliatoriu ar kazka tokio, ir dabar pataria vietoj jo naudoti peiliukus, ta prasme visus metus skusti tik peiliukais  g.gif  Nes as pati mainau epiliacija su skustukais, nes kitaip butu amba  doh.gif  nors ir dabar nepasakyciau, kad puiku  blink.gif

Aaaaa biggrin.gif Iš ryto ir man aiškiau pasirodė doh.gif blush2.gif Ale man peiliukais nusiskutus, paskui kitą kartą kur kas labiau skauda epiliuot doh.gif Man geriau įaugę plaukeliai nei skausmas blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 12 04, 09:07)
Aaaaa  biggrin.gif  Iš ryto ir man aiškiau pasirodė  doh.gif  blush2.gif  Ale man peiliukais nusiskutus, paskui kitą kartą kur kas labiau skauda epiliuot  doh.gif  Man geriau įaugę plaukeliai nei skausmas  blush2.gif

tai jums turbūt dar neįauga taip žiauriai kad nebeįmanoma kojų rodyt:) o aš tai noriu ateinančią vasarą pagaliau sijoną užsidėt, tai nuo rugsėjo praktikuoju tik skutimą verysad.gif tikiuosi neliks tų bjaurybių iki vasaros doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2007 12 04, 10:38)
tai jums turbūt dar neįauga taip žiauriai  kad nebeįmanoma kojų rodyt:) o aš tai noriu ateinančią vasarą pagaliau sijoną užsidėt, tai nuo rugsėjo praktikuoju tik skutimą  verysad.gif tikiuosi neliks tų bjaurybių iki vasaros  doh.gif

Nu čia reikia sudėti krūvon ir palyginti, nes kas man visai normaliai atrodo, kitom gali būti baisi neestetika biggrin.gif Jei kojos gražios, tai tų įaugusių plaukų vis tiek niekas nepastebi bigsmile.gif
Šiaip tai darau vieną "grožio nuodėmę" - kai matau, kad plaukelis įaugo, tai arba išspaudžiu (išlenda kaip inkštiras ir tiek), arba su adata iškrapštau labai atsargiai ir neleidžiu jam ten trūnyti ir augti po oda kilometro ilgio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 12 04, 13:38)
Nu čia reikia sudėti krūvon ir palyginti, nes kas man visai normaliai atrodo, kitom gali būti baisi neestetika  biggrin.gif  Jei kojos gražios, tai tų įaugusių plaukų vis tiek niekas nepastebi  bigsmile.gif
Šiaip tai darau vieną "grožio nuodėmę" - kai matau, kad plaukelis įaugo, tai arba išspaudžiu (išlenda kaip inkštiras ir tiek), arba su adata iškrapštau labai atsargiai ir neleidžiu jam ten trūnyti ir augti po oda kilometro ilgio  doh.gif

jap, aš irgi taip darau, bet kartais niekaip neišsispaudžia, o jei išeina iškrapštyt tai randai lieka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 12 04, 12:38)
Nu čia reikia sudėti krūvon ir palyginti, nes kas man visai normaliai atrodo, kitom gali būti baisi neestetika  biggrin.gif   Jei kojos gražios, tai tų įaugusių plaukų vis tiek niekas nepastebi  bigsmile.gif
Šiaip tai darau vieną "grožio nuodėmę" - kai matau, kad plaukelis įaugo, tai arba išspaudžiu (išlenda kaip inkštiras ir tiek), arba su adata iškrapštau labai atsargiai ir neleidžiu jam ten trūnyti ir augti po oda kilometro ilgio  doh.gif

ir as ta buda praktikuoju cool.gif ir kol kas dar jokiu randeliu neliko thumbup.gif
o siaip buvau pora kartu naudojus plaukeliu augima mazinanti losjona, tai tuo metu neiaugo doh.gif tik pavadinimo dbr nezinau - pas sese atradau, tai pasinaudojau ax.gif
pastebejau, kad labiau iauga plaukeliai, kai pries vonia juos epiliuoju. o jei po to kai issimaudau, tai tik vienas kitas. bet cia gal tik man taip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joguste: 04 gruodžio 2007 - 15:46
apskritai gal lietuvoje kur nors Tend Skin galima isigyti?

as kaip alternatyva mastau is depileve isigyti. gal kas bande?
Atsakyti