Man buvo pradeje iaugineti, kai naudojau epiliatoriu..
tai nekoks jausmas su adatele traukinet juo lauk, gerai, kad nedaug buvo
o skutantis peiliukais neiauga...tfu tfu tfu
QUOTE(Lamelaa @ 2007 12 24, 12:04)
Man buvo pradeje iaugineti, kai naudojau epiliatoriu..
tai nekoks jausmas su adatele traukinet juo lauk, gerai, kad nedaug buvo
o skutantis peiliukais neiauga...tfu tfu tfu 
bet tai skutantis peiliuku ir plaukeliai stipresni atauga ir dazniau terliotis ten su jais reikia... nu kam mazai problemu su tais plaukeliais, pvz tik pazastys, tai aisku, kad skustuvu geriau...
QUOTE(enrika82 @ 2007 12 21, 22:10)
as ir jungius prie tu plaukeliu iaugimo ...bet prie progos kai nera ka veikti tai as juos su pincetu istraukau
tai as irgi istraukineju su pincetu, bet retai kada tam randu laiko o be to, po to lieka zaizdeles ir randai....
QUOTE(smile4theworld @ 2007 12 30, 11:24)
bet tai skutantis peiliuku ir plaukeliai stipresni atauga ir dazniau terliotis ten su jais reikia... nu kam mazai problemu su tais plaukeliais, pvz tik pazastys, tai aisku, kad skustuvu geriau...
bet va man nuo skutimo labai sauseja oda koju...
QUOTE(Lamelaa @ 2007 12 30, 16:50)
Man tai atrodo, kad nuo bet kokio depiliacijos būdo kojų oda sausėja. Bet kai kas vakarą negailėdama kūno losjonu patepu, tai visai nieko
o kaži kur ta mūsų Evelinki dingo po švenčių...?
neaišku kaip ten reikalai JAV su tuo kremuku, kurio mes taip norime ir laukiame...
as irgi noriu to stebuklingo kremuko
skaiciau jis tinka ir vyrams. nes mano brangiausiam nuo skutimo barzdoje iaugineja...
QUOTE(Miaška @ 2005 03 15, 19:53)
Ir aš turiu elektrinį peštuvą, rodos, Brown firmos, jau kokie 7 metai. Plaukeliai įauginėja nuolat, bet dabar ėmiausi su tuo kariauti - nusibodo taškuotos kojos. Kelis kartus kojas nuskutu peiliukais, kai vėl truputį atauga - nusibrūžinu šiurkščia pirštine, ir tada jau prasinešu su epiliatoriumi. Paskui tepu kremu po depiliacijos (Avon). Žinote, po poros mėnesių tokių procedūrų jau matau rezultatus: tikrai mažiau įaugusių plaukučių, lyg ir lyginasi blauzdų spalva (tiesa, dar vaikštau į soliariumą).
Sėkmės
Sėkmės
As irgi taip pat darau
QUOTE(doufyl @ 2008 01 06, 19:38)
as irgi noriu to stebuklingo kremuko
skaiciau jis tinka ir vyrams. nes mano brangiausiam nuo skutimo barzdoje iaugineja...
Apie kokįjūs čia stebuklingą kremuką kalbate?
QUOTE(zuikiuseima @ 2008 01 07, 21:01)
teks paskaitinet sia tema keleta puslapiu atgal