Įkraunama...
Įkraunama...

Įaugę plaukeliai

QUOTE(Ingredd @ 2008 01 19, 23:38)
O kur ta serume pirkai?

pas savo kosmetologe. o jo pirkti taip pat yra nagavitoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 01 19, 01:20)
as isigijau depileve serumuka nuo iauginejimo, taciau dar tik keleta dienu naudoju, tai ir rezultato negaliu pasakyti.  4u.gif

tik nepamiršk jo parašyt nono.gif nes norim žinot ar veikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 01 20, 16:43)
tik nepamiršk jo parašyt nono.gif nes norim žinot ar veikia ax.gif

būtinai pranešiu, tik reikės palaukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 01 20, 17:59)
būtinai pranešiu, tik reikės palaukti  biggrin.gif

Man tas depileve serumukas tikrai padėjo bikini sričiai thumbup.gif Tiek, kad jis truputį išsausina odą, nes kaip suprantu jo veikimą, jis ''nubrūžina'' odos sluoksnį ax.gif

Dabar esu įsigijus Guinot kremą po depiliacijos, tai jo poveikis toks pats super thumbup.gif Tik dar be to nesausina ir ''nenubrūžina'' (nežinau kaip pavadint kitaip blush2.gif ) odos sluoksnio 4u.gif Tiesa, jis brangesnis, bet užtat ir užtenka jo ilgam bigsmile.gif
Atsakyti
Irgi paklausim is kur ji gavai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2008 01 21, 22:19)
Irgi paklausim is kur ji gavai  mirksiukas.gif

Depileve serumas - Sarma Style salonuose;
Guinot podepiliacinis kremas- Grožio terapijos ir chirurgijos klinikoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 01 19, 02:20)
as isigijau depileve serumuka nuo iauginejimo, taciau dar tik keleta dienu naudoju, tai ir rezultato negaliu pasakyti.  4u.gif

As sita serumuka jau naudoju koki pusmeti - man nepamainomas dalykas bikini sriciai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tik reikia patepliot juo iskart po depiliacijos (pati tvarkausi namie epiliatoriumi) ir dar kokias dvi dieneles po koki karta. Pirkau pas savo kosmetologe Kretingoje wub.gif . Ir kainuoja ne prudai - kzka apie 20-30 lt, nepamenu tiksliai biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2008 01 27, 20:43)
As sita serumuka jau naudoju koki pusmeti - man nepamainomas dalykas bikini sriciai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Tik reikia patepliot juo iskart po depiliacijos (pati tvarkausi namie epiliatoriumi) ir dar kokias dvi dieneles po koki karta. Pirkau pas savo kosmetologe Kretingoje wub.gif . Ir kainuoja ne prudai - kzka apie 20-30 lt, nepamenu tiksliai biggrin.gif.

aš pas savo kosmetologę mokėjau tik 15lt. po depiliacijos tą pačią dieną teptis negalima. kitą dieną jau galima. ir taip kasdien pasiteplioti. nors pataria 2k per dieną. aš taip ir darau. ir iš tikrųjų iškelią plauką į paviršių thumbup.gif
Atsakyti
As jau isnaudojau beveik visa buteliuka Skin Doctor losjono. Nu ka galiu pasakyti... stebuklu nedaro, na gal kiek ir apmazejo tu plaukeliu, bet dabar noreciau isigyti koki krema.
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 01 27, 23:46)
aš pas savo kosmetologę mokėjau tik 15lt. po depiliacijos tą pačią dieną teptis negalima. kitą dieną jau galima. ir taip kasdien pasiteplioti. nors pataria 2k per dieną. aš taip ir darau. ir iš tikrųjų iškelią plauką į paviršių thumbup.gif

Nu va, tai manoji brangininke pasirodo gun_bandana.gif O kodel negalima tepti ta pacia diena? g.gif As tepdavau ir nieko, nieks nesualergizavo, odelei viskas puikiai ir plaukeliai neiaugineja unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Pora kartu teko daryti paciai vasko proceduras, bet abu kartus turiu problemu su plaukeliu iauginejimu...naudoju ir ta serumuka depileve, bet arba as ji neteisingai naudoju arba man nepadeda...dabar cia paskaiciau, kad vienu nuomone issyk naudoti reikia, kitu sekancia diena - prasau patarkit kas turit daugiau patirties, dekoju smile.gif po proceduros taipogi naudoju valanti pieneli nr 2 is nagavitos...gal netinka jis man...
galiu pasakyt, kad depileve serumas man taip pat nudegina oda...
Atsakyti
Mergaites, gal galetumet katra parasyti kaip tiksliai vadinasi tas Depileve losjonas?

As dar va koki losjona radau http://www.smartbuy-...p?idxProduct=68. Pagal aprasyma tai turetu buti labai geras (nors jie visi geri anot pardaveju biggrin.gif ). Jauciu imsiu sita si karta isbandyti smile.gif .
Atsakyti