Taigi kad būna jog odelė pasižeidžia..... Svarbu priemonėmis ją nuraminti, patepti raminančiais odą tepaliukais...... ir jokiu būtu kolkas nebedaryti depiliacijų..... sutinku, kad geriausia apsilankyti pas kosmetologę, kuri patars ką daryti......
Tikrai reikės kreiptis į kosmetologę, ji geriau žinos, ką daryti

vaistinėse galite įsigyti tepaliukų odos žaizdelėms gydyti.....
QUOTE(Erika_v @ 2008 11 03, 22:16)
vaistinėse galite įsigyti tepaliukų odos žaizdelėms gydyti.....
Ačiū už patarimus

QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 11 09, 13:51)
aš kuo toliau tuo labiau susimąstau apie pažastų bei bikinio plaukelių šalinimą lazeriu
kaip manot pavyktų išvengti daugybės šių problemų ar nelabai?

tikriausiai pavyktų iki tol, kol plaukeliai vėl ataugtų, o tada vėl istorija iš naujo

turėjau ir aš šią bėdą, kai depiliuodavau su el. depiliatorium, tada kurį laiką naudojau putas ir kremus plaukelių šalinimui, bet man jų poveikis per trumpalaikis
Dabar vėl naudoju depiliatorių, tik prieš procedūrą išsitepu depiliuojamas vietas drėkinančiu kremu, palaukiu kol susigers, o iškart po depiliacijos tepu spec. kremu (Payot), kuris ramina sudirgintą odą, lėtina plaukelių augimą ir neleidžia jiems įaugti. Rezultatus pamačiau iškart, po pirmo panaudojimo

QUOTE(Bahama mama @ 2008 11 09, 18:09)
turėjau ir aš šią bėdą, kai depiliuodavau su el. depiliatorium, tada kurį laiką naudojau putas ir kremus plaukelių šalinimui, bet man jų poveikis per trumpalaikis
Dabar vėl naudoju depiliatorių, tik prieš procedūrą išsitepu depiliuojamas vietas drėkinančiu kremu, palaukiu kol susigers, o iškart po depiliacijos tepu spec. kremu (Payot), kuris ramina sudirgintą odą, lėtina plaukelių augimą ir neleidžia jiems įaugti. Rezultatus pamačiau iškart, po pirmo panaudojimo 

Payot Post Epil Moisturising Hair Inhibitor 200ml sita? ir kiek jis kainuoja? ~100lt?
QUOTE(ingrise @ 2008 11 09, 22:43)
Payot Post Epil Moisturising Hair Inhibitor 200ml sita? ir kiek jis kainuoja? ~100lt?
o kur galima nusipirkt?

QUOTE(ingrise @ 2008 11 09, 21:43)
taip, šitas. Pirkau jį braškėse, mokėjau gal apie 70 Lt

Sesė ne per seniausiai nusipirko va tokį, bet dar neklausiau, ar patenkinta poveikiu

radau dar tokį, manau, kad irgi turėtų būti neblogas, bet jis jau brangokokas (ir kiekis mažesnis)

o koks kremukas padeda mazinti randelius?