Įkraunama...
Įkraunama...

Įaugę plaukeliai

QUOTE(svetelis @ 2008 11 13, 16:15)
o koks kremukas padeda mazinti randelius?

čia visa temelė apie tai, gal rasit naudingos info 4u.gif
http://www.supermama...showtopic=22057

ir čia nemažai visokių kremų ir tepalų, kuriuos galima parsisiųsti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2008 11 13, 11:53)
Nusipirkau toki
Labai gerai nuramino po depiliacijos sudirgusia odele thumbup.gif ziuresim kaip del iauginejimo- ar padeda. bet jau dabar pastebejau, kad tie, kurie jau buvo iauge plaukeliai, po poros pasitepimu siuo kremu, labai lengvai islenda pakrapscius nagu. zodziu, kol kas esu patenkinta rolleyes.gif

O sita losjona pirkai turbut kosmetikos salone? As buvau nusipirkus seniau irgi, bet pas kosmetologe, o internete uzsisakyti taip ir neradau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikkute: 16 lapkričio 2008 - 22:35
QUOTE(erikkute @ 2008 11 16, 23:35)
O sita losjona pirkai turbut kosmetikos salone? As buvau nusipirkus seniau irgi, bet pas kosmetologe, o internete uzsisakyti taip ir neradau  rolleyes.gif

Pirkau Grozio akademijos parduotuvej, Konarskio 21, parduotuve yra priesais pacia Grozio akademija - kitoj gatves pusej mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar tas losjonas tikrai veiksmingas? kazkaip gundausi as ji irgi ismeginti, noretusi daugiau atsiliepimu is bandziusiuju ax.gif
Atsakyti
geriausias liaudiskas budas su adatele prie tai ja dezinfekavus plaukelius issitraukti smile.gif
Atsakyti
Kazkur skaiciau, kad depiliuojantis cukraus pasta, plauko svogunelis netraumuojamas ir plaukeliai neiaugineja i oda, tik man sunku tuo patiketi. Manau, kad jei oda linkusi, tai ir iaugines, reikia papildomu priemoniu apsisaugoti nuo to, o gal as klystu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(meteora_1 @ 2008 11 19, 11:11)
Kazkur skaiciau, kad depiliuojantis cukraus pasta, plauko svogunelis netraumuojamas ir plaukeliai neiaugineja i oda, tik man sunku tuo patiketi. Manau, kad jei oda linkusi, tai ir iaugines, reikia papildomu priemoniu apsisaugoti nuo to, o gal as klystu?  g.gif

na, as net ir is besidepiliavusiu cukraus pasta girdejau, kad tom, kuriom ir anksciau iauginedavo, net ir sis depiliacijos budas nepadejo g.gif
Atsakyti
as vat toki turiu user posted image

Pirkau Vilniuj, pas kosmetologe, mokejau 30 lt, mazas buteliukas-118ml. Bet kas siunciasi is USA, galima ir ten nusipirkt wink.gif
http://buynail.com/i...amp;ProdID=4818
P.S depiliuojant karstu vasku man neiauga plaukeliai. O su depilaitorium doh.gif ot, beda turejau... is pradziu neiauginejo, bet po 1-1.5 metu depiliacijos kojos... wacko.gif baisu ziuret blink.gif
Dabar si problema isnyko. Siulau visom ismest epiliatorius ir negadint savo kunelio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2008 11 19, 18:24)
as vat toki turiu user posted image

Pirkau Vilniuj, pas kosmetologe, mokejau 30 lt, mazas buteliukas-118ml. Bet kas siunciasi is USA, galima ir ten nusipirkt wink.gif
http://buynail.com/i...amp;ProdID=4818
P.S depiliuojant karstu vasku man neiauga plaukeliai. O su depilaitorium  doh.gif  ot, beda turejau... is pradziu neiauginejo, bet po 1-1.5 metu depiliacijos kojos...  wacko.gif baisu ziuret  blink.gif
Dabar si problema isnyko. Siulau visom ismest epiliatorius ir negadint savo kunelio  mirksiukas.gif

o kur butent vilniuje pirkot??
Atsakyti
QUOTE(meteora_1 @ 2008 11 19, 10:11)
Kazkur skaiciau, kad depiliuojantis cukraus pasta, plauko svogunelis netraumuojamas ir plaukeliai neiaugineja i oda, tik man sunku tuo patiketi. Manau, kad jei oda linkusi, tai ir iaugines, reikia papildomu priemoniu apsisaugoti nuo to, o gal as klystu?  g.gif

o koks skirtumas kuo išraunamas plaukas? jis vis tiek išraunamas. labiausiai įauginėja tie plaukeliai, kurie "ištampomi" beraunant, t.y. iš pirmo karto neišsirauna ir susipainioja folikulas į kurią pusę augti. arba stora oda būna, o plaukas plonas, tai irgi į lauką neišauga.
apsisaugojimo priemonės tradicinės: papilinguot odą, patept kremu, kad minkštesnė būtų, kur giliai įaugę plaukučiai - išoperuot. stebuklų šitoj sritį labai tikėtis neverta.
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2008 11 19, 19:33)
o kur butent vilniuje pirkot??

Antakalnyje, Antakalnio gatve... nepamenu namo nr, priesais SAPIEGOS ligonine toks baltas namas didelis "grozio salonas". Kosmetologe tam name gyvena ir dirba. Galiu duot tel, tik reikia is anksto uzsakyti... beje, ji kalba tik rusiskai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nippe: 20 lapkričio 2008 - 00:25
QUOTE(nippe @ 2008 11 20, 00:25)
Antakalnyje, Antakalnio gatve... nepamenu namo nr, priesais SAPIEGOS ligonine toks baltas namas didelis "grozio salonas". Kosmetologe tam name gyvena ir dirba. Galiu duot tel, tik reikia is anksto uzsakyti... beje, ji kalba tik rusiskai smile.gif

dekui mirksiukas.gif
Atsakyti