Įkraunama...
Įkraunama...

Įaugę plaukeliai

priminkit apie kokias cia putas kalbat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TAILER @ 2009 05 04, 11:06)
priminkit apie kokias cia putas kalbat? ax.gif

apie Depileve putas, letinancias plauku augima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niren: 04 gegužės 2009 - 10:20
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 05 03, 20:54)
Na keliu savo siauba tuomet, busiu cia pirmoji pasirodziusi doh.gif  Viena nuotraukele vidines puses blauzdos pries putu naudojima, kita nuotrauka po kokiu 2-3menesiu naudojimo. pries, nenoriu gasdinti    ir    po, situacija geresne

fantastika!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai graziai kojos susitvarke.jei cia taip tos putos padejo,reiks bandyt. Tikrai labai labai labai biggrin.gif grazu
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 05 03, 20:51)
Seip tai jos po epiliacijos naudojamos, tam kad ilgiau neataugtu plaukeliai. Naudojamas 7 dienas po ep. As naudoju kasdien du kartus, saziningai ryte ir vakare.

Puikiausioji, o ar pastebėjai, kad plaukeliai atauginėtų lėčiau po tų putų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2009 05 04, 13:30)
Puikiausioji, o ar pastebėjai, kad plaukeliai atauginėtų lėčiau po tų putų?  ax.gif

tikejausi sito klausimo tongue.gif seip kadangi ne tas aktualiausia man buvo, tai taip labai ir neteikiau tam reiksmes, bet... Tikriausiai, kad taip, siek tiek, negali sakyt, kad poveikio jokio, bet ir ne stebuklas tuo atzvilgiu, tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
Na keliu savo siauba tuomet, busiu cia pirmoji pasirodziusi doh.gif  Viena nuotraukele vidines puses blauzdos pries putu naudojima, kita nuotrauka po kokiu 2-3menesiu naudojimo. pries, nenoriu gasdinti    ir    po, situacija geresne

nu siaubas cry.gif aš galvojau, kad mano kojos maždaug normalios ir niekas ten beveik neįauginėja, bet atrodo tai kaip jūsiškės pirmoje nuotraukoje cray.gif

antrojoj tai tikrai gražiai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 05 03, 19:54)

kaip daznai naudojot? ir kaip dabar depiliuojat? vasku, epiliatorius ar peiliukais? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 05 04, 14:04)
kaip daznai naudojot? ir kaip dabar depiliuojat? vasku, epiliatorius ar peiliukais? ax.gif

jau rasiau viska, tik reikia pasiskaityti mirksiukas.gif , bet pasikartosiu, kad viskas butu vienoje zinuteje. biggrin.gif naudoju jau virs 2 menesiu, kiekviena diena, ryte ir vakare, nors raso naudoti 7 denas po depiliacijos. Nusipirkau jau antra buteliuka, bet jo dar nepradejau, baigineju pirmaji, tai galit orientuotis kuriam laikui uztenka. Epiliuoju tik su epiliatorium, nes skutimas blauzdu oda stipriai dirgina, visa kita galiu skust, bet blauzdu anei kaip. doh.gif Bet kartoju, merginos, nenoriu cia kaip kokia platintoja atrodyti, kad bile bekit ir pirkit. Pabandykit jei turit problema, gal pades, garantuoti negaliu tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 05 04, 15:10)
jau rasiau viska, tik reikia pasiskaityti mirksiukas.gif , bet pasikartosiu, kad viskas butu vienoje zinuteje. biggrin.gif  naudoju jau virs 2 menesiu, kiekviena diena, ryte ir vakare, nors raso naudoti 7 denas po depiliacijos. Nusipirkau jau antra buteliuka, bet jo dar nepradejau, baigineju pirmaji, tai galit orientuotis kuriam laikui uztenka. Epiliuoju tik su epiliatorium, nes skutimas blauzdu oda stipriai dirgina, visa kita galiu skust, bet blauzdu anei kaip. doh.gif  Bet kartoju, merginos, nenoriu cia kaip kokia platintoja atrodyti, kad bile bekit ir pirkit. Pabandykit jei turit problema, gal pades, garantuoti negaliu tikrai.

tikrai puikus variantas, sveikinu atradus produkta, kuris tinka kovai su iauginejimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 05 04, 13:34)
tikejausi sito klausimo tongue.gif  seip kadangi ne tas aktualiausia man buvo, tai taip labai ir neteikiau tam reiksmes, bet... Tikriausiai, kad taip, siek tiek, negali sakyt, kad poveikio jokio, bet ir ne stebuklas tuo atzvilgiu, tikrai mirksiukas.gif

Dėkoju už atsakymą Puikiausioji mirksiukas.gif dar tik užduosiu vieną klausimėlį, kokio pobūdžio Tavo plaukuotumas? Ar labai stiprūs plaukeliai ir ar daug jų... Mano kojos irgi atrodo kaip pirmoje nuotraukėlėje, bet ir mano plaukuotumas tikrai nemažas... pakeičiau depiliatorių į peiliukus paskutiniu metu, nes nuo depiliatoriaus situacija tik blogėjo, reikės kaip nors prisiversti atauginti plaukelius ir pabandyti vašku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2009 05 04, 15:35)
Dėkoju už atsakymą Puikiausioji  mirksiukas.gif dar tik užduosiu vieną klausimėlį, kokio pobūdžio Tavo plaukuotumas? Ar labai stiprūs plaukeliai ir ar daug jų... Mano kojos irgi atrodo kaip pirmoje nuotraukėlėje, bet ir mano plaukuotumas tikrai nemažas... pakeičiau depiliatorių į peiliukus paskutiniu metu, nes nuo depiliatoriaus situacija tik blogėjo, reikės kaip nors prisiversti atauginti plaukelius ir pabandyti vašku  g.gif

ot dėl plaukuotumo tai geras klausimėlis g.gif
aš irgi gauruotas sutvėrimas (žr. avatarą biggrin.gif ), bet po vaško man nieko geriau neatrodo tos kojos unsure.gif aišku, jokiais gėriais jų irgi netepu.
Atsakyti
Na keliu savo siauba tuomet, busiu cia pirmoji pasirodziusi doh.gif  Viena nuotraukele vidines puses blauzdos pries putu naudojima, kita nuotrauka po kokiu 2-3menesiu naudojimo.

saunuole, kad nepatingejai ir nepabijojai ideti vaizdines medziagos prie ir po palyginimui 4u.gif
Rezultatas stulbinantis bigsmile.gif jau zinau, kad ir man reikia situ putu. Einu dar perskaitysiu senesnius postus, nes neuzfiksavo tikslus pavadinimas ju ir kaina g.gif

paskaiciavau, kad LT pirkti daug pigiau iseina (kaip kazkas minejo ir del UK), uz $ nusipirkciau tik 1 buteliuka, nagavitos kainom iseina net 2 smile.gif

o gal zinote uz koki kieki cia 37Lt (uz 200 ml)?

paieskojau ir radau 200ml uz 11$ bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 04 gegužės 2009 - 22:55