Įkraunama...
Įkraunama...

Įaugę plaukeliai

QUOTE(dezma @ 2009 05 02, 23:00)
sveika, o kur tokias gauti? bigsmile.gif

spėju, kad Nagavitoj g.gif
Papildyta:
nors Nagavitos puslapyje nėra. žodž, laukiam dar informacijos kur ir už kiek pirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 05 02, 22:07)
spėju, kad Nagavitoj  g.gif
Papildyta:
nors Nagavitos puslapyje nėra. žodž, laukiam dar informacijos kur ir už kiek pirkt smile.gif

taip taip Nagavitoje. o kaina, berods 37lt. Bet merginos, man padejo, bet nesu tikrai garantuota kad pades visoms. Tiesiog buvau cia kazkada pasiguodusi, kad turiu didziule problema, tai dabar norejau pasidziaugti, kad ja issprendziau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 05 02, 23:15)
taip taip Nagavitoje. o kaina, berods 37lt. Bet merginos, man padejo, bet nesu tikrai garantuota kad pades visoms. Tiesiog buvau cia kazkada pasiguodusi, kad turiu didziule problema, tai dabar norejau pasidziaugti, kad ja issprendziau. smile.gif

o palyginimui foto nebedesi? Labai smalsu pamatyti, kokie rezultatai smile.gif
Atsakyti
Na keliu savo siauba tuomet, busiu cia pirmoji pasirodziusi doh.gif Viena nuotraukele vidines puses blauzdos pries putu naudojima, kita nuotrauka po kokiu 2-3menesiu naudojimo. pries, nenoriu gasdinti ir po, situacija geresne
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 05 03, 18:54)
Na keliu savo siauba tuomet, busiu cia pirmoji pasirodziusi doh.gif  Viena nuotraukele vidines puses blauzdos pries putu naudojima, kita nuotrauka po kokiu 2-3menesiu naudojimo. pries, nenoriu gasdinti    ir    po, situacija geresne

thumbup.gif Na tikrai skirtumas didelis.Gerai butu pabandyt wub.gif O kaip slaunys?Ar depiliuoji tik blauzdas?
Atsakyti
QUOTE(Sensuelle @ 2009 05 03, 20:04)
thumbup.gif Na tikrai skirtumas didelis.Gerai butu pabandyt wub.gif O kaip slaunys?Ar depiliuoji tik blauzdas?

su slaunim jokiu problemu niekada neturedavau, skutu, ir jokiu berimu, iauginejimu, nieko. Bet jau planuoju eiti vasku pasidaryti epiliacija, su epiliatoium neturiu tiek valios, skauda labai, sakau gal kai keleta kartu su vasku nuims, taip nebeskaudes, ir galesiu tvarkytis pati. O va su blauzdom, tai iki siol negaliu patiket kad susitvarkiau taip, nes beda buvo kaip matot didele, nei skust, nei raut, nieko negalejau, rezultatas tas pats, o dar plius isdraskydavau su adata, zodziu baisu. doh.gif Dabar laukiu kada galima bus detis sukneles ir sijonus bigsmile.gif , skust bijau rizikuot, tai epiliuoju epiliatoriumi, ta diena net neziuriu i kojas, nes primena man ta senaji vaidziali doh.gif doh.gif blink.gif kita dienele jau buna grazu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 05 03, 19:11)
su slaunim jokiu problemu niekada neturedavau, skutu, ir jokiu berimu, iauginejimu, nieko. Bet jau planuoju eiti vasku pasidaryti epiliacija, su epiliatoium neturiu tiek valios, skauda labai, sakau gal kai keleta kartu su vasku nuims, taip nebeskaudes, ir galesiu tvarkytis pati. O va su blauzdom, tai iki siol negaliu patiket kad susitvarkiau taip, nes beda buvo kaip matot didele, nei skust, nei raut, nieko negalejau, rezultatas tas pats, o dar plius isdraskydavau su adata, zodziu baisu.  doh.gif  Dabar laukiu kada galima bus detis sukneles ir sijonus bigsmile.gif , skust bijau rizikuot, tai epiliuoju epiliatoriumi, ta diena net neziuriu i kojas, nes primena man ta senaji vaidziali  doh.gif  doh.gif  blink.gif  kita dienele jau buna grazu. smile.gif

Na su tokiom kojytem drasiai gali detis sijonukus mirksiukas.gif
O man atvirksciai-blauzdos thumbup.gif o slaunu vidine puse nepatinka visai.Iauga plaukeliai.Dabar tepuosi su spec.skysciu nuo yauginejimo,tai gal ir padeda,na negaliu dar pasakyt kad %100 nes tik nesenai pradejau.Svajone,kad atrodytu taip kaip tavo blauzdeles. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sensuelle @ 2009 05 03, 20:17)
Na su tokiom kojytem drasiai gali detis sijonukus mirksiukas.gif
O man atvirksciai-blauzdos thumbup.gif o slaunu vidine puse nepatinka visai.Iauga plaukeliai.Dabar tepuosi su spec.skysciu nuo yauginejimo,tai gal ir padeda,na negaliu dar pasakyt kad %100 nes tik nesenai pradejau.Svajone,kad atrodytu taip kaip tavo blauzdeles. biggrin.gif

dar man gal soliariumas prisidejo siek tiek prie to gijimo, nos eidavau ir anksciau, ir nieko gero nebuvo. Maciau yra is depileve nuo iauginejimo butent, toks buteliukas 100ml folisan.... berods . Cia forume aptartas jau. Bet kadangi kolkas sitas lbai gera efekta duoda, tai net nepirkau, gal ateity, kolkas bijau kazka keisti, kad neatsinaujintu. smile.gif pabandykit tas putas, gal pades, raso kad jos ir atgaivina koju oda, pakenkt manau tikrai nepakenks 4u.gif o jei pades, bus labai dziugu. mirksiukas.gif
Atsakyti
As pazastis skutu peiliukais, kitaip vasku ir pan negaliu, nes visiskai nepakenciu betkokio skausmo, o iauge plaukeliai taip vargina, pazastys kaip neskustos juodos, geda... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 05 03, 19:31)
dar man gal soliariumas prisidejo siek tiek prie to gijimo, nos eidavau ir anksciau, ir nieko gero nebuvo. Maciau yra is depileve nuo iauginejimo butent, toks buteliukas 100ml folisan.... berods . Cia forume aptartas jau. Bet kadangi kolkas sitas lbai gera efekta duoda, tai net nepirkau, gal ateity, kolkas bijau kazka keisti, kad neatsinaujintu. smile.gif  pabandykit tas putas, gal pades, raso kad jos ir atgaivina koju oda, pakenkt manau tikrai nepakenks 4u.gif  o jei pades, bus labai dziugu. mirksiukas.gif

smile.gif Paieskojau internete,tai kaip supratau sios putos naudojamos po skutimosi kaip kremas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sensuelle @ 2009 05 03, 20:41)
smile.gif Paieskojau internete,tai kaip supratau sios putos naudojamos po skutimosi kaip kremas? g.gif

Seip tai jos po epiliacijos naudojamos, tam kad ilgiau neataugtu plaukeliai. Naudojamas 7 dienas po ep. As naudoju kasdien du kartus, saziningai ryte ir vakare.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 05 03, 19:51)
Seip tai jos po epiliacijos naudojamos, tam kad ilgiau neataugtu plaukeliai. Naudojamas 7 dienas po ep. As naudoju kasdien du kartus, saziningai ryte ir vakare.

Viska supratau wub.gif Reiks pabandyt butinai,tik gaila kad UK jis ~70lt man kainuos blink.gif dvigubai brangiau tada nei LT.Na bet ko nepadarysi del grozio blush2.gif
Atsakyti