*Drugeli, linksmai cia su tuo dantu valymu ir pan.
As kazkaip tokiu smulkmenu nepastebiu...o gal mazai su kuo bendravau
Beja, as jau galiu rimtai isipaisyti i "laukianciu naujos meiles" buri
Nes jau nuo vakar likau viena!!! Vyras i mano namus kojos nebeikels
Sekmadieni "paskutinis pasispardymas" jo buvo... Sunku net prisiminti...kad jis ne tik mane, bet ir vaika betasydamas suzalojo ir dar sugebejo mano mama isvadinti visaip kaip...Bet uzteks ji cia blogu zodziu mineti - manau jis "pasveiks"
Svarbu, kad raktus atgavau
Kokia as dabar laisva ir laiminga jauciuosi!!! ne tas zodis
Sekmadieni "paskutinis pasispardymas" jo buvo... Sunku net prisiminti...kad jis ne tik mane, bet ir vaika betasydamas suzalojo ir dar sugebejo mano mama isvadinti visaip kaip...Bet uzteks ji cia blogu zodziu mineti - manau jis "pasveiks"
QUOTE(VILTE20 @ 2007 08 14, 10:38)
*Drugeli, linksmai cia su tuo dantu valymu ir pan.
As kazkaip tokiu smulkmenu nepastebiu...o gal mazai su kuo bendravau
Sekmadieni "paskutinispasispardymas" jo buvo... Sunku net prisiminti...kad jis ne tik mane, bet ir vaika netasydamas suzalojo ir dar sugebejo mano mama isvadinti visaip kaip...Bet uzteks ji cia blogu zodziu mineti - manau jis "pasveiks"
Svarbu, kad raktus atgavau

Sekmadieni "paskutinispasispardymas" jo buvo... Sunku net prisiminti...kad jis ne tik mane, bet ir vaika netasydamas suzalojo ir dar sugebejo mano mama isvadinti visaip kaip...Bet uzteks ji cia blogu zodziu mineti - manau jis "pasveiks"
tai labai dziaugiuos del taves, kad tavo gyvenimas pagaliau tvarkytis pradeda.
Vaiką sužalojo???????????
Gal reiktų dėl smurto policijoj pareiškimą paduoti, kažkaip įspūdis susidarė, kad esi per rami ir per atlaidi mergaitė, Vilte.. Maža ką tokie ereliai gali prigalvoti.. O ateity jei kokios problemos iškils, bent turėsi popieriuką, aptramdysi tėvelį..
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 14, 09:59)
Vaiką sužalojo???????????
Gal reiktų dėl smurto policijoj pareiškimą paduoti, kažkaip įspūdis susidarė, kad esi per rami ir per atlaidi mergaitė, Vilte.. Maža ką tokie ereliai gali prigalvoti..
Ant rankytes melyne....nes jis plese vaika is ranku...o vaikas verke nesavu balsu is baimes...
O as nesu rami, kai reikia pakovoti uz save ir uz vaika...keliu ir as pries vyra ranka...bet tik todel, kad jis isprovokuoja mane ir lygiai taip pat kelia pries mane ranka...
O su policijom as nenoriu prasideti...manau ir be to issispres viskas
QUOTE(VILTE20 @ 2007 08 14, 10:11)
Ant rankytes melyne....nes jis plese vaika is ranku...o vaikas verke nesavu balsu is baimes...
Siaubas... Bet ką vaikui galvoti, kai mato tokias razborkes namuose?
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 14, 10:21)
Siaubas... Bet ką vaikui galvoti, kai mato tokias razborkes namuose?
Vieną kartą ir aš su dukters tėčiu susikaliau jos akivaizdoj, košmaras, verkė, rėkė iš baimės vaikas, taip gėda ir žema buvo... Kartais dukra keistai elgiasi, manau, kad liekamieji.. Ir kaip paaiškinsi, kad muštis negalima, jei pati ji matė kaip mama su tėčiu kovėsi?
Cia ir baisiausia...kad vaikui tas lieka visam gyvenimui....as labai tikiuosi, kad kazkaip sugebesiu isauklete vaika, kad jam tokie matyti cirkai neturetu itakos...
QUOTE(VILTE20 @ 2007 08 14, 10:23)
kad jam tokie matyti cirkai neturetu itakos...
Aš sau prižadėjau kad tokių cirkų išvis nebebus.
Papildyta:
QUOTE(Kissa @ 2007 08 14, 09:35)
Mane, būna, erzina vyro kvapas
Ne kvepalai, ne smarvė, o natūralus vyro kvapas. Erzina balsas
Erzina plaukuotos rankos
Ir dar vardinčiau, vardinčiau...
Nu, pavardink, bais įdomu paliko
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 14, 13:11)
Gal Jums nereikia vyro? Meilę susirasite kur nors kitur. Nėra svarbu, ką mylėti. Jau praeitoj temoj išsiaiškinom. Apsaugosite savo būsimuosius nuo nekaltos buitinės žmogžudystės, dėl ne taip supjaustytų ridikėlių...
O moterys Jus neerzina?
QUOTE(suntea @ 2007 08 14, 12:35)
Apsaugosite savo būsimuosius nuo nekaltos buitinės žmogžudystės, dėl ne taip supjaustytų ridikėlių...
O vyro man tikrai nereikia. Gal atsiras toks, kurio durnai supjaustytų ridikėlių nepastebėsiu, nežinau, gal išmoksiu nepastebėti - yra kur tobulėti
QUOTE(suntea @ 2007 08 14, 12:35)
O moterys Jus neerzina?
Ne. Ir draugai vyrai neerzina, nes jie nepretenduoja į mylimuosius. Žiūriu į draugių vyrus ar vaikinus ir galvoju, kaip jos iškenčia visokias nesąmones, kurias aš spėju pastebėti per trumpą bendravimo laiką. Iškenčia, vadinasi, įmanoma
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 14, 14:13)
O vyro man tikrai nereikia. Gal atsiras toks, kurio durnai supjaustytų ridikėlių nepastebėsiu, nežinau, gal išmoksiu nepastebėti -
Ne.
Ne.
Gal atsiras. Toks, kurio rankose ridikėliai virs dekoratyvinėmis rožytėmis? Pasvajoti juk galima?
Gal Jums moters reikia?
QUOTE(suntea @ 2007 08 14, 13:35)
Gal Jums nereikia vyro? Meilę susirasite kur nors kitur. Nėra svarbu, ką mylėti. Jau praeitoj temoj išsiaiškinom. Apsaugosite savo būsimuosius nuo nekaltos buitinės žmogžudystės, dėl ne taip supjaustytų ridikėlių...
O moterys Jus neerzina?
O moterys Jus neerzina?
O tau būtinai visus reik užknisinėt savo "išmintim". Gal tai ir išmintis, bet ji tavo, kam tu ją visiems bruki?