Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą....

QUOTE(Kissa @ 2007 08 08, 08:02)
Tai čia "maniškis" su Tavim kvailioja?  g.gif

Aha biggrin.gif

Vilte20, kaip tau gyvenasi?
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 08, 09:33)
Nerealiausių istorijų esu girdėjus, būna, kad net nesvajoji, o ima ir susitvarko viskas taip, kaip turi būti.. Neabejoju kad tu ir tavo vaikučiai esat verti kuo šilčiausių jausmų ir laimės  4u.gif
Ech, o aš iš savo dviejų linkstu prie to, kuris su manimi, anot jo, tik "kvailioja". Smagu, gera drauge, bet ir viskas, nieko nebus sad.gif Kažkaip visada labiau norisi to, kuris bėga, o ne to, kuris vejasi..  biggrin.gif

Aciu labai uz palaikyma wub.gif Ir drauges man sako,kad viskas susitvarkys ir viskas bus gerai 4u.gif Bet,kai sutinku atrodo visai faina zmogu,o jis man pasiulo buti jo meiluze,tai nors nusisauk doh.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Kissa @ 2007 08 08, 09:22)
Man kiekvienas išsiskyrimas sunkus  verysad.gif

Atleisk,kad paklausiau tokio klausimo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 08 08, 09:34)
....
Ir labai daug tokiu dviprasmybiu pazeria moterys, kad nera logikos , nei aiskios minties, ko is vis norite?

o ne taip pat galvoja vyrai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 08 08, 09:34)
....
Ir labai daug tokiu dviprasmybiu pazeria moterys, kad nera logikos , nei aiskios minties, ko is vis norite?

Su visa derama pagarba noriu tau pranešti, jog to vaikino amžių žinojau labai senai. Ėjau į pasimatymą šiaip sau, just for fun. biggrin.gif Jis beje taip pat. Nerimta čia viskas.
Kur kas rimtesnė ir keblesnė situacija klostosi su tuo, kuris negali išsiskirti su buvusiosios nuotrauka. biggrin.gif Šiandien jis atvažiavo pas mane į darbą ir kartu važiavom pavalgyti. Smagiai praleidom laiką. Rytoj vėl susitinkam. Šeštadienį kartu važiuosim į turgų pirkti man mašiniuko. Apie savo eksę jis nekalba. Jos nemini. Atrodytų, ji jau pamiršta. Bet po paraliais, kodėl jo mersiuke voliojasi jos nuotrauka????? doh.gif Kadangi jis man patinka ir jis į mane nespjauna bandysiu tyliai ramiai imti šį diedą lotuliukas.gif Nepavyks tai eina jis n.... lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 08, 18:31)
bandysiu tyliai ramiai imti šį diedą lotuliukas.gif

O tai tu 100 proc tikra kad ten ex atvaizdas? Nors kita vertus, negi seserį vaežiosis.. Na žodž.. Imk tą diedą, išsiaiškink kas ten kur biggrin.gif Ir mums papasakosi.. ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 08, 08:19)

Vilte20, kaip tau gyvenasi?

Man tai kol kas nieko naujo...vis vyksta aiskinimasis su vyru...bet jokiais budais jis nenori manes paleisti doh.gif netgi su mano draugu kalbejosi...
O tas manasis draugas, tai siaip nieko rimto tarp musu, bet to rimto ir nesinori tongue.gif gal su laiku kazkas pasikeis smile.gif dziaugiuosi, kad nebeisimyliu kiekvieno bent kiek parodancio demesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 08 09, 09:49)
Man tai kol kas nieko naujo...vis vyksta aiskinimasis su vyru...bet jokiais budais jis nenori manes paleisti doh.gif netgi su mano draugu kalbejosi...
O tas manasis draugas, tai siaip nieko rimto tarp musu, bet to rimto ir nesinori  tongue.gif gal su laiku kazkas pasikeis smile.gif dziaugiuosi, kad nebeisimyliu kiekvieno bent kiek parodancio demesi biggrin.gif

o kodel tavo vyras nenori taves paleisti ,zinodmas,kad turi drauga...(nesvarbu rimta nerimta...bet faktas,kad jis yra)
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 08 09, 09:59)
o kodel tavo vyras nenori taves paleisti ,zinodmas,kad turi drauga...(nesvarbu rimta nerimta...bet faktas,kad jis yra)

Nes jis mano, kad as esu viskas ka jis turi (as ir vaikas) ir jei anksciau mus laike savo aksesuarais (butent taip ir ivardino), dabar neva labai myli ir taskas!
Viena vakara kai kalbejom visi trys su mano draugu jam daviau pasirinkima arba susirenka daiktus ir eina is mano namu, arba as vaziuoju vakara praleisti su draugu...pastaraji varianta ir pasirinko...maza to, kasd negerbia menes, bet kaip jis gerbs, jei net sau jokios pagarbos nerodo...sunku jam, man jo gaila..bet jis tiesiog jau nebeturi jokiu sansu...
Atsakyti
Keista.... Įdomi tavo draugo pozicija - aš nežinau ar kalbėčiausi su savo draugo ex žmona ar drauge apie kažką. Na, nežinau nežinau.... O jūs dar gyvenat kartu.. Muilo opera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 09, 11:05)
Keista.... Įdomi tavo draugo pozicija - aš nežinau ar kalbėčiausi su savo draugo ex žmona ar drauge apie kažką. Na, nežinau nežinau.... O jūs dar gyvenat kartu.. Muilo opera  biggrin.gif

jooo...tikra muilo opera doh.gif doh.gif
o draugas pozicijos kazkokios neturi smile.gif mes nesam pora..o pokalbis jam buvo naudingas, nes jis visgi galvojo, kad griauna seima..taciau pats suvoke, kad mano vyrui truputeli negerai... jis atsitrauktu, jei matytu, kad imanoma seima issaugoti
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 08 09, 10:03)
Nes jis mano, kad as esu viskas ka jis turi (as ir vaikas) ir jei anksciau mus laike savo aksesuarais (butent taip ir ivardino), dabar neva labai myli ir taskas!
Viena vakara kai kalbejom visi trys su mano draugu jam daviau pasirinkima arba susirenka daiktus ir eina is mano namu, arba as vaziuoju vakara praleisti su draugu...pastaraji varianta ir pasirinko...maza to, kasd negerbia menes, bet kaip jis gerbs, jei net sau jokios pagarbos nerodo...sunku jam, man jo gaila..bet jis tiesiog jau nebeturi jokiu sansu...

jeigu jis tikrai tave myletu...paleistu..... nes kai myli zmogus netampa savanaudisku... o juolab, kad tu jo nemyli..nebusi su juo laiminga... jeigu jis istiesu tave myli....suras...bet jeigu ne...ir esi jam lyg nuosavybe esi....nesupras ir manau stengsis islaikyt...
zodziu istvermes saulele..... tikiuosi kuo greiciau tau viskas susitvarkys... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 08 09, 11:35)
jeigu jis tikrai tave myletu...paleistu..... nes kai myli zmogus netampa savanaudisku... o juolab, kad tu jo nemyli..nebusi su juo laiminga... jeigu jis istiesu tave myli....suras...bet jeigu ne...ir esi jam lyg nuosavybe esi....nesupras ir manau stengsis islaikyt...
zodziu istvermes saulele..... tikiuosi kuo greiciau tau viskas susitvarkys... rolleyes.gif

as irgi taip mastau - jei tikrai myli zmogu, tai nori jam geriausio..o siuo atveju as noriu ramybes...
matau grazia vizija, kad mes nesam vyras ir zmona, bet auginam sunu kartu...juk tai imanoma!!! bet jis vos uzsiminu apie tai pradeda manipuliuoti vaiku, neva, jis pasiims sunu ir augins, leis man matytis su juo ir pan.
Atsakyti