Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą....

QUOTE(emmute @ 2007 08 22, 11:58)
bet aš ir meilės noriu  blush2.gif  4u.gif

Vis dar tikiu, kad ta meilė ateis, kai viduje jau būsim tam moraliai pasirengusi, o ne desperatiškai jos ieškosim mirksiukas.gif
Jei jos dar nėra, vadinasi ne laikas - tas, kuris kontroliuoja tokius dalykus tai žino. Bet, kaip sako Apzoryte, tą tau skirtą laiką reikia pasistengti išnaudoti kuo prasmingiau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kissa @ 2007 08 22, 12:58)
Gerai, tai tada man pasakykit, ką patarsite panelei, kuriai vieni vaikinai pasako, kad "tu ne mano skonio", kiti antrą kartą nebepaskambina, treti pasinaudoja ir palieka. Ir taip metų metus... Ką jai patarsite? Nesėdėti ir ieškoti toliau??? Absurdas

Tai gal ta panelė per daug nesirenka su kuo į pirmus pasimatymus vaikščioti ir kiekvieną kartą su kuo nors susitikusi galvoja - o gal čia TAS?
niekam nenoriu to pritaikyti asmeniškai, čia tik mąstau garsiai.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 08 22, 12:58)
Gerai, tai tada man pasakykit, ką patarsite panelei, kuriai vieni vaikinai pasako, kad "tu ne mano skonio", kiti antrą kartą nebepaskambina, treti pasinaudoja ir palieka. Ir taip metų metus... Ką jai patarsite? Nesėdėti ir ieškoti toliau??? Absurdas

Pala pala. Absurdas gali slypėti jos viduje wink.gif
Reikia pradėti nuo savęs. Viską. Absoliučiai.
Viskas prasideda nuo savęs! Kodėl ją atstumia, gal ieško vaikino visai ne iš to socialinio sluoksnio? Gal ieško vaikino, klubuose, nors pati yra knygų graužikė ir mielai leidžia laiką bibliotekoje? Gal vos pradėjus su ja bendrauti vaikinai išsigąsta jos kvailų bajerių? O gal jai nepavyksta nei žodžio ištarti?

Ieškoti nėra absurdas. Nieko nekeisti būtų absurdas. Tik keisti reikia pradėti pirmiausia savo mąstymą. Tegu atsako sau į klausimus kodėl taip vyksta, tegu paanalizuoja kiekvieną situaciją kurioje nusvilo. Tegul įvertina savo minusus ir pliusus ir pradeda stengtis išryškinti tuos pliusus! Ne atsikratyti minusų, o ryškinti pliusus!

Tegu susidaro sąrašą savybių, kokio norėtų žmogaus šalia savęs. Tegul palygina tas savybes su savosiomis. Tegu pamąsto ar ji tikrai lankosi tose vietose kur galėtų lankytis būtent tokie žmones.

Tegu pagalvoja ar ji kažkuo įdomi pati sau. Gal laikas keistis???

Čia dar būtų galima tęsti oi oi oi kiek daug biggrin.gif Bet yra įvairių savipagalbos ir savianalizės knygų smile.gif Gal tuomet vertėtų paskaityti nors vieną iš jų? wink.gif

Aš jau rašiau:

Jei nori tokio gyvenimo, kokio niekada neturėjai, pradėk daryti tai, ko niekada nedarei.
Atsakyti
abzoryte drinks_cheers.gif

puikios mintys ir teisingas požiūris 4u.gif
Atsakyti
aciuks.gif
yahoo.gif
drinks_cheers.gif
assa.gif
flirt.gif
Atsakyti
Aš Tavo mintis išanalizuosiu ir padarysiu išvadas rolleyes.gif

Visgi susimąsčiau, kad sau esu neįdomi schmoll.gif
Atsakyti
Va va smile.gif Matai! Prasideda! 4u.gif
Kai aš prieš porą mėnesių pasižiūrėjau į save - pasidarė nuoširdžiai savęs gaila! Ką aš veikiu??? Ogi nieko! Tik žliumbiu dėl berno ir žliumbiu kad per daug laiko praleidžiu viena. Žinoma galėjau ir toliau žliumbti, bet ačiū Dievui skaitymas padėjo ir supratau labai daug dalykų, apie kuriuos anksčiau net nesusimąstydavau schmoll.gif

Pripažinti sau kad nesi įdomi yra pirmas žingsnis. Tuomet reikia imtis savęs pažinimo - o ką galėčiau veikti kad būčiau įdomi? Kokie žmonės man yra įdomūs? Kaip aš galėčiau tokia tapti? O tada jau galima ir planelį sudarinėti thumbup.gif

Niekas nepasiekiama per dieną dvi, bet net ir maži žingsniukai labai jaučiasi thumbup.gif
Seniau aš mažiau šypsojausi, stengiausi būti maloni tik draugams, bet ne visiems aplinkiniams. Dabar esu maloni darbe, parduotuvėje ir visur kur einu. Ir man gera! Man to net nereikia stengtis! Tiesiog kai pakeiti požiūrį į esamą minutę ir tave supančius žmones, su jais ir pradedi elgtis kitaip ax.gif
Nuo rudens aš grosiu, šoksiu ir aš mažiausiai porą valandų susėdusi galiu diskutuoti apie gitarą su žmogumi besidominčiu muzika! Ar tai ne smagu!
Bendri interesai velniškai suvienija žmones! Todėl verta net ir mažais žingsniukais, bet kruopščiai keisti save, jei matai kad kažkur užstrigai per ilgai 4u.gif To ir linkiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 08 22, 13:37)

Visgi susimąsčiau, kad sau esu neįdomi  schmoll.gif

Visi mes esame kažkuo savaip įdomūs, tik ne visada susimąstome apie tai ir mokame parodyti tą savo unikalumą..
Atsakyti
Čia matyt nuo karščio tokios filosofijos...
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 08 22, 12:47)
Visi mes esame kažkuo savaip įdomūs, tik ne visada susimąstome apie tai ir mokame parodyti tą savo unikalumą..

Tai man atrodo kad mes laukiam kol tą unikalumą atskleis tas kažkas... Nes gi tiesa, kad vienas žmogus pabudina žvėrį viduje, kitas paverčia skuduru po kojų ir ten dar visokiom sekso liūtėm ir taip toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 22, 16:08)
Tai man atrodo kad mes laukiam kol tą unikalumą atskleis tas kažkas... Nes gi tiesa, kad vienas žmogus pabudina žvėrį viduje, kitas paverčia skuduru po kojų ir ten dar  visokiom sekso liūtėm ir taip toliau  biggrin.gif

Ne, netiesa. Viską mes patys padarom, tik vėliau galima suversti kaltę kitam.
Atsakyti
O, Medinis, malonu Jus matyti lotuliukas.gif kaip atostogos? assa.gif
Nepasipainiojo koks nors atostogų romanas? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 22, 15:22)
Ne, netiesa. Viską mes patys padarom, tik vėliau galima suversti kaltę kitam.

Tai ne apie kaltę kalbu. Kaip tik, apie tai, ką kitas žmogus tavyje atranda, ko nežinojai turįs. Arba tik nujautei, kad turi.
Atsakyti