Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą....

QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 22, 17:11)
Tai ne apie kaltę kalbu. Kaip tik, apie tai, ką kitas žmogus tavyje atranda, ko nežinojai turįs. Arba tik nujautei, kad turi.

Nelabai suprantu apie ką jūs... Su skirtingais žmonėmis mes skirtingai elgiamės. Bet tai MES elgiamės. Visur ir visada tik MES.
Atsakyti
As irgi laukiu meiles, to stebuklo, to zmogaus... Tik deja, kazkaip sunkiai sekasi. Is to nekantrumo isimylejau i zmogu kuriam visai nerupiu, o nuo to tik dar liudniau...
Atsakyti
Moone, o gal tu jam rūpi, tik nesupranti kad rūpi, nes jis demonstruoja tai vyriškai, o tu nori kad jis elgtųsi taip pat kaip tu...
Paskaityk Vyrai iš marso, Moterys iš Veneros.. Gal padės rasti atsakymus apie šį vyruką 4u.gif
Atsakyti
ką gero veikinėjat? 4u.gif gal vėl kas pasimatymuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 08 22, 20:29)
ką gero veikinėjat?  4u.gif  gal vėl kas pasimatymuose ax.gif

Vakara leidziu namie unsure.gif
Atsakyti
aš irgi drinks_cheers.gif
skaitysiu ''vyrai iš marso, moterys iš veneros'', tik dabar prisiruošiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 08 22, 20:39)
aš irgi drinks_cheers.gif
skaitysiu ''vyrai iš marso, moterys iš veneros'', tik dabar prisiruošiau blush2.gif

ir aš namučiuos..o jau oras..
ir aš tik šįvakar prisiruošiau skaityt bigsmile.gif
Atsakyti
na tai išnarstysim po kauliuką dabar tuos marsiečius biggrin.gif
o paskui įsimylėsim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 08 22, 20:44)
na tai išnarstysim po kauliuką dabar tuos marsiečius  biggrin.gif
o paskui įsimylėsim wub.gif

ech... wub.gif
Atsakyti

Siandien labai smagiai su draugu kompanija prie ezero zaidem tinklini, maudemes...draugei vis skambinejo jos brangusis ir as susimasciau, kad niekam as nerupiu...taip liudna pasidare...kaip noriu to rupescio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 08 22, 09:49)
Čia man?  lotuliukas.gif

Tikrai ne tau. Čia spausdinimo brokas tiesiog... biggrin.gif

Šiandien buvau sode, tai taip fainai su kaimynų retriveriu krosiuką miškais pralėkėm. Tik uodai sukando biggrin.gif

Atsakyti
Mane irgi sukando, bet vistiek geras laika turejau smile.gif kaip tavo savijauta?tikiuosi nebegaili ruso, as manau, kad nebe visgi stipri esi atlaikysi gun_smilie.gif
Atsakyti