Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą....

QUOTE(emmute @ 2007 08 23, 10:06)
pritariat nelegaliai veiklai? g.gif

Nepritariu. Bet jūs darėte tai ne dėl teisingumo, o iš keršto. Tai du visiškai skirtingi dalykai. Jei būtumėte sąžininga, tai kiekvienam naujam vaikinui turėtumėte papasakotui šią istoriją, kad jis galėtu rinktis - rizikuoti būti su jumis, ar ieškoti normalios draugės.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 08 23, 10:08)
jei nepritaria nelegaliai veiklai turejo informuoti vos apie ja suzinojo, o ne is kersto,kad gryzo pas ex  doh.gif

Būtent drinks_cheers.gif
Atsakyti
na, kiekvienas daro kaip jam atrodo teisinga ir geriau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2007 08 23, 10:08)
Jei būtumėte sąžininga, tai kiekvienam naujam vaikinui turėtumėte papasakotui šią istoriją, kad jis galėtu rinktis - rizikuoti būti su jumis, ar ieškoti normalios draugės.

nors ir ne apie mane kalba ėjo, bet čia tai jau nesąmonė doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 23, 09:08)
Nepritariu. Bet jūs darėte tai ne dėl teisingumo, o iš keršto. Tai du visiškai skirtingi dalykai. Jei būtumėte sąžininga, tai kiekvienam naujam vaikinui turėtumėte papasakotui šią istoriją, kad jis galėtu rinktis - rizikuoti būti su jumis, ar ieškoti normalios draugės.

O aš manau, kad šaunuolė...bent turėjo kaip atkeršyti...prisipažinkit sau, kad kuriat planus kaip ATKERŠYTI jus palikusiam vyrui, bet...nesugalvojat nieko rimto...geriausiu atveju naktį skambinėjat....o ji pasinaudojo žiniomis ir išliejo savo įniršį kerštu. ŠAUNUOLĖ
Atsakyti
QUOTE(audronezam @ 2007 08 23, 10:40)
O aš manau, kad šaunuolė...bent turėjo kaip atkeršyti...prisipažinkit sau, kad kuriat planus kaip ATKERŠYTI jus palikusiam vyrui, bet...nesugalvojat nieko rimto...geriausiu atveju naktį skambinėjat....o ji pasinaudojo žiniomis ir išliejo savo įniršį kerštu. ŠAUNUOLĖ

doh.gif
tai jis dabar irgi turetu jai kersyti, kad ji iskunde ji ir visur internete isplatinti jos nuotraukas su prierasais apie pigu seksa ir jos tel. nr?
tada jis irgi bus saunuolis? juk ATKERSIJO doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 08 23, 09:42)
doh.gif
tai jis dabar irgi turetu jai kersyti, kad ji iskunde ji ir visur internete isplatinti jos nuotraukas su prierasais apie pigu seksa ir jos tel. nr?
tada jis irgi bus saunuolis? juk ATKERSIJO  doh.gif

O ko jam keršyti? nesupratau...ne jį gi paliko
Atsakyti
QUOTE(audronezam @ 2007 08 23, 10:40)
ŠAUNUOLĖ

Tai jau tikrai... sekančiam pasamdys vaikinukus, kad rankas kojas sulaužytų, o jo exei (tipo ex exei smile.gif ) rūgštimi veidą aplietų. Kerštas saldus... Bet asmeniškai man tokie žmonės šlykštūs.
Atsakyti
gal einu Paplepejimuose uzvesiu tema apie tai, ar reikia uz tokius dalykus tokaisi metodais kersyti - isklausysim daugaiu forumieciu nuomoniu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(audronezam @ 2007 08 23, 10:43)
O ko jam keršyti? nesupratau...ne jį gi paliko

Jį įskundė. Jei jau karas, tai karas...
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 22, 19:34)
Moone, o gal tu jam rūpi, tik nesupranti kad rūpi, nes jis demonstruoja tai vyriškai, o tu nori kad jis elgtųsi taip pat kaip tu...
Paskaityk Vyrai iš marso, Moterys iš Veneros..  Gal padės rasti atsakymus apie šį vyruką 4u.gif

Paskaitysiu butinai. mirksiukas.gif Nemanau , kad jam rupiu, nes esame labai skirtingi, be to jis direktorius imonej kur as dirbu.. Dar ir tai barjeras, nors susitinkame retai nes esame skirtingose vietose. Bandziau visaip neikiriai jam parodyti, kad jis man patinka, bet deja deja... Kazkodel manau, kad jis ne mano nosiai...
Atsakyti
kerštas niekad ne į gerą... paskui pats atsiemi..
nors tuo metu gal visai ir geras jausmas giliai širdy... ax.gif nors jausčiau sąžinės priekaištus turbūt..
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 23, 10:43)
Tai jau tikrai... sekančiam pasamdys vaikinukus, kad rankas kojas sulaužytų, o jo exei (tipo ex exei smile.gif ) rūgštimi veidą aplietų. Kerštas saldus... Bet asmeniškai man tokie žmonės šlykštūs.

gal jūs irgi kažkam šlykštus. gal jūsų poelgiai, veiksmai ar dar kažkas kažkam nepriimtini. visiem neįtiksi ir geras nebūsi.
doh.gif
Atsakyti