QUOTE(Aushrita @ 2016 08 17, 16:44)
Va mano orkaitė tikrai mistinė,neiškepė kugelis nei per 2,5h

Nustačiau 180 laipsnių,kepiau uždengus folija,po valandos patikrinau,buvo visiškai žalias,tada nuėmiau foliją ir kepiau dar 1,5h vis ragaudama,ir vistiek gavos klampus tarkių skonio

o ir pieno virinto pyliau ir aliejaus,tik bulves rankom tarkavau,bet per tą pusę kur košė gaunas.. na ir nežinau kas per orkaitė,pirkau nenaują..Elmar firmos,nėra jokios info apie ją internete..Ir taip įdomiai vienu kartu galima nustatyti arba temperatūrą,arba kepimo režimą,ten viršus arba apačia,bet ant tų režimų išvis vos šilta orkaitė ir niekas nekepa ...tai jau kažin ar ką bekepsiu joje,pyragas tik iškepė normaliai
sunku pasakyt, kokio dydzio ir svorio jusu kugelis buvo.Siulau eksperimenta.
Nusipirkit vistu slauneliu. Paruoskit su prieskoniais ir kepkit pusantros valandos kepimo rankovej ar uzdaram stikliniam inde. Geriausia kokia 200 laipsniu karstumo orkaitej. Jei po pusantros val. slauneles dar neiskepe - dekit i puoda ir issivirkit, o orkaite ismeskit.
Nėra pasaulyje problemos, kurios negalima būtų išspręsti tinkamai parinkus sprogmenis.