Įkraunama...
Įkraunama...

Mokama palata VGN arba vienvietė

QUOTE(Nastiona @ 2009 11 08, 19:47)
su vyru gulejau smile.gif
bet is kart pasake, jei kartais bus labai daug gimdyviu ir nebus vietu, taai deja teks atlaisvint vyrui vieta, bet sako taip buna LAAAbai retai .

Kazkodel jauciu,kad tas laaabai retai man ir pasitaikys doh.gif Jei gerai jausiuos tai ta pacia diena susipakuosiu shmutkes,pasirashysiu ant savo atsakomybes ir mausiu namo blink.gif Nekenciu ligoniniu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ZEMIKA @ 2009 11 24, 17:49)
Mano mažutė gimė per Cezario pjūvį Tyzenhauzų ligoninėje šių metų gegužės mėn. Tai vaikui palanki ligoninė, tik kiek apsileidusi tuo klausimu, dėl ko vasarą šis statusas iš jų buvo atimtas. Kiek žinau, dabar vėl dirbama, kad šį vardą susigrąžinti. Problema buvo tame, kad gimdėme 7 mokamoje gimdykloje, kurioje palieka ir po gimdymo ir į kurią niekas neužeina ko nors paaiškinti apie maitinimą krūtimi, pasižiūrėti, ar vaikas teisingai ima krūtį ir pan. Tokia situacija susiklosto todėl, kad II a. akušerės prižiūri gimdymus ir laiko pagimdžiusioms nelieka, o III a. akušerės į II a. lipti atsisako, motyvuodamos tuo, kad tai ne jų palatos ir ne jų darbas.
  Tos, kurios po gimdymo buvo perkeltos į mokamas  III a. pogimdymines palatas, buvo patenkintos, nes jų akušerės rodo dėmesį. Tik reikia paprašyti, nes laikomasi tokios taktikos, kad po gimdymo netrukdyti. Gal mama nori pailsėti, gal pati žino ir pan. Todėl nesibaiminkit prašyti pagalbos.  smile.gif

Pritariu. Gydytoja man is karto pasake, kad geriausia siose gimdyklose pasilikti su antru ir treciu vaiku, ka mes ir darem ir buvau labai patenkinta viskuo. Virsuje isties gerokai daugiau konsultuoja maitinimo klausimais. Todel pirma karta gimdancioms vertetu pasidometi pagerintomis palatomis ne gimdykloje
Atsakyti
QUOTE(elvyrce @ 2009 12 15, 09:01)
Pritariu. Gydytoja man is karto pasake, kad geriausia siose gimdyklose pasilikti su antru ir treciu vaiku, ka mes ir darem ir buvau labai patenkinta viskuo. Virsuje isties gerokai daugiau konsultuoja maitinimo klausimais. Todel pirma karta gimdancioms vertetu pasidometi pagerintomis palatomis ne gimdykloje

O pagerintose palatose gali nakvoti ir vyras?
Atsakyti
QUOTE(oracle @ 2010 06 17, 09:37)
O pagerintose palatose gali nakvoti ir vyras?

Taip mirksiukas.gif
ten yra atskiros lovos mamytei, tėveliui ir leliukui. Super, jei gauni mokamą palatą, tikrai verta tų pinigėlių ir dar daugiau thumbup.gif
Atsakyti
Merhaites, tai kad be pagerintu palatu galima isnuomoti vyrui vieta ir paprasatoje palatoje. Yra gi isakymai. Maciau pati VGN pirmame auskte prie registraturos viskas surasyta kas kiek kainuoja. Viena naktis vyro "glebyje" paprastoje papaltoje = 50lt uz vyra biggrin.gif Ne jei rimtai, tai ten parasyta kad pageidaujant vyrui nakvoti, kaina 50 lt uz papildoma lova ar kazka panasaus. Tai kad jei nebus jums tos palatos, nepergyvenkite gausite standartine 2-viete ir miegosite kartu:)
Atsakyti
QUOTE(Dajan @ 2010 06 17, 14:01)
Merhaites, tai kad be pagerintu palatu galima isnuomoti vyrui vieta ir paprasatoje palatoje. Yra gi isakymai. Maciau pati VGN pirmame auskte prie registraturos viskas surasyta kas kiek kainuoja. Viena naktis vyro "glebyje" paprastoje papaltoje = 50lt uz vyra biggrin.gif Ne jei rimtai, tai ten parasyta kad pageidaujant vyrui nakvoti, kaina 50 lt uz papildoma lova ar kazka panasaus. Tai kad jei nebus jums tos palatos, nepergyvenkite gausite standartine 2-viete ir miegosite kartu:)

gali būti wink.gif
Bet ir toje "pagerintoje" vyrui taip pat 50 lt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2010 06 17, 14:58)
gali būti wink.gif
Bet ir toje "pagerintoje" vyrui taip pat 50 lt wink.gif

ne, tai cia savaime aisku:) tik uz ja dar reikes sumoketi paplidomai 250 LT. O uz dviviete tik 50 LT uz vyra:) Cia as aisku toms rasau, kurios noretu sioku tokiu privalumu, bet neturi galimybes daug moketi. Seip ten su ta atskira palata daug strioko. As kaip tik ryt vaziuoju sneketi pas gydtoja, paprasysiu kad jinai man parodytu ligonines vidines taisykles pagal kurias isduodama ta mokama palata. Nes tokie prikolai (tipo rezervuota) bet stovi tuscia man nelabai patinka, as joje irgi noreciau apsigyventi:)
Atsakyti
QUOTE(Dajan @ 2010 06 17, 14:01)

Na taip. Jau du kartus gimdžiau ir visos palatos buvo užkištos, ir nebuvo galimybės vyrui likti nakvoti.
Atsakyti
QUOTE(Dajan @ 2010 06 17, 15:05)
ne, tai cia savaime aisku:) tik uz ja dar reikes sumoketi paplidomai 250 LT. O uz dviviete tik 50 LT uz vyra:) Cia as aisku toms rasau, kurios noretu sioku tokiu privalumu, bet neturi galimybes daug moketi. Seip ten su ta atskira palata daug strioko. As kaip tik ryt vaziuoju sneketi pas gydtoja, paprasysiu kad jinai man parodytu ligonines vidines taisykles pagal kurias isduodama ta mokama palata. Nes tokie prikolai (tipo rezervuota) bet stovi tuscia man nelabai patinka, as joje irgi noreciau apsigyventi:)

Tai kad yra suremontuotos palatos, su naujom lovom, baldais ir t.t. ir kainuoja 100 lt mamai + 50lt vyrui, jei lieka nakvoti. tik tose palatose nėra WC ir dušo, reikia eiti koridoriuje į bendrus (bet labai tvarkinga ten). Tokioje palatoje mes gulėjom balandžio mėn. ir sumokėjom už visas 5 dienas, bendroj sumoj tik 150 lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2010 06 17, 16:22)
Tai kad yra suremontuotos palatos, su naujom lovom, baldais ir t.t. ir kainuoja 100 lt mamai + 50lt vyrui, jei lieka nakvoti. tik tose palatose nėra WC ir dušo, reikia eiti koridoriuje į bendrus (bet labai tvarkinga ten). Tokioje palatoje mes gulėjom balandžio mėn. ir sumokėjom už visas 5 dienas, bendroj sumoj tik 150 lt  thumbup.gif

Taip. Pagerinta uz 250 lt palata skiriasi tik tuom kad ten yra ir dusas ir tualetas ir mikrobangine. Aisku tai normalios, zmogiskos salygos, o ne kazkokios tai "pagerintos" bet ka padaryti jei tokioje salyje gyvenome:) Del naujai suremontuotu as dar negirdejau, bet ryt planuoju viska isaiskinti. Malonu jeigu taip. Svarbu tik kad ta diena kai gimdysime nebutu "avralo" ir gimdyma nesuplanuotu dar puse Lietuvos:)

Mergaites o as turiu kt. klausima: gimdymo palatoje gimdai viena ar irgi kruvom su svetimais vyrais:))))))) ?
Atsakyti
QUOTE(Dajan @ 2010 06 17, 16:31)
Taip. Pagerinta uz 250 lt palata skiriasi tik tuom kad ten yra ir dusas ir tualetas ir mikrobangine. Aisku tai normalios, zmogiskos salygos, o ne kazkokios tai "pagerintos" bet ka padaryti jei tokioje salyje gyvenome:) Del naujai suremontuotu as dar negirdejau, bet ryt planuoju viska isaiskinti. Malonu jeigu taip. Svarbu tik kad ta diena kai gimdysime nebutu "avralo" ir gimdyma nesuplanuotu dar puse Lietuvos:)

Mergaites o as turiu kt. klausima: gimdymo palatoje gimdai viena ar irgi kruvom su svetimais vyrais:))))))) ?

ten už 150 lt buvo ir mikrobangė, šaldytuvas ir virdulys taip pat thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajan @ 2010 06 17, 16:31)

Viena thumbup.gif , bet yra langas (ne visose) į šalia esančią gimdyklą per pusę uždengtas. Esu gimdžiusi 5-oj ir 2-oj (abi labai mažutės, kai ateina daryti epidūrą, tai visi užpakaliais trinasi ir laidelius lašinių kilnoja, kad nenutrauktų).
Atsakyti