Mano mažutė gimė per Cezario pjūvį Tyzenhauzų ligoninėje šių metų gegužės mėn. Tai vaikui palanki ligoninė, tik kiek apsileidusi tuo klausimu, dėl ko vasarą šis statusas iš jų buvo atimtas. Kiek žinau, dabar vėl dirbama, kad šį vardą susigrąžinti. Problema buvo tame, kad gimdėme 7 mokamoje gimdykloje, kurioje palieka ir po gimdymo ir į kurią niekas neužeina ko nors paaiškinti apie maitinimą krūtimi, pasižiūrėti, ar vaikas teisingai ima krūtį ir pan. Tokia situacija susiklosto todėl, kad II a. akušerės prižiūri gimdymus ir laiko pagimdžiusioms nelieka, o III a. akušerės į II a. lipti atsisako, motyvuodamos tuo, kad tai ne jų palatos ir ne jų darbas.
Tos, kurios po gimdymo buvo perkeltos į mokamas III a. pogimdymines palatas, buvo patenkintos, nes jų akušerės rodo dėmesį. Tik reikia paprašyti, nes laikomasi tokios taktikos, kad po gimdymo netrukdyti. Gal mama nori pailsėti, gal pati žino ir pan. Todėl nesibaiminkit prašyti pagalbos.
Pritariu. Gydytoja man is karto pasake, kad geriausia siose gimdyklose pasilikti su antru ir treciu vaiku, ka mes ir darem ir buvau labai patenkinta viskuo. Virsuje isties gerokai daugiau konsultuoja maitinimo klausimais. Todel pirma karta gimdancioms vertetu pasidometi pagerintomis palatomis ne gimdykloje