Įkraunama...
Įkraunama...

Mokama palata VGN arba vienvietė

QUOTE(Darjushka @ 2010 06 21, 18:30)
Sveikos mamytes, jau tapusios ir busimos.
Gimdziau geguzes pabaigoje -  tikrai, jei yra galimybe, imkit tas mokamas palatas. Su WC ar be jo. Ir jei yra galimybe vyrui pasilikt -  labai patarciau. Bent jau manasis daug padejo pirmomis dienomis.
Napalyginamos salygos ir bendras palatos vaizdas. Patogios lovos, kriaukle, saldytuvas, veidrodis, virdu;ys ir mikrobange. TV pas  mane nebuvo. MOkejom 200 lt (vyras nakvojo).
Man virdulio prireike, nes reikejo siek tiek vaikeli primaitint misinuku. Mikrobange irgi naudinga, nes kai atnesdavo maisto, nevisada galejau ji silta suvalgyt - praejus kelioms valandoms buvo, kur pasildyt. Iki WC ir duso reikejo paeit, bet eiles nebuvo. Reguliariai valomi. Tik del popieriaus WC tikrai nebuvo. Pasiimkit  su savim wink.gif

Raset kad reikejo damaitint vaikuti misinuku, ligonine nedave?Reikejo savo tureti? man su pirmu padare pati sesute ir pagirde is taureles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karalaite28 @ 2010 06 21, 19:06)
Raset kad reikejo damaitint vaikuti misinuku, ligonine nedave?Reikejo savo tureti? man su pirmu padare pati sesute ir pagirde is taureles smile.gif

Duoda ligoninė ,jei reikia.Man po Cezario neiškart atsirado pienukas,tai teko porą kartų mišinuku maitinti.Tai davė be jokių problemų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute @ 2010 06 24, 21:38)
Duoda ligoninė ,jei reikia.Man po Cezario neiškart atsirado pienukas,tai teko porą kartų mišinuku maitinti.Tai davė be jokių problemų ax.gif

Kaip suprantu Jus savo misinelio ir buteliuko nesivezete?
Atsakyti
labukas

norejau pasiklausti, o ta mokama palata tai 250 uz para, ar uz visa laika, kiek teks guleti ligoninej?

dekui
Atsakyti
QUOTE(gailiukasb @ 2010 07 07, 15:44)
labukas

norejau pasiklausti, o ta mokama palata tai 250 uz para, ar uz visa laika, kiek teks guleti ligoninej?

dekui

cia uz visa laikotarpi, beje kaino sskirtingos, palata su dusu ir WC brangesne nei atskira palata be wc ir duso (nors visa kita tas pats);
Atsakyti
QUOTE(Karalaite28 @ 2010 06 25, 00:45)
Kaip suprantu Jus savo misinelio ir buteliuko nesivezete?

ne viską davė.O maitino ne iš buteliuko,o iš plastmasinės stiklinėlės.

QUOTE(gailiukasb @ 2010 07 07, 14:44)
labukas

dekui

Aš gulėjau mokamoj palatoj su dušu,wc.Mokėjom 200+100(čia kad vyras liko su manimi) už visą pragulėtą laiką
Atsakyti
As taip pat gulejau mokamoj palatoj su WC ir dusu, buvo saldytuvas, mikrobange ir virdulys. Jei buciau gulejusi viena ,butu kainave 200 lt, bet kadangi liko vyras dar 100 lt, tai viso 300lt uz visa ten praleista laika, as pragulejau 5 paras.
Atsakyti
QUOTE(Bitute @ 2010 06 24, 21:38)

O as prasiau ir nedave misinuko, liepe kruti duoti, nors ji jau tuscia buvo doh.gif vaikas buvo para nedavalges, geltos del to naturaliai neiveikem (bilirubinas su ismatomis is slapimu salinamas), patys po to pradejom primaitinti, bet per velu jau buvo, intensyvioj terapijoj gulejom 3 dienas schmoll.gif Cia matyt ant kurios pamainos uzsirausi del tu misinuku dry.gif mums nepasiseke...
Del mokamos palatos - as norejau, bet negavome, nes eile didele buvo, bet labai patariu bandyti gauti ta palata, nes vyras galetu likti ar mama, tai bent kazkiek padetu, nes po gimdymo man asnmeniskai sveikata paslijo, as iki siol vaiko nesiot del nugaros ir siules skausmo negaliu, o ligoninej per skausmus apiplauti ir pervystyti nesiodavu, tai nekas man tikrai buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 07 18, 22:31)
O as prasiau ir nedave misinuko, liepe kruti duoti, nors ji jau tuscia buvo  doh.gif vaikas buvo para nedavalges, geltos del to naturaliai neiveikem (bilirubinas su ismatomis is slapimu salinamas), patys po to pradejom primaitinti, bet per velu jau buvo, intensyvioj terapijoj gulejom 3 dienas  schmoll.gif Cia matyt ant kurios pamainos uzsirausi del tu misinuku dry.gif mums nepasiseke...

Įdomiai man su tuo primaitinimu.Mums mišinuko reikėjo dvi dienas,po to jau atsirado pienuko.Tai pirmą kartą pati sesutė pasiūlė ir sumaitino,o kitą dieną patys paprašėm.Sekančiom dienom vis paklausdavo ,ar yra pieno,ar nereikia mišinuko.
Ir man kuo dažniau liepė duoti krūti-juk taip ir pradeda tas pienukas gamintis.bet ir dėl mišinuko gaminimo nekilo problemų
Atsakyti
Sweikos ! As visai zalia mamyte, man jau greit gimdyti, norejau paklausti ta palata mokama reikia kaip uzsisakyti? ta prasme kai jau atwaziuoji gimdyti, tai priimamajam ten kazkaip prasyti? ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(gabytesaulyte @ 2011 02 11, 22:50)
Sweikos ! As visai zalia mamyte, man jau greit gimdyti, norejau paklausti ta palata mokama reikia kaip uzsisakyti? ta prasme kai jau atwaziuoji gimdyti, tai priimamajam ten kazkaip prasyti? ar kaip?

atvykusi iskart pasakai, kad noresi mokamos palatos, jei bus laisvu - duos iskarto,jei ne - gausi, kai tik atsilaisvins. rezervuot is anksto dar neatvyksu gimdyti niekas nerezervuoja - nes ju trukumas, o norinciu dauk.
Atsakyti
pakeliu tema ax.gif ar siais metais yra mamyciu gimdziusiu VGN ir gavusiu mokama palata (mane domina palata su dusu ir wc, bent jau tokia) kokios kainos?
nes kai gimdziau pirmaji mazyli, tai palata turejau atskira bet be patogumu, tai reikejo eiti i ta bendra wc kur duris net neuzsirakina ir dusas tarybiniu laiku, baisu. verysad.gif
Atsakyti