Įkraunama...
Įkraunama...

Mokama palata VGN arba vienvietė

QUOTE(Milasa @ 2011 05 14, 09:25)
pakeliu tema  ax.gif  ar siais metais yra mamyciu gimdziusiu VGN ir gavusiu mokama palata (mane domina palata su dusu ir wc, bent jau tokia) kokios kainos?
nes kai gimdziau pirmaji mazyli, tai palata turejau atskira bet be patogumu, tai reikejo eiti i ta bendra wc kur duris net neuzsirakina ir dusas tarybiniu laiku, baisu.  verysad.gif

Kainos jau buvo aprašytos...Bendras dušas suremontuotas,švarus,WC taip pat tvarkingi...jų durys užsidaro normaliai,o užraktų nėra specialiai,kad,jei kuri mamytė nualptų,būtų galima jai padėti...
Atsakyti
gauti pavyko, taciau ne is karto, o tik kita para - nebuvo laisvu palatu... siaip viskas tvarkinga, svaru, gerai, kai yra tokios palatos, kuriose po gimdymo galima buti visiems trims smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabrieliaus mama @ 2011 10 11, 11:16)
gauti pavyko, taciau ne is karto, o tik kita para - nebuvo laisvu palatu... siaip viskas tvarkinga, svaru, gerai, kai yra tokios palatos, kuriose po gimdymo galima buti visiems trims smile.gif

Kiek zinau, po pietu israsineja pacientus, todel ir mokamai palatai sansai padideja, visiskai nesvarbu, jei apsistojate nemokamoj, galima persikelti.
Atsakyti
QUOTE(Bitute @ 2010 07 07, 16:27)
ne viską davė.O maitino ne iš buteliuko,o iš plastmasinės stiklinėlės.
Aš gulėjau mokamoj palatoj su dušu,wc.Mokėjom 200+100(čia kad vyras liko su manimi) už visą pragulėtą laiką

Gimdziau pries du metus. Mokama palata pasiule daktare, su kuria taremes del gimdymo, kai tik atvaziavom. Mokejom 200lt+50lt uz vyro kiekviena nakti. Super... Privatumas sakyciau labai svarbu, kai mamyte tokios bukles. Kovo pabaigoje vel zadam ten apsilankyti.... nestuke.gif
Atsakyti
Mums mokama palata pasiule kai jau buvau pagimdziusi ir dar gulejau gimdykloj. Atejo viena sesele ir paklause vyro, ar nenori man padovanot apsistojimo mokamoj palatoj. Tiesa siek tiek supainiojo del kainos. Kai paklausem kiek kainuos, sake, kad 100 Lt ir kad vyras gales taip pat ten pasilikt. Is tikruju uz vyro nakvyne dar 100 Lt reikejo moket. Buvau is viso 3 paras ir tikrai nesigailiu, kad sumokejom tuos pinigus. Uz nieka kita nemokejom, niekam i kisene nedejom, bet po gimdymo norejosi, kad vyras kartu butu ir padetu. Visgi pirmas mano vaikelis ir patirties kaip juo rupintis neturejau ax.gif
Atsakyti
As gimdziau pries 3 men ir irgi emem mokama palata. Tikrai geras dalykas ir ne kiek nesigailejom, nes ir vyras galejo buti kartu ir padeti, nes pati net is lovos islipt negalejau:(, tai neisivaizduoju kaip butu reikeje guleti bendroj palatoj ir rupintis vaikiuku, jei alpinejau ir savim negalejau pasirupinti:(
Atsakyti
Gimdziau pries 2men, mokamu palatu nebelike buvo, tai pabedavojus akuserei, kad vel reikes kazkokiai nepazistamai tetai palikinet vaikeli palatoj ir eit kazkur toliausiai iki WC, parupino man vienviete nemokama palata. Geras dalykas, ir dusas su WC netoli pasitaike, tai uzrakinu vaika ir greit nulekiu apsipraust. Ir vyrui kedute buvo atsiset, pasibut.
Atsakyti

?Gimdžiau prieš 9 mėnesius, nors gimdyklos tą dieną gerai buvo užimtos, bet palatą gavau.. Viskas gražu ir tvarkinga, tik tiek, kad labai reikėdavo laukt kol šiltas vanduo atbėgdavo, tai sudėtingiau mažiukui aužpakaliuką plaut buvo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bobauža @ 2012 01 06, 23:12)
?Gimdžiau prieš 9 mėnesius, nors gimdyklos tą dieną gerai buvo užimtos, bet palatą gavau.. Viskas gražu ir tvarkinga, tik tiek, kad labai reikėdavo laukt kol šiltas vanduo atbėgdavo, tai sudėtingiau mažiukui aužpakaliuką plaut buvo...  ax.gif

Oho, per 12 metų neišsprendė dar jie šios problemos doh.gif
Atsakyti
GAL KAS TURITE NUOTRAUKU VGN PALATU? IR GALETUMETE CIA YKELTI, NES NORETUSI PASIZIURETI KOKIOS SALYGOS JUOSE smile.gif
Atsakyti
mokama palata be duso/wc gavom sekancia diena apie 16h

dusai daznai buvo laisvi, prie tualeto teko laukti

Atsakyti
QUOTE(Avieteee @ 2012 01 07, 16:22)
GAL KAS TURITE NUOTRAUKU VGN PALATU? IR GALETUMETE CIA YKELTI, NES NORETUSI PASIZIURETI KOKIOS SALYGOS JUOSE smile.gif

salygos patikekit tikrai superines, svaru, grazu,sviesu, dvi lovos, spinta, mikrobange, stalas, vaiko lovele, vaiko vystymo stalas, kriaukle. kaip neblogam viesbutukyje.
Atsakyti