Įkraunama...
Įkraunama...

Mokama palata VGN arba vienvietė

QUOTE(Bobauža @ 2012 01 07, 00:12)
tik tiek, kad labai reikėdavo laukt kol šiltas vanduo atbėgdavo, tai sudėtingiau mažiukui aužpakaliuką plaut buvo...  ax.gif

todėl labai buvau laiminga, kad nepamiršau įsidėti drėgnų servetėlių užpakaliukui...nes stovėti prie tos kriauklės kol atbėgs vanduo tai neturėjau jėgų.

Mokamą palatą gavau tik antrą parą. Bet buvo verta 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(duokanka @ 2011 11 21, 17:13)
Gimdziau pries 2men, mokamu palatu nebelike buvo, tai pabedavojus akuserei, kad vel reikes kazkokiai nepazistamai tetai palikinet vaikeli palatoj ir eit kazkur toliausiai iki WC, parupino man vienviete nemokama palata. Geras dalykas, ir dusas su WC netoli pasitaike, tai uzrakinu vaika ir greit nulekiu apsipraust. Ir vyrui kedute buvo atsiset, pasibut.

Man irgi pasiseke i vienviete papulti thumbup.gif ir privatumas ir dar nemokamai thumbup.gif
Atsakyti
Mokama palata man parupino gydytoja,palata buvo dviviete(vyras buvo kartu su mumis),buvo ten saldytuvas,arbatinukas elektrinis,mikrobangine,tik dusas ir tualetas kolidoriui,bet visai salia,buvo proga daugiau judeti smile.gif ,tikrai buvau patenkinta,kad emem mokama palata.
Atsakyti
Sveikos mamytes, as gimdziau pries 2 men VGN. iskart bvau nusprendusi kad imsiu mokama palata( nes daktaram nemokejom tai galejau sau leisti biggrin.gif), tad tik kai mane isveze i gimdykla vyras nuejo i skyriu uzsakyti palata smile.gif norejau atskiros su dusu ir WC uz 200lt bet nebuvo ,tai paemiau uz 100lt. Nesigailiu. Palata tvarkinga, saldituvas, virdulys, mikrobange, dvi lovos (jei vyras butu likes), tvarkinga tik WC tolokai smile.gif buvau uzsukusi i svecius paprasrton palaton, tai nepalyginti (nors ir tvarkinga), net mygtuko pagalbos nebuvo, bet cia manau kur pakliusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(darkkisa @ 2012 03 24, 23:25)
Sveikos mamytes, as gimdziau pries 2 men VGN. iskart bvau nusprendusi kad imsiu mokama palata( nes daktaram nemokejom tai galejau sau leisti biggrin.gif), tad tik kai mane isveze i gimdykla vyras nuejo i  skyriu uzsakyti palata smile.gif norejau atskiros su dusu ir WC uz 200lt bet nebuvo ,tai paemiau uz 100lt. Nesigailiu. Palata tvarkinga, saldituvas, virdulys, mikrobange, dvi lovos (jei vyras butu likes), tvarkinga tik WC tolokai smile.gif buvau uzsukusi i svecius paprasrton palaton, tai nepalyginti (nors ir tvarkinga), net mygtuko pagalbos nebuvo, bet cia manau kur pakliusi biggrin.gif

blink.gif Kaip gali nebūti pagalbos mygtuko?
Atsakyti
Gavau mokama palata su visais patogumais,likom ten su vyru, gal,kad buvom taresi asmeniskai su gydytoja,tai jokiu problemu del palatos nekilo,tik teko ilgokai palaukti kol ji atsilaisvins.
Atsakyti
pavyko gauti be problemu, su daktaru nebuom taresi, tiesiog nelaukem kol pagimdysiu vyra i 3 a. del palatos pasiunciau anksciau.
Atsakyti
Pirmą dieną paguldė į nemokamą dvivietę (tiesa, ji buvo iš mokamų,t ik pigesnė). Gulėjau joje viena, nes visos brangesnės buvo užimtos. Kitądien perkėlė į mokamą, bet už pirmos dienos palatą mokėti nereikėjo. Gavau lengvai, nes su gydytoja tariausi prieš gimdymą, kad norėsiu viena būti... Skirtumas tarp jų buvo tik tas, kad pigesnėje nebuvo dušo ir tualeto, reikėjo eiti į bendrą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lyra: 01 liepos 2012 - 10:13
QUOTE(lyra @ 2012 07 01, 10:56)
Pirmą dieną paguldė į nemokamą dvivietę (tiesa, ji buvo iš mokamų,t ik pigesnė). Gulėjau joje viena, nes visos brangesnės buvo užimtos. Kitądien perkėlė į mokamą, bet už pirmos dienos palatą mokėti nereikėjo. Gavau lengvai, nes su gydytoja tariausi prieš gimdymą, kad norėsiu viena būti... Skirtumas tarp jų buvo tik tas, kad pigesnėje nebuvo dušo ir tualeto, reikėjo eiti į bendrą.

Kiek žinau, VGN mokama viena kaina už visą gulėjimo laiką, o ne už paras 4u.gif
Atsakyti
Buvom su vyru sutarę ir nusiteikę (netgi įsitikinę), kad imsim mokamą palatą lotuliukas.gif bet tą dieną, kai gimdžiau, jų tiesiog nebuvo laisvų, užrašė į eilę, berods buvom devinti smile.gif o kas smagiausia, ir paprastoj palatoj lovų nebuvo, teko gimdykloj gerą pusdienį praleist smile.gif bet nesiskundžiu, priežiūra ten buvo superinė thumbup.gif
Atsakyti
negavau unsure.gif buvo uzimtos visos "vipines" palatos biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
norėjom ir mes mokamos palatos, bet išpuolė gimdyti vasario gale, tuo metu kai uždarė raudoną kryžių, o santariškių dar neatidarė, tai ohoho kiek gimdyvių užgulė VGN'ą biggrin.gif Gavom tokią varganą ir labai ankštą palatėlę pačiam koridriaus gale. Bet neliūdžiu dėl to, bendroj palatoj su kokia "likimo drauge" pagulėti gal net ir linksmiau, pokalbiai atitolina nuo viso to streso ir skausmų po gimdymo smile.gif.
Atsakyti