Įkraunama...
Įkraunama...

Mokama palata VGN arba vienvietė

Sveikutes,galiu pasakyti is savo situacijos.Tariaus su gyd del gimdymo,tai ji sake kad palata vienviete kainuoja 200 lt parai man rodos,ar dviem.Bet maciau as ja cool.gif Tai pasakysiu kad geriau gulet dvivietej,gerai kad mane akusere atkalbejo.Kas is to kad joje ciuzianiai ir sienos naujos,lova kilnojasi ir kriaukle su tuoletu yra.Duso nera.Ta palata kaip tuoletas dydzio,labai klaustrofobiska,langai neperdidziausi,o ir personalas nelakstys,nes ji randasi gimdyklos tokiam kampe.Man akusere patare geriau keltis i akuserini ir pasiimt dviviete kurioj as galesiu gulet viena,giminaicio nakvyne parai 50 lt.O pati palata nieko nekainuoja.Be to tokiu visada yra,nes juk nepuola visos gimdyt vienu metu.
Atsakyti
Morgan, tai gal čia apie kitą palatą rašai, nes va mamytė rašo, kad ten yra dušas : unsure.gif

QUOTE(grazute @ 2006 10 03, 12:50)
As savo antra vaika gimdziau VIP palatoje ir labai patenkinta buvau,nes palata labai erdvi,yra dusas ir tualetas kuriuo naudojies tik tu ir nereikia klaidziot po ligonine jo ieskot ir palikinet leliuka viena,priziuri tave ir vaika toj palatoj labai gerai ,net skyriaus vedejas uzsuka ,
Atsakyti
Norėjau aš irgi gauti tą VIP palatą, bet ji buvo užimta verysad.gif Nepaisant to, kadangi buvau susitarusi su gydytoja, ji man parūpino normalią dvivietę palatą, joje gulėjau viena, ir vyras dvi naktis nakvojo. Iš viso praleidome ten šešias dienas ir už antrą lovą nieko nemokėjome blush2.gif (gal čia gydytoja patvarkė, nežinau...). Bet kokiu atveju, viskas buvo gerai - pagimdžiusiųjų buvo nedaug, taip kad nei prie dušo eilės buvo, ir sesutės daugiausiai buvo normalios ir ateidavo pakankamai dažnai.
Beje, jei gerai atsimenu, mokamos palatos ten yra dviejų rūšių. Ta VIP palata-gimdykla yra berods antram aukšte, ten kur gimdyklos. O trečiam aukšte - akušerijos skyriuje - yra dar keletas "pagerintų" palatų. Bet jose, kaip suprantu, wc ar dušo nėra, tik šiaip gal kažkas patvarkyta. Tai, man regis, jos ir kainuoja po 50 lt. Kai aš gimdžiau, nei vienos iš jų nebuvo laisvos. Bet kokiu atveju, mano palata irgi buvo naujai sutvarkyta ir visai padori thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 07 rugpjūčio 2007 - 12:30
QUOTE(Chloe @ 2007 08 07, 09:32)
Morgan, tai gal čia apie kitą palatą rašai, nes va mamytė rašo, kad ten yra dušas : unsure.gif

Nu man sake,kad nera.O kaip akusere pries gimdyma nuvede parodyt tai noras praejo joje gulet.Nezinau,gal ne apie ta,as apie ta kuri randasi antrame aukste gimdyklos kampe.
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 08 08, 10:15)
kaip tik tariaus su ta pacia daktare ir akusere 4u.gif tai tikiuos ir as nenusivilsiu.o tai kiek ta VIPine kainuoja?kelios palatoj gulejot?

Vipinej yra kelios lovos.Bet kiek zinau viena artimam zmogui.Nors negaliu gincytis.As neimiau tos vipines.Mane akusere atkalbejo.Sake kad tikrai bus geriau akuseriniam gulet.Jei daktarei pasakysi nora kad nori viena gulet viena ir gulesi mirksiukas.gif Bet iskart pasakau,kad jei niekas is taviskiu nesiruosia su tavim bus,tai linksmiau keliom gulet.Su manim tik mama viena nakti nakvojo,tai labai liudna buvo cool.gif
O kainuoja man rodos 200 lt.
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2007 08 08, 11:33)
Vipinej yra kelios lovos.Bet kiek zinau viena artimam zmogui.Nors negaliu gincytis.As neimiau tos vipines.Mane akusere atkalbejo.Sake kad tikrai bus geriau akuseriniam gulet.Jei daktarei pasakysi nora kad nori viena gulet viena ir gulesi mirksiukas.gif Bet iskart pasakau,kad jei niekas is taviskiu nesiruosia su tavim bus,tai linksmiau keliom gulet.Su manim tik mama viena nakti nakvojo,tai labai liudna buvo cool.gif
O kainuoja man rodos 200 lt.

vyras sake tikrai nenori ten nakvot,tai turbut ir neapsimoka imt tos vipines.o siaip wc,dusas toli nuo tu bendruju palatu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalaila_Vln: 08 rugpjūčio 2007 - 10:48
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 08 08, 10:46)
nu vyrui duosiu tegul jis ideda,o tai as nesusidurus su tokiais dalykais,tai nezinosiu kas ir kaip blush2.gif vyras sake tikrai nenori ten nakvot,tai turbut ir neapsimoka imt tos vipines.o siaip wc,dusas toli nuo tu bendruju palatu?

Dusai ir tuoletai yra abiejuose akuserinio galuose,tai kad tikrai nereiks toli eit.O ir neprireike man to duso.Namie issimaudziau,nes po gimdymo tikrai su prakirpta tarpviete ir islindusiu gemarojum blush2.gif nesinorejo maudytis ir lankstytis.Apacia apsiploviau bide,o pati apsiprasdavau po kriaukle palatoj.Tai tu gali nuvaziuot i akuserini ir pasivaiksciot paziuret mirksiukas.gif Galesi pasirinkt tada tiksliau ko tau reikia.Net gali paprasyt palatos arciau dusu.
Atsakyti
Mums gimdymo akušerė paaiškino, kad visada VGN po gimdymo stengiasi mamytes paguldyti po vieną su vaikučiu, kad galėtų geriau pailsėti. Bet tai priklauso, kiek tuo metu yra gimdyvių, nevisoms užtenka ir paguldo su kita mamyte arba net prireikia atlaisvinti kitas patalpas.
Mums pasisekė, gulėjau su vaikučiu viena, kita lova buvo laisva. Gerai pailsėjome, nevargino lankytojai, ar kitos mamytės knarkimas, ar kito vaikučio verkimas.
Kai pagimdė viena pažįstama, ją paguldė kartu su kita mamyte, bet kitą dieną atsilaisvino palata ir pasiūlė jai persikelti į laisvą palatą.
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2007 08 06, 21:08)
Sveikutes,galiu pasakyti is savo situacijos.Tariaus su gyd del gimdymo,tai ji sake kad palata vienviete kainuoja 200 lt parai man rodos,ar dviem.Bet maciau as ja cool.gif Tai pasakysiu kad geriau gulet dvivietej,gerai kad mane akusere atkalbejo.Kas is to kad joje ciuzianiai ir sienos naujos,lova kilnojasi ir kriaukle su tuoletu yra.Duso nera.Ta palata kaip tuoletas dydzio,labai klaustrofobiska,langai neperdidziausi,o ir personalas nelakstys,nes ji randasi gimdyklos tokiam kampe.Man akusere patare geriau keltis i akuserini ir pasiimt dviviete kurioj as galesiu gulet viena,giminaicio nakvyne parai 50 lt.O pati palata nieko nekainuoja.Be to tokiu visada yra,nes juk nepuola visos gimdyt vienu metu.

Nu nezinau,as gimdziau palatoje uz 200 lt,kuri yra gymdyklu aukste,tai jos dydis kaip du buto kambariai,kilnojama lova ,lova vyrui,vystymo stalas vaikui,lovyte vaikui,komoda ir spinta rubams susidet,tualetas,kriaukle ,dusas,dideli langai,labai erdvi ir sviesi palata,ir kaip jau anksciau rasiau,labai rupinasi personalas.
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2007 08 10, 09:18)
Nu jetau net susinervinau dabar.Jei butu buvus tokia,as buviau tikrai emus doh.gif

Morgan, nervintis neverta. Tokia palata yra VIENINTELE visame VGN (liko nuo tu laiku, kai BAK savo gimdyves cia vezdavo ir formaliai palata priklause butent BAKui). Aisku, visas med. personalas, paprasytas parodyti palatas, butinai ir i sita nuveda, tipo, ziurekit, kokios cia pas mus salygos gymdimui sukurtos wink.gif Taciau is tikruju patekti i sia palata yra gana sunku, nes dar karta pabreziu, ji yra vienintele, o norinciu tenai gimdyti gerokai daugiau. Man butu net gi geriau, jei man nerodytu sios VIPines palatos, nes as kaip tik gimdziau tuo metu, kai ligonine buvo perpildyta, mums sunkiai rado paprasta vienviete su tualetu, ka jau kalbeti apie VIPine. Ir stai as tam tikra laika guledama dar gimdykloj, nervinausi, kad sita VIPine yra uzimta (kaz kam tai pasiseke o man ne sad.gif ) nors turejau save is karto nuteikti, kad sansu joje gimdyti yra beveik 0. Vienzo, as pageidauciau nieko apie sia palata is anksto nezinoti! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liora @ 2007 08 10, 06:54)
Morgan, nervintis neverta. Tokia palata yra VIENINTELE visame VGN (liko nuo tu laiku, kai BAK savo gimdyves cia vezdavo ir formaliai palata priklause butent BAKui). Aisku, visas med. personalas, paprasytas parodyti palatas, butinai ir i sita nuveda, tipo, ziurekit, kokios cia pas mus salygos gymdimui sukurtos wink.gif Taciau is tikruju patekti i sia palata yra gana sunku, nes dar karta pabreziu, ji yra vienintele, o norinciu tenai gimdyti gerokai daugiau. Man butu net  gi geriau, jei man nerodytu sios VIPines palatos, nes as kaip tik gimdziau tuo metu, kai ligonine buvo perpildyta, mums sunkiai rado paprasta vienviete su tualetu, ka jau kalbeti apie VIPine. Ir stai as tam tikra laika guledama dar gimdykloj, nervinausi, kad sita VIPine yra uzimta (kaz kam tai pasiseke o man ne sad.gif ) nors turejau save is karto nuteikti, kad sansu joje gimdyti yra beveik 0. Vienzo, as pageidauciau nieko apie sia palata is anksto nezinoti! smile.gif

As tai net nebuvau jos macius,bet kai atvaziavau gimdyt tai paklausiau savo gydytojos ar laisva ta palata,ir man pasiseke,nors ,kai uzlipau i gimdyklu skyriu ir prie kitu daktariu pasakiau sanitarei ,kad gimdysiu VIP palatoje,tai isgirdau pasipiktinimu,tipo kas cia jums leido ir tt.
Atsakyti
Liora, tai kad tu "paprastu vienviechiu su tualetu", man rodos, tik dvi tera, taip kad jums laabai pasiseke thumbup.gif ypach, jeigu tuo metu buvo daug gimdyviu... rolleyes.gif

man pirmas vgn VIP palatos privalumas yra tas, kad joje pagimdai ir gyveni po gimdymo - niekur nereikia kraustytis, antras privalumas - kad yra dushas ir tualetas, kurio su niekuo nereikia dalintis...

tai, kad su kuo mazhiau zhmoniu susiduri ligoninej ir nereikia judeti ish vienos patalpos i kita, apsaugo nuo infekciju - tai ir yra svarbiausia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 11 rugpjūčio 2007 - 13:24