Įkraunama...
Įkraunama...

Mokama palata VGN arba vienvietė

As irgi neseniai pagimdziau sioje palatoje. Palata tikrai liux, verta pinigu. Ir personalas labiau rupinasi gimdyve sioje palatoje.
Man kazkaip aklai pavyko sia palata gauti. Gmdziau pas VGN vedeja, tai ji ir pranese, kad si palata laisva ir jei noriu galiu joje gimdyti.
Atmosfera kaip namuose ir gimdymas daug fainiau praejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(reida @ 2007 08 13, 09:41)
As irgi neseniai pagimdziau sioje palatoje. Palata tikrai liux, verta pinigu. Ir personalas labiau rupinasi gimdyve sioje palatoje.
Man kazkaip aklai pavyko sia palata gauti. Gmdziau pas VGN vedeja, tai ji ir pranese, kad si palata laisva ir jei noriu galiu joje gimdyti.
Atmosfera kaip namuose ir gimdymas daug fainiau praejo thumbup.gif

na shiaip ta palata paprastai ir taupo butent vedejos pacientems 4u.gif tai tau pasiseke thumbup.gif
Atsakyti
Mes su dukryte ir vyru po gimdymo gulejome mokamoje palatoje, bet ne toje, kuri priklauso BAK. Palata su dusu, dvi lovos...suremontuota, visai nieko. Ir kainavo 50 lt para.
Atsakyti
QUOTE(Liora @ 2007 08 10, 09:54)
Morgan, nervintis neverta. Tokia palata yra VIENINTELE visame VGN (liko nuo tu laiku, kai BAK savo gimdyves cia vezdavo ir formaliai palata priklause butent BAKui). Aisku, visas med. personalas, paprasytas parodyti palatas, butinai ir i sita nuveda, tipo, ziurekit, kokios cia pas mus salygos gymdimui sukurtos wink.gif Taciau is tikruju patekti i sia palata yra gana sunku, nes dar karta pabreziu, ji yra vienintele, o norinciu tenai gimdyti gerokai daugiau. Man butu net  gi geriau, jei man nerodytu sios VIPines palatos, nes as kaip tik gimdziau tuo metu, kai ligonine buvo perpildyta, mums sunkiai rado paprasta vienviete su tualetu, ka jau kalbeti apie VIPine. Ir stai as tam tikra laika guledama dar gimdykloj, nervinausi, kad sita VIPine yra uzimta (kaz kam tai pasiseke o man ne sad.gif ) nors turejau save is karto nuteikti, kad sansu joje gimdyti yra beveik 0. Vienzo, as pageidauciau nieko apie sia palata is anksto nezinoti! smile.gif

JAU METAI kai VGN yra 2 mokomos palatos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jolecka1974 @ 2007 08 27, 13:11)
JAU METAI kai VGN yra 2 mokomos palatos tongue.gif

mazas ten skirtumas tarp mokamos ir paprastos vienutes. maciau tik ta antraja, na kur prastesne is dvieju prabangiu. tai jos privalumas pries vienviete - bide palatoje. gerai aisku. o dar geriau - kai dviviete palata vienai mamytei atitenka - tada antra lova teveliui, vietos daugiau.
Atsakyti
Kai as gimdziau buvo be sansu gauti dviviete palata, kurioje galetu ir vyras nakvoti schmoll.gif moterys izoliatoriuje eileje lauke, kad galetu patekti i gimdykla, tai ka cia kalbeti apie prabanga buti su vyru doh.gif visos palatos buvo perpildytos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryt99: 17 lapkričio 2007 - 11:58
QUOTE(grazute @ 2006 10 09, 13:05)
Tai jei cezaris i ta palata tada negulda,ji tik tom kas pacios gimdo.

QUOTE(ASSA @ 2006 10 31, 23:52)
Del palatu tai kiek zinau tos VIP palatos rezervuoti is anksto negalima,o ir po cezario ten nelabai guldo,nebent jei nedaug pagimdziusiu tai paprasai gydytojos kad dvivietej palatoj paliktu viena ir sumoki uz antra lova...

O kur guldo po Cezario? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 11 18, 10:39)
O kur guldo po Cezario?  g.gif

Guldo i paprsta palata.
Atsakyti
Kas karta kai as klausinejau apie mokama palata, buvo atsakimas: "Daug gimdanciu, palatos uzimtos. Jeigu atvaziosit gimdyti ir jos bus laisvos, tai tada gausit." Kai atejo laikas gimdyti (dare Cezari), palatos negavom, pagulde mane i paprasta palata. Po keliu dienu, vakare, girdejau kaip pravaziavo vezimelis su pagimdziusia moterimi ir sesute paklause pas vyra ar jis liks, jis atsake, kad taip. "Tada sumokekit i kasa."
Ir tai paprasta? g.gif
Tai reiskia, kad palatu gali buti ir daugiau, kur gali nakvoti vyras? blink.gif
Atsakyti
tikrai tiap -as nakvojau su vyru paprastoje palatoje. ir mokejau oficialiai
30 lt/lovadienis
Atsakyti
Man pasiseke, as gavau mokama palata. Pagimdziau paprastoje gimdykloje, bet kaip tik ta diena ish mokamos gimdyklos isvaziavo i namus mamyte su vaiku ir mane pagimdziusia perkele i mokama gimdykla, kur tikrai salygos ir aplinka super. Ten su dukryte praleidom 2 paras, uz jas sumokejom 200lt.
Atsakyti
Man atrodo, kad yra daugiau palatu, kur gali pasilikti ir vyras nakvoti. Kai gimde mano drauge, jos vyras susimokejo gal 20 lt uz para, gerai neprisimenu, ir jis buvo su ja. Drauge labai dziaugesi, nes vyras labai padejo jai. thumbup.gif
Atsakyti