Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(p. Kikimora @ 2007 08 07, 12:09)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  blink.gif apakus nuo grožio  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
unsure.gif schema irgi iš šio forumo ?
Karalaite - man regis buvo tema atskira? mastau.gif

Ar manęs apie schemutes klausi? schemutes, tai iš Osinkos.ru imu (na jei taip galima pavadinti, nes ten laisva interpretacija, taip sakant kaip gaunasi iš turimų motyvų)
"mėlynoji", o mano žalioji http://club.osinka.r...pic.php?t=29061
raudonąją tai iš lubų nėriau, niu bet jei ne manęs klausei, tai jau sorikas lotuliukas.gif

Dafai mezgam paltuką šitą ax.gif
user posted image

Kas su manimi? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Karalaite, radau pas save tokius, man be galo grazus, jei patiks imesiu aprasymus, tik jie vokiski berods, na bet vis tiek gali kazka sugalvoti panasaus i siuos 4u.gif
user posted image
Shot with HP psc1300 at 2007-08-07
user posted image
Shot with HP psc1300 at 2007-08-07

kakoselio mamka, nu darbeliu pridejai 4u.gif (tik ta zalia suknute nerei is maxi siulu? palei originala ten storesni ane?)
o tas paltukas, tai jis visas kiaurarasciu beveik, ar ne? man atrodo nebus labai praktiskas, nu ne siltas g.gif
as tai noriu kazko tokio silto, mielo, storo rolleyes.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2007 08 07, 13:53)
Karalaite, radau pas save tokius, man be galo grazus, jei patiks imesiu aprasymus, tik jie vokiski berods, na bet vis tiek gali kazka sugalvoti panasaus i siuos  4u.gif

na labai grazus, tik as paprastesnio kazko noriu,na gal rasiu,dar paieskoti reiks... smile.gif aciu uz pastangas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2007 08 07, 13:53)
kakoselio mamka, nu darbeliu pridejai  4u.gif (tik ta zalia suknute nerei is maxi siulu? palei originala ten storesni ane?)
o tas paltukas, tai jis visas kiaurarasciu beveik, ar ne? man atrodo nebus labai praktiskas, nu ne siltas  g.gif
as tai noriu kazko tokio silto, mielo, storo  rolleyes.gif  bigsmile.gif

Žalią suknutę neriu iš tokių šilkinių siūlų "Yarn" ar kaip ten jie (beje ir raudoną suknutę nėriau iš jų), jie žymiai storesni už Maxi. Nerti labai malonu wub.gif ir gražus blizgesys. Esu mezgusi virbalais bliuzelę iš jų, tai siūlas pakankamai sunkus, tempiasi. Nežinau kaip bus su suknelėm g.gif , tą raudonąją tai tik pabaigiau, dar neskalbiau, ką jau ir bekalbėti apie žalią biggrin.gif . Ar tik nepasidarys iš mini maxi sunkutės lotuliukas.gif

Dėl to balto megztuko, tai jo rankovės megztos išvirkščiom akim ir per centrą vertikaliai eina pynė. Nertas tik priekis ir nugara, tačiau sutinku, kad daugiau dėl grožio, nei dėl šilumos mirksiukas.gif , nors galima dėti panušaliuką (taip mano mama anksčiau darydavo kai megzdavo iš moheros ar angoros).

P.S. Nežinau kiek kam aktualu, bet pavasarį žiūrėdama rusų serialą "Bjaurusis ančiukias" (Ne rodis krasivoj), tai buvo apsiseilėjusi dėl Kiros megztinio (kaip ir pusė rusijos moterų), tai nusimezgiau ("cielus" du lotuliukas.gif ), jei ką sudomins klauskit-pasidalinsiu "patirtim" ir "paslaptim", o jei bus įdomu dar ir fotkes įkelsiu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kakošėlio mamka: 07 rugpjūčio 2007 - 14:50
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 08 07, 15:41)
P.S. Nežinau kiek kam aktualu, bet pavasarį žiūrėdama rusų serialą "Bjaurusis ančiukias" (Ne rodis krasivoj), tai buvo apsiseilėjusi dėl Kiros megztinio (kaip ir pusė rusijos moterų), tai nusimezgiau ("cielus" du  lotuliukas.gif ), jei ką sudomins klauskit-pasidalinsiu "patirtim" ir "paslaptim", o jei bus įdomu dar ir fotkes įkelsiu biggrin.gif

man labai idomus kas per megztinis?ziuriu si seriala,bet kazkaip nekrito i akis, nes ten panos siaip visai graziai rengiasi... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Karalaite28 @ 2007 08 07, 15:44)
man labai idomus kas per megztinis?ziuriu si seriala,bet kazkaip nekrito i akis, nes ten panos siaip visai graziai rengiasi... wub.gif

Va, ką tik įkėliau suradus biggrin.gif , tik maniškis be įterptos juostos ir siauresniu kaklu, nes dirbu ne "Zima-leto", tai tenka "kukliau" rengtis lotuliukas.gif . Ten dažnai akis paganau, vat nusipirkau "kazoko" kalenes kaip Amūros, tai dabar mandra. O dar ketinu nusimegzti megztinį (jetuzzzzzzzzzz kiek planų doh.gif ) kaip Maškos, kur viena rankovė normali, o kita-kimono tipo ir užeina ant normaliosios rankovės peties
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 08 07, 15:52)
Va, ką tik įkėliau suradus  biggrin.gif , tik maniškis be įterptos juostos ir siauresniu kaklu, nes dirbu ne "Zima-leto", tai tenka "kukliau" rengtis  lotuliukas.gif . Ten dažnai akis paganau, vat nusipirkau "kazoko" kalenes kaip Amūros, tai dabar mandra. O dar ketinu nusimegzti megztinį (jetuzzzzzzzzzz kiek planų  doh.gif ) kaip Maškos, kur viena rankovė normali, o kita-kimono tipo ir užeina ant normaliosios rankovės peties

kaip faina kurios moka graziai ir gerai megzti,man turbut neiseitu sad.gif
Atsakyti
Neranciom karen millen sunkele, tai skaiciavau skaiciavau, as vis delto 5 maxi (jei pirksiu maxi) imsiu, bijau kad 4 neuzteks, nes gelytes, daug karpymo..

beje, gal kuri naudojat kazkokius ten klijus, kurie atsparus vandeniui? skao taip galiukai neislenda.. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 08 07, 16:41)
Žalią suknutę neriu iš tokių šilkinių siūlų "Yarn" ar kaip ten jie (beje ir raudoną suknutę nėriau iš jų), jie žymiai storesni už Maxi. Nerti labai malonu  wub.gif  ir gražus blizgesys. Esu mezgusi virbalais bliuzelę iš jų, tai siūlas pakankamai sunkus, tempiasi. Nežinau kaip bus su suknelėm  g.gif , tą raudonąją tai tik pabaigiau, dar neskalbiau, ką jau ir bekalbėti apie žalią  biggrin.gif . Ar tik nepasidarys iš mini maxi sunkutės  lotuliukas.gif

Dėl to balto megztuko, tai jo rankovės megztos išvirkščiom akim ir per centrą vertikaliai eina pynė. Nertas tik priekis ir nugara, tačiau sutinku, kad daugiau dėl grožio, nei dėl šilumos  mirksiukas.gif , nors galima dėti panušaliuką (taip mano mama anksčiau darydavo kai megzdavo iš moheros ar angoros).

P.S. Nežinau kiek kam aktualu, bet pavasarį žiūrėdama rusų serialą "Bjaurusis ančiukias" (Ne rodis krasivoj), tai buvo apsiseilėjusi dėl Kiros megztinio (kaip ir pusė rusijos moterų), tai nusimezgiau ("cielus" du  lotuliukas.gif ), jei ką sudomins klauskit-pasidalinsiu "patirtim" ir "paslaptim", o jei bus įdomu dar ir fotkes įkelsiu biggrin.gif

papasakok ta spaslaptis. as turiu ideja kaip toki pgamint, bet nesiryzau smile.gif nes nezinau ar turimu siulu uzteksiu.
Atsakyti
user posted image

čia šita iš kairės? man regis čia siūlai tokie ar ne? laaaabai originalus
Papildyta:
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 08 07, 13:23)
Ar manęs apie schemutes klausi? schemutes, tai iš Osinkos.ru imu (na jei taip galima pavadinti, nes ten laisva interpretacija, taip sakant  kaip gaunasi iš turimų motyvų)
"mėlynoji", o mano žalioji http://club.osinka.r...pic.php?t=29061
raudonąją tai iš lubų nėriau, niu bet jei ne manęs klausei, tai jau sorikas  lotuliukas.gif

Dafai mezgam paltuką šitą  ax.gif
user posted image

Kas su manimi?  ax.gif  biggrin.gif

tavęs. man kažkaip ten ne taip atrodo... bet tavoji thumbup.gif o paltukas čia vašeliu, mano siūlai per stori unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p. Kikimora: 07 rugpjūčio 2007 - 15:12
...tai nusimezgiau ("cielus" du  lotuliukas.gif ), jei ką sudomins klauskit-pasidalinsiu "patirtim" ir "paslaptim", o jei bus įdomu dar ir fotkes įkelsiu [/b][/i] biggrin.gif

Tik greičiau rodyk savo kūrinius mirksiukas.gif , o tai sėdžiu ir aš apsiseilėjus blush2.gif
Atsakyti
Kakošėlio mamka, nu tu tikra šaunuolė, šitiek grožybių 4u.gif wub.gif karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mexxica: 07 rugpjūčio 2007 - 15:51
aha, rodyk greiciau ta megztini ir dar netgi du bigsmile.gif
baisiai idomu kaip atrodo ax.gif

as tai ziuriu daugiau plepu, negu kazka dirbu blush2.gif vel upas isgaravo blink.gif matyt del oru tokiu, nebenoriu i rankas nieko imti, siulai per silti, rankos kaista lotuliukas.gif
Atsakyti