Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(Ligvita @ 2007 09 04, 19:51)
as turiu trecio schemutes
user posted image
user posted image
Papildyta:

as tokias schemas turiu
vis ruosiuosi pati nert net siuliukus turiu bet laiko nerasta ... sad.gif
user posted image
user posted image

As tokias pat radau, ax.gif (apatinis modeliukas)
bet va antra schema visai nuo kito modeliuko g.gif , jei kam reikes atsiusiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(qqte @ 2007 09 04, 20:26)
gal ir gerai sakai...
nusinersiu as ja kaledoms naujiems metams
labai puosni  thumbup.gif
as nesioju 36, arba 34...
o kokios spalvos?
nors as noreiau nusinerti pati matyt...

Papildyta:
QUOTE(qqte @ 2007 09 04, 20:26)
gal ir gerai sakai...
nusinersiu as ja kaledoms naujiems metams
labai puosni  thumbup.gif
as nesioju 36, arba 34...
o kokios spalvos?
nors as noreiau nusinerti pati matyt...

Vakar visa diena meginau nerti, bet kad siulus labai plonus nusipirkau doh.gif , tei manau iki naujako pabaigsiu nerti. Biskeli apsirikau del siulu, slysta labai, tad medvilne geriausias variantas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo K_margo: 05 rugsėjo 2007 - 08:44
labai idomus variantas rolleyes.gif kaip tik ieskojau idomesnio saliko.Va dabar toki ir nusimegziu bigsmile.gif
user posted image

Atsakyti
KOKOŠĖLIO MAMKA ,kap sekasi su baltuoju paltuku, aš va pora dienų nenėriau tai jau nagus nieŽti. Kokios spalvos bus? Siūlus storus rinkaisi, nes aš truputį gailiuosi, kad per ploni. Mano keletas motyvųuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 05 rugsėjo 2007 - 13:25
Frederica, Niu tu pavarei doh.gif
Man tai toli iki tavęs, turiu tik vieną šakelę ir vieną apskritimą, bet siūlų važiuosi pirkt tik ryt-šiandien pinigus tik gausiu. Mezgu iš to ką turiu, o turiu nedaug akrilano siūliukų unsure.gif Maniškis bus BALTAS
Sakai iš storesnių nerti? O kokius siūlus pati naudosi (vilna, medvilnė ar ką?).
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 09 05, 14:36)
Frederica, Niu tu pavarei  doh.gif
Man tai toli iki tavęs, turiu tik vieną šakelę ir vieną apskritimą, bet siūlų važiuosi pirkt tik ryt-šiandien pinigus tik gausiu. Mezgu iš to ką turiu, o turiu nedaug akrilano siūliukų  unsure.gif  Maniškis bus BALTAS
Sakai iš storesnių nerti? O kokius siūlus pati naudosi (vilna, medvilnė ar ką?).

Mano tai medvilnė, sudėtis man patinka, tik va storis nelabai. Man nėrinys gaunasi per smulkus, norėtusi grubesnio, ypač jei nešiot kaip paltuką. Nes dabar man tai jis toks vasarinisuser posted imagesakau nešiosiu vasaros vakarais, ant nuogo kūno. Va kiek nunėrus, tai tikrai neardysiuuser posted imageuser posted image
Papildyta:
QUOTE(prunskiene @ 2007 09 04, 20:37)
o as turiu palikima siulu, vieni senesni, kiti naujesni.. is senu nezinau ka megzt, jie nuo susukimo ilgo yra kai kurie sutrukineje.. is kokiu 6 giju vietomis buna sutrukusios 2-3, nelabai aznai, bet vis delto gero daikto nelabai pagaminsi .. siulai geri, vilnoniai, nezinau ka pasigamint, mestelkit ideju..

Aš va taip sunaudoju likučiususer posted imagemegstukas iš kvadratėlių, įv. siūlai, raštai, kombinuota su odauser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imagešiuo metu sumezginėju likučius į šaliką, bus labai ilgasuser posted image su bumbulais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 05 rugsėjo 2007 - 14:17
frederica eina sau bigsmile.gif nu ir kurybinga esi thumbup.gif as apakus nuo tavo darbu thumbup.gif ir toliau taip thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu frederica pavarai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga76: 05 rugsėjo 2007 - 15:21
Paklausiu ir jusu, gal turite scemute kaip mezgasi sio palto virsus. Ar daug siulu tokiam rastu reikia???
http://s189.photobuc...t=paltukas1.jpg
Aciu
Atsakyti
QUOTE(laloka @ 2007 09 05, 13:46)
labai idomus variantas  rolleyes.gif kaip tik ieskojau idomesnio saliko.Va dabar toki ir nusimegziu  bigsmile.gif
user posted image

jus man papasakokit su kelinto numerio virbalais sitoki reiktu megzt? cia jau koks 10 numeris... turiu 6nr virbalus, jau irgi kaip piestukas storio, bet cia.. lotuliukas.gif
o koks didziausias virbalu numeris buna?! blink.gif

beje, ideja labai liuks thumbup.gif

federica, gera ideja! bet mano siulai mirgu margu.. visokiu spalvu ir storiu po truputi.. gal ir man reiktu kazka pabandyt padaryt balagana...
o kaip salike padarei ten ta siulu ptarempima? blink.gif

Papildyta:
QUOTE(Alida @ 2007 09 05, 17:49)
Paklausiu ir jusu, gal turite scemute kaip mezgasi sio palto virsus. Ar daug siulu tokiam rastu reikia???
http://s189.photobuc...t=paltukas1.jpg
Aciu

neatidaro g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prunskiene: 05 rugsėjo 2007 - 16:59
QUOTE(prunskiene @ 2007 09 05, 17:44)
jus man papasakokit su kelinto numerio virbalais sitoki reiktu megzt? cia jau koks 10 numeris... turiu 6nr virbalus, jau irgi kaip piestukas storio, bet cia.. lotuliukas.gif
o koks didziausias virbalu numeris buna?! blink.gif
beje, ideja labai liuks thumbup.gif

aš storiausius 7 nr turiu, o kai juos pirkau, tai mačiau kad yra ir 12 nr, ir 18 nr virbalai (mediniai) doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2007 09 05, 18:34)
aš storiausius 7 nr turiu, o kai juos pirkau, tai mačiau kad yra ir 12 nr, ir 18 nr virbalai (mediniai) doh.gif  bigsmile.gif

Mano storiausi-9,mačiau 20 nr doh.gif
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2007 09 05, 17:44)

federica, gera ideja! bet mano siulai mirgu margu.. visokiu spalvu ir storiu po truputi.. gal ir man reiktu kazka pabandyt padaryt balagana...
o kaip salike padarei ten ta siulu ptarempima? blink.gif

tada nueik į emą FREE FROM tikrai rasi įdėjų. Šalike- čia gi Kokošėlio mamkos išradimas, ji taip mezgė megztuką iš serialo. Šios temos 5psl. Dėkui mergaitės aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 05 rugsėjo 2007 - 17:50