Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(emaliuke @ 2007 09 05, 20:16)
Mexxica,aciprasau kad trugdau tokiu klausimu,bet matau esi Kauniete ir patyrus mezgeja,gal galetum izduoti kur perki siulus ,kad butu kaina prieinama ir pasirinkimas nemazas, buciau labai dekinga  aciuks.gif

Na nelabai jau aš didelė mezgėja, daugiau tik mėgėja blush2.gif
O šiaip aš siūlus beveik visada perku Casa Lanoj, bet ten brangoki rolleyes.gif nors aš kiek pirkau, tai visų kokybe patenkinta esu ir negaila tų pinigėlių 4u.gif

Papildyta:
merginos, kurios kalbat apie raudoną megztinį, jei jūs kalbat apie schemas jo raštų, tai yra lygiai toks pats pilkas trumpesnis įdėtas prieš kelis psl su raštų schemom, na nebent jūs apie iškarpas kalbat ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mexxica: 05 rugsėjo 2007 - 20:35
Aš ne sau mezgu ir neriu o pagal užsakimus ax.gif
Atsakyti
Aciu merginos sunglasses2.gif bandysiu ieskot,ydomu kaip urmo bazej ar galima rasti mastau.gif
Atsakyti
Ligvita, ačiū labai už pilkojo schemutes thumbup.gif drinks_cheers.gif Turbūt kad megsiu jį g.gif Visiškai nesigauna tas pradėtas su apvaliais kraštais verysad.gif Eisiu šiandien siūlų ir jei tik rasiu tinkamus, kibsiu į darbą bigsmile.gif
Emaliuke, tie patys siūlai yra ne tik kioskelyje prie stoties, o dar ir parduotuvytėje prie 25 -mečio turgelio, aš ten perku, kadangi šalia gyvenu 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kurios ruošiatės megzti tą pilką/raudoną(prailgintą) 4u.gif
gal kas galit išversti ar paaiškinti tuos ženklus iš schemos? Kažkaip labai neaiškiai ten jie ir aprašyti, ir nupiešti, taip sumalta, nesuprantu doh.gif blush2.gif
Man tas raudonas wub.gif tiesiog širdį spaudžia, negaliu... lotuliukas.gif
Tai jei kas "išverstų", labai dėkinga būčiau aciuks.gif aciuks.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 09 06, 09:23)
Ligvita, ačiū labai už pilkojo schemutes  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  Turbūt kad megsiu jį  g.gif  Visiškai nesigauna tas pradėtas su apvaliais kraštais  verysad.gif  Eisiu šiandien siūlų ir jei tik rasiu tinkamus, kibsiu į darbą  bigsmile.gif
Emaliuke, tie patys siūlai yra ne tik kioskelyje prie stoties, o dar ir parduotuvytėje prie 25 -mečio turgelio, aš ten perku, kadangi šalia gyvenu  4u.gif

nemeginai pagal schemute daryt to apvaliais krastais??
as dar viena turiu panasu tik be pyniu...
Atsakyti
QUOTE(kitty*** @ 2007 09 05, 22:03)
prie autobusų stoties yra labai puikus kioskas ax.gif ir kainos ten juokingos rolleyes.gif pasirinkimas ten laaabai didelis

galima kiek placiau kur tas kioskas prie stosties nesu kauniete, bet ruosiames ten vaziuot tai kaip butu galima rast papasakok smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mexxica @ 2007 09 06, 10:08)
Merginos, kurios ruošiatės megzti tą pilką/raudoną(prailgintą)  4u.gif
gal kas galit išversti ar paaiškinti tuos ženklus iš schemos? Kažkaip labai neaiškiai ten jie ir aprašyti, ir nupiešti, taip sumalta, nesuprantu  doh.gif  blush2.gif
Man tas raudonas wub.gif  tiesiog širdį spaudžia, negaliu...  lotuliukas.gif
Tai jei kas "išverstų", labai dėkinga būčiau aciuks.gif aciuks.gif  bigsmile.gif

turiu rusišką vertimą
jei pagelbės gaudyk

ПУЛОВЕР «ШАМОНИ»

Размер: 42-44

Для опытных вязальщиц

Вам потребуется: пряжа Sedificada фирмы Pingouin: 4 мотка цвета sisal (код 703); спицы Pingouin № 6; круговые спицы Pingouin № 5 длиной 60 см.

Узоры:
Платочная вязка: вязать все ряды лицевыми или изнаночными.
Кокетка: схема Pala.
Центральная коса: схема Corda central.
Боковая коса: схема Corda lateral.
Узор между косами: схема Entremeio das cordas.

Плотность вязания: 10 х 10 см = 20 п. х 21 р. (совокупность узоров, спицы № 6).

Кокетка. На спицы № 6 набрать 30 п. и вязать по схеме Pala. Связав 100 см, закончить.

Перед и спинка. Вяжутся одинаково, сверху вниз. На спицы № 6 набрать 77 п. и вязать по соответствующим схемам, распределив петли следующим образом: 3 п. по схеме Entremeio das cordas, 8 п. по схеме Corda lateral, 3 п. по схеме Entremeio das cordas, 8 п. по схеме Corda lateral, 3 п. по схеме Entremeio das cordas, 12 п. по схеме Corda central, 3 п. по схеме Entremeio das cordas, 12 п. по схеме Corda central, 3 п. по схеме Entremeio das cordas, 8 п. по схеме Corda lateral, 3 п. по схеме Entremeio das cordas, 8 п. по схеме Corda lateral, 3 п. по схеме Entremeio das cordas. В узоре Entremeio das cordas прибавлять в каждом 12-м р. по 1 п. с обеих сторон от снятой петли (см. схему). На высоте 36 см закончить вязание.

Рукава. На спицы № 6 набрать 40 п. и вязать по соответствующим схемам, распределив петли следующим образом: 3 п. по схеме Entremeio das cordas, 8 п. по схеме Corda lateral, 3 п. по схеме Entremeio das cordas, 12 п. по схеме Corda central, 3 п. по схеме Entremeio das cordas, 8 п. по схеме Corda lateral, 3 п. по схеме Entremeio das cordas. 2 раза прибавить в узоре Entremeio das cordas в каждом 12-м р. по 1 п. с обеих сторон от снятой петли (см. схему). На высоте 34 см закончить вязание.

Сборка. Выполнить шов кокетки. Пришить перед, спинку и рукава к кокетке (шов кокетки расположен на спинке). Пришить рукава к переду и спинке – ок 5 см для формирования пройм. Выполнить швы рукавов и боковые швы. По вырезу кокетки на круговые спицы набрать 160 п. и вязать платочной вязкой. На высоте 3 см закончить вязание (закрывать петли, хорошо затягивая).

Условные обозначения:
m. – лиц.
t. – изн.
m. sem fazer – снять как лиц.

2 п. перекрестить направо над 2 лиц.
2 п. перекрестить налево над 2 лиц.
4 п. перекрестить направо над 1 изн.
4 п. перекрестить налево над 1 изн.
4 п. перекрестить направо над 4 лиц.
4 п. перекрестить налево над 4 лиц.
3 п. перекрестить направо над 3 лиц.
3 п. перекрестить налево над 3 лиц.

В изн. рядах петли вязать по рисунку.

Повторять от * до *.

Галочку уже перевела – снятая петля.
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2007 09 06, 09:56)
turiu rusišką vertimą
jei pagelbės gaudyk

Aha, jau čia geriau, ačiū aciuks.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Ligvita,2007 09 06, 09:56]
galima kiek placiau kur tas kioskas prie stosties nesu kauniete, bet ruosiames ten vaziuot tai kaip butu galima rast papasakok smile.gif

ta prasme nežinai kur autobusų stotis?

http://www.zemelapis...n.cgi?&mapid=39

Vytauto prospekte autobusų stoties pusėje yra kioskų eilė ,Siūlai tame kioske kur prie požeminės perėjos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitty***: 06 rugsėjo 2007 - 09:19
[quote=kitty***,2007 09 06, 11:14]
[quote=Ligvita,2007 09 06, 09:56]

ta prasme nežinai kur autobusų stotis?

http://www.zemelapis...n.cgi?&mapid=39
Vytauto prospekte autobusų stoties pusėje yra kioskų eilė ,Siūlai tame kioske kur prie požeminės perėjos ax.gif
[/quote]
kur stotis zinau smile.gif dabar jau isivaizduoju ir kur tas kioskas dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2007 09 06, 10:22)
kur stotis zinau smile.gif dabar jau isivaizduoju ir kur tas kioskas dekui  4u.gif

drinks_cheers.gif prašom ,pardavėjos paprašyk tai į vidų įsileidžia apžiūrėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 09 06, 09:24)
nemeginai pagal schemute daryt to apvaliais krastais??
as dar viena turiu panasu tik be pyniu...

Mėginau visaip tą schemutę didinti, bet vis tiek neįskaičiau, kiek akių reikia užmesti ir po kiek kas kiek eilių dadėti g.gif Be to, kol bandžiau, įsitikinau, kad ir siūlai mano nelabai tinka šitam megztiniui sad.gif Kažkaip man su juo nesiseka sad.gif Bandysiu pilką, juo labiau, kad ir siūlus jam įsigyjau labai tinkamus thumb_yello.gif
Atsakyti