Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(Gitta @ 2007 09 10, 20:21)
Štai ką radau, bet tik idėjos, be chemų.

user posted image

šitos schemą turiu. Jei reikia paieškojus galiu idėt
Atsakyti
Jei gali įdėk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūružė @ 2007 09 12, 08:39)
Va dar tokį melandžinį radau, tik man siūlų bus per mažai. Turiu tik 400 g.
user posted image
Papildyta:
To Džesikos Albos megztuko turiu rašto schemą (tik nuo kitos iškarpos). Jis nertas vašeliu, tik atnaros virbalais. Jei domina, įdėsiu.

kažin šito megztinio kaklas megztas kaip paprastas stačiakampis ar nugaroje pridėta akių, kad gražiau kristų ?
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2007 09 13, 09:02)
kažin šito megztinio kaklas megztas kaip paprastas stačiakampis ar nugaroje pridėta akių, kad gražiau kristų ?

Manau staciakampis, nes pas mane panasus megztukas yra mociutes megztas tai kalnerius staciakampis. be to jei rastelis viena gera, viena bloga (stulpelis) tai tas kalnierius pasitemps kur jam reik
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2007 09 13, 10:30)

ačiū ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2007 09 13, 10:33)
Manau staciakampis, nes pas mane panasus megztukas yra mociutes megztas tai kalnerius staciakampis. be to jei rastelis viena gera, viena bloga (stulpelis) tai tas kalnierius pasitemps kur jam reik

drinks_cheers.gif , ir dar manau reikės pradėti plonesniais virbalais,o baigti storais
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2007 09 12, 21:00)
na stai mano siuliukai, gal aiskiai matysis, nors "gyvai" jie man atrodo zymiai grazesni  rolleyes.gif o dar tokie minkstuciai, svelnuciai  bigsmile.gif

siūliukai thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
QUOTE(dontstop @ 2007 09 13, 08:10)
Akių dėjau ne tiek, kiek aprašyme, nes mezgiau plonesniais virbalais, tai teko perskaičiuot  ax.gif  Megsiu būtinai iš naujo, tik iš kitų siūlų, nes šitie buvo per stori  g.gif  O jei megzčiau pagal aprašymą, tokio pat storio virbalais ir atitinkamai iš storesnių siūlų, tai iš viso siaubas gautųsi  doh.gif

Viską supratau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2007 09 12, 23:48)
Bet kokie grazus. wub.gif Tikriausiai labai malonus prisilietus.

labai wub.gif svelnuciai tokie wub.gif tiesiog kaip koks kailiukas rolleyes.gif

ir dar nauju tokiu nusipirkau, ir irgi svelnuciai tokie, tai veliau miegziuos koki megztinuka, ir dar vaikui siuliuku nupirkau megztiniui, nu tai nezinau kada as cia viska spesiu nusimegzt lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
nu tos siulu parduotuves, tai galeciau daugiausiai ten isleist doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindira: 13 rugsėjo 2007 - 14:16
QUOTE(mindira @ 2007 09 12, 21:00)
na stai mano siuliukai, gal aiskiai matysis, nors "gyvai" jie man atrodo zymiai grazesni  rolleyes.gif o dar tokie minkstuciai, svelnuciai  bigsmile.gif

user posted image

Įkišiu trigrašį. Kai megzi turėk OMENIUOSE, kad jie tempsis. Esu megzusi bliuzelę, tai defomuojasi rankovės ir mezginio apačia. Gal verta kokį sintetinį siūlą įmegzti g.gif . Oš iaip siūliukai tai labai malonūs ir ant "nuogo" kūno ir megzt kaifas rolleyes.gif

P.S. Buvau nusipirkusi 3 kamuoliukus, tai tik 1,5 gal sunaudojau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kakošėlio mamka: 13 rugsėjo 2007 - 15:06
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 09 13, 16:05)
Įkišiu trigrašį. Kai megzi turėk OMENIUOSE, kad jie tempsis. Esu megzusi bliuzelę, tai defomuojasi rankovės ir mezginio apačia. Gal verta kokį sintetinį siūlą įmegzti  g.gif .  Oš iaip siūliukai tai labai malonūs ir ant "nuogo" kūno ir megzt kaifas  rolleyes.gif

praktiskas klausimelis: o ka daryti, kad nesitemptu? be to, kad deti sintetini siuliuka.. ar geriau laisviau, ar tankiau megzti? ta prasme, mezginys nutista, praranda forma? o kaip to isvengti? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2007 09 13, 16:13)
praktiskas klausimelis: o ka daryti, kad nesitemptu? be to, kad deti sintetini siuliuka.. ar geriau laisviau, ar tankiau megzti? ta prasme, mezginys nutista, praranda forma? o kaip to isvengti? blush2.gif  4u.gif

Kadangi siūlas pats savaime puošnus, tai aš mezgiau, panašiai kaip mindira gal kokio 8 Nr. virbalais, lygiu mezgimu (geromis akimis), tik rankogalius ir apačia stulpeliu. Tai vat ir siūlau mezgant stulpelį imti tiek mažesnius virbalus (kad kietesnis, standesnis, mažesnių akių raštas būtų, t.y. tankesnis ir mažiausiai 10 eilių) ir dar tiek apačiai, tiek rankogaliams taip pat pridėti siūlą, tarkim skirtą siuvimui sintetinį. Mano megztukas tįsta ties siūlėmis, t.y. megztinio šonų (per susiuvimą) apačios "trikampukais nuėjo", ir rankovės, ties susiuvimu apačioje "trikampukais nuėjo". Na dar vienas galimas variantas:susiuvant ties rankogaliais ir ties megztuko apačia labiau įtempti siūlą, nei mezginio viršuje.

P.S> Taip, mezginys praranda formą. Dabar pagalvojau, kad galima visą mezginį mezgant dėti labai ploną, bet tvirtą sintetinį siuvimo siūlą, svarbu spalvą nutaikyt. Na gal ir ne visai patogu būtų megzt, bet, manau tuomet tempimas vienoda būtų...greičiausiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kakošėlio mamka: 13 rugsėjo 2007 - 15:32