Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 09 13, 16:05)
Įkišiu trigrašį. Kai megzi turėk OMENIUOSE, kad jie tempsis. Esu megzusi bliuzelę, tai defomuojasi rankovės ir mezginio apačia. Gal verta kokį sintetinį siūlą įmegzti  g.gif .  Oš iaip siūliukai tai labai malonūs ir ant "nuogo" kūno ir megzt kaifas  rolleyes.gif

P.S. Buvau nusipirkusi 3 kamuoliukus, tai tik 1,5 gal sunaudojau  biggrin.gif

nu va, kaip gerai kad perspejai thumbup.gif thumbup.gif net i galva neatejo doh.gif
o tamposi tai labai siuliukai doh.gif

o as 4 nusipirkau lotuliukas.gif doh.gif baisu buvo kad netrukciau, bet metrazas ju ilgokas bigsmile.gif

o as galvojau galus apnerti, tai kazin kaip tada butu g.gif gal tada daryt 3/4 rankoves, ir taip baisiai neissitys g.gif
oi kazkoks galvos skausmas nebezinau ka daryt g.gif
gal is viso koki sali nusimegzt ir vsio g.gif
Atsakyti
Kakošėlio mamka, neri paltuką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 13 rugsėjo 2007 - 19:01
Aš irgi turiu klausimą Kakošėlio mamkai lotuliukas.gif
Ar tu iš tokių pat siūlų megztuką mezgeisi? Įmesk fotkę kaip atrodo blush2.gif mirksiukas.gif 4u.gif
o sakyk, rankovės per alkūnes irgi išsitampė? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindira: 13 rugsėjo 2007 - 19:09
QUOTE(Jūružė @ 2007 09 12, 08:39)
Va dar tokį melandžinį radau, tik man siūlų bus per mažai. Turiu tik 400 g.
user posted image
Papildyta:

o aš vakar pradėjau tokį megzti, kai baigsiu-įmesiu nuotrauką kas gavosi ax.gif
dar norėjau paklausti, kaip galvojat, kalnierių atskirai megzti, o poto prisiūti, ar tiesiog nuo megztinio megzti (nežinau ar aš čia aiškiai paklausiau blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vigilyte: 14 rugsėjo 2007 - 06:10
QUOTE(Vigilyte @ 2007 09 14, 07:08)
o aš vakar pradėjau tokį megzti, kai baigsiu-įmesiu nuotrauką kas gavosi ax.gif
dar norėjau paklausti, kaip galvojat, kalnierių atskirai megzti,  o poto  prisiūti, ar tiesiog nuo megztinio megzti (nežinau ar aš čia aiškiai paklausiau blush2.gif )

Na aš tai nuo megztinio megzčiau, gražesnė būtų ta sujungimo vieta g.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 09 13, 20:00)
Kakošėlio mamka, neri paltuką?

Uhu, bet labai nepatenkinta siūlais. Labai, Frederica, dvejoju g.gif . Nesigauna man toks rezultatas kokio tikėjausi verysad.gif ir juda toliais vėžlio žingsneliais, tad verysad.gif . Kažkaip manęs įkvėpimas niekaip nepagauna verysad.gif o vakarykštis rytinis savo auto vaizdelis visai atmušė ūpą "gėriui ir grožiui" verysad.gif
http://public.fotki....as/auto004.html
http://public.fotki....as/auto005.html
O tu gal savąjį jau baigei? ax.gif

QUOTE(mindira @ 2007 09 13, 20:08)
Aš irgi turiu klausimą Kakošėlio mamkai  lotuliukas.gif
Ar tu iš tokių pat siūlų megztuką mezgeisi? Įmesk fotkę kaip atrodo  blush2.gif  mirksiukas.gif  4u.gif
o sakyk, rankovės per alkūnes irgi išsitampė?  g.gif

Iš tokių, tik manieji raudoni. Taip, alkūnės kenčia doh.gif . Jie nepamiršiu, tai įkelsiu pirmadienį. Ok? O apnerti gal ir nebloga mintis. Nėrimo vietoje mezginys visuomet standesnis gaunasi, tai gal ne taip ir deformuosi. Bet čia tik pasvarstymas, nes pati nemėginau apnėrinėti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kakošėlio mamka: 14 rugsėjo 2007 - 07:52
Užuojauta dėl mašiniuko unsure.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ot tie vagys mad.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif

Lauksiu kol fotkę įkelsi mirksiukas.gif kažkodėl niekaip ūpas neatsiranda man pradėt megzt iš tų siūlų doh.gif
Atsakyti
user posted image
Sveikos mamytės nutariau išmokti megsti blush2.gif Manau man padėsit visai žaliai šiame reikale. Noriu pabandyti savo 1.5 metukų sūneliui tokį grožį wub.gif Ar ne per sunku šis modeliukas kaip pradedančiai? ax.gif
Ir dar klausimėlis, man patinka labai siūlai nerimui "Irisas" vadinasi, o ar tiktų mezgimui kažkas panašaus? Iš anksto dėkui mirksiukas.gif 4u.gif

Papildyta:
doh.gif Kokia didelė sory blush2.gif
Papildyta:
Turbūt ne i tą temą papuoliau 4u.gif Norėjau kur vaikam drabužėliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 09 14, 11:01)
user posted image
Sveikos mamytės nutariau išmokti megsti  blush2.gif Manau man padėsit visai žaliai šiame reikale. Noriu pabandyti savo 1.5 metukų sūneliui tokį grožį  wub.gif Ar ne per sunku šis modeliukas kaip pradedančiai?  ax.gif
Ir dar klausimėlis, man patinka labai siūlai nerimui "Irisas" vadinasi, o ar tiktų mezgimui kažkas panašaus? Iš anksto dėkui  mirksiukas.gif  4u.gif

Papildyta:
doh.gif Kokia didelė sory  blush2.gif
Papildyta:
Turbūt ne i tą temą papuoliau  4u.gif Norėjau kur vaikam drabužėliai doh.gif

Kaitalioti spalvotus siūlus yra labai nepatogu, gal kaip pradedančiajai nebus labai paprasta. Ar nenorėtum pabandyti paprastą lygiu raštu be paveikslėlio. Galima paveikslėlį po to išsiuvinėti. Sveikinu pasiryžimą ir norą išmokti megzti. Ir kad mezgimas įtrauktų tave kaip kokia religija ar manija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aukse7 @ 2007 09 14, 10:32)
Kaitalioti spalvotus siūlus yra labai nepatogu, gal kaip pradedančiajai nebus labai paprasta. Ar nenorėtum pabandyti paprastą lygiu raštu be paveikslėlio.  Galima paveikslėlį po to išsiuvinėti. Sveikinu pasiryžimą ir norą išmokti megzti. Ir kad mezgimas įtrauktų tave kaip kokia religija ar manija 4u.gif

Dėkui, noras yra laabai didelis lotuliukas.gif Tik biški dar nelabai pasitikiu savo jėgom blush2.gif Ir turbūt nieko prieš jei kada užduosiu šiokį tokį klausimėlį? 4u.gif
Dėl to šuniuko gal ir teisi, bet gal rankovęs pabandyti taip išmegsti g.gif
Atsakyti
[quote=Kakošėlio mamka,2007 09 14, 08:47]
Uhu, bet labai nepatenkinta siūlais. Labai, Frederica, dvejoju g.gif . Nesigauna man toks rezultatas kokio tikėjausi verysad.gif ir juda toliais vėžlio žingsneliais, tad verysad.gif . Kažkaip manęs įkvėpimas niekaip nepagauna verysad.gif o vakarykštis rytinis savo auto vaizdelis visai atmušė ūpą "gėriui ir grožiui" verysad.gif
http://public.fotki....as/auto004.html
http://public.fotki....as/auto005.html
O tu gal savąjį jau baigei? ax.gif
verysad.gif liūdnas vaizdelis, tikrai nemalonu verysad.gif----------------------------------- Kokiais siūlais neri, kodėl nepatenkinta? Gal g.gif labai reikli sau? Nes darbeliai tavo visi puikūs bigsmile.gif ------------------------------- Aš tai pristabdžiau...iš pradžių kaip ir laukiau Tavęs mirksiukas.gif , saku diese smagiau. Paskui pradėjau naujus batus apnerinėt , tai dar vienas liko, reikia užbaigt. O be to ir pilvelis pučiasi kaip blionas tai kaip ir nėr kur skubėti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 14 rugsėjo 2007 - 11:07
QUOTE(frederica @ 2007 09 14, 12:06)

verysad.gif liūdnas vaizdelis, tikrai nemalonu verysad.gif-----------------------------------                                                  Kokiais siūlais neri, kodėl nepatenkinta? Gal g.gif  labai reikli sau? Nes darbeliai tavo visi puikūs  bigsmile.gif  -------------------------------                                                    Aš tai pristabdžiau...iš pradžių kaip ir laukiau Tavęs mirksiukas.gif , saku diese smagiau. Paskui pradėjau  naujus batus apnerinėt , tai dar vienas liko, reikia užbaigt. O be to ir pilvelis pučiasi kaip blionas  tai kaip ir nėr kur skubėti. 4u.gif

Nu tai apsidalinkim komplimentais, nes man tai tavo dabeliai KLA-SIŠ-KI thumbup.gif
Aj, žinok, net atlėgo, kad pristabdei, ir neri batus.....gal gi ir man ūpas grįš rolleyes.gif Beje, gerai, kad pristabdei dar ir dėl pilvuko-sako per didelė apkrova nestuke.gif , kaip ir nepatartina 4u.gif

Šiaip tai iš akrilinių siūlų neriu, bet kart nuo karto ten tai juodas, tai raudonas siūlas įsivijęs, tai taip nervina schmoll.gif , kol išpešioji "šiukšliukus"....
Atsakyti