Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(Alida @ 2007 08 08, 13:40)
Jau savo nerinio puse nugaros beveik padariau. kaip sekasi tau Zlatan?

tai ir aš tiek pat panašiai. smagu man nert, tik kad labai lėtai. doh.gif
o tema "kada užsiimat rankdarbiais" (ar kažkaip panašiai) - jau yra (bendroj rankdarbių temoj). ten visos mezgėjos/nėrėjos/... prisipažįsta, kaip spėja tiek visko pridaryt. paskaityk, tikrai nuraminsi sąžinę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(p. Kikimora @ 2007 08 08, 12:57)

Kakošėlio mamka, o kokio numerio virbalais mezgei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 08 08, 05:29)

ŠAUNUOLĖ thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Siaip nesizaviu storais megztiniais, bet sis tikrai patiko wub.gif Pries kokius metus as ieskojau tokiu siulu, tik ne tokiu storu, tai mano 'kaime" niekur neradau..Nelabai pardavejos suprato ko cia as taip neršiu lotuliukas.gif Itariu kad veliau pasinaudosiu tavaja ideja ax.gif

Mexxica, oi kaip laukiu pasirodant flirt.gif sokiai.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latina: 08 rugpjūčio 2007 - 18:12
Ieskau siulu... Ziurejau ebay'juj- ten tiek visokiausiu doh.gif , o kaip issirinkti g.gif Jei as nersiu "karen millen" suknele, o jai reikia 5 maxi kamuoliuku... kiek ten gramu? is keliu siulu susukti? kokio dydzio vaseli imti? Gal as ka ebay rasiu.... ax.gif As taip uzsidegus ta suknele nerti- nebegaliu laukti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2007 08 08, 15:55)
Jau pabaigiau savo megztuką, bandysiu vakare įkelt  4u.gif

Mindira, siūlus jau nusipirkau tam burbuliniam sokiai.gif assa.gif hihihi.gif

thumbup.gif rodyk kokius siulus isigijai 4u.gif labai jau idomu bigsmile.gif

QUOTE(Latina @ 2007 08 08, 19:09)
ŠAUNUOLĖ thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Siaip nesizaviu storais megztiniais, bet sis tikrai patiko wub.gif Pries kokius metus as ieskojau tokiu siulu, tik ne tokiu storu, tai mano 'kaime" niekur neradau..Nelabai pardavejos suprato ko cia as taip neršiu lotuliukas.gif Itariu kad veliau pasinaudosiu tavaja ideja ax.gif

o as zinok senais laikais pirkau tam musu kaime storus siulus, ir virbalus specialiai jiems 8 numerio blink.gif , bet kokis vargas, siulai grazus ir brangus isejo pagal megztini, o vaizdo absoliuciai jokio doh.gif doh.gif storina labiausiai, sukisau babkes ir isejo s... kuri net du kartus mezgiau doh.gif doh.gif
Atsakyti
[quote=Kakošėlio mamka,2007 08 08, 10:48]Dėkoju, mergiotės, tik nereikia pergirt manęs schmoll.gif , esu eilinė mezgėja profanė, tik tiek, kad patinka rankų darbo, o ypač  originalūs daiktai (mamos įtaka), o be to esu gobšuolė, už š...nenoriu mokėti, tai sukuosi kaip išmanau  biggrin.gif
Na ir retai kada būnu patenkinta 100 procentų savo darbu, kai kurie daiktai taip ir iškeliau arba atgal į kamuoliukus, arba tiems, kam prie širdies [quote] .Megstuką(- us) įgyvendinai thumbup.gif , baltas nertinis taip pat labai thumbup.gif , todėl drasiai gali keisti niką į fantastiška blink.gif Dekui už foto,gražus - nors nepanašus, tiesa aš bandysiu daryt panašesnį į originalą, bet žinant pačiai save,manau gausis dar didesnė improvizacija, nei Tau doh.gif O žalia suknutė tai tikrai fantastiška thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 08 rugpjūčio 2007 - 19:29
QUOTE(mindira @ 2007 08 08, 16:45)
o as zinok senais laikais pirkau tam musu kaime storus siulus, ir virbalus specialiai jiems 8 numerio  blink.gif , bet kokis vargas, siulai grazus ir brangus isejo pagal megztini, o vaizdo absoliuciai jokio  doh.gif  doh.gif storina labiausiai, sukisau babkes ir isejo s... kuri net du kartus mezgiau  doh.gif  doh.gif

Tai vat, as nenoriu labai storu, o ir esu maciusi megztuka su tokiais pat intarpais plonu, bet tik su kitais ne tokiais storais megzta, tai man labai patiko ax.gif O kur tu musu "kaime" perki siulus?
Atsakyti
Na štai ir megztukas, bet kažkaip nelabai nufotknt išėjo blush2.gif stora atrodau schmoll.gif
http://public.fotki....s/dscf3404.html

Papildyta:

o siūlai tokie 4u.gif
http://public.fotki....s/dscf3405.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mexxica: 08 rugpjūčio 2007 - 19:32
QUOTE(Latina @ 2007 08 08, 20:07)
Tai vat, as nenoriu labai storu, o ir esu maciusi megztuka su tokiais pat intarpais plonu, bet tik su kitais ne tokiais storais megzta, tai man labai patiko ax.gif O kur tu musu "kaime" perki siulus?

as perku visur, visose pagrindinese siulu pardese doh.gif daugiausiai Dvaro gatvej, o ypac negaliu atsilaikyt pries sveriamus siulus, nes iseina zymiai pigiau, tik zinoma ten nebera tiek graziu siulu, kokiu buna matkeliuose ax.gif

o kur tu perki?

Mexxica, nu labai grazus, koks dailus rolleyes.gif kaip su masina megztas blush2.gif , galetum is arciau dar pafotkint biggrin.gif
o siulai irgi faini, ieskojai panasiu ar ne bigsmile.gif kiek matkiuku pirkai? kokia kaina blush2.gif , kiek ten metru?
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2007 08 08, 21:08)
Mexxica, nu labai grazus, koks dailus  rolleyes.gif kaip su masina megztas  blush2.gif , galetum is arciau dar pafotkint  biggrin.gif
o siulai irgi faini, ieskojai panasiu ar ne  bigsmile.gif kiek matkiuku pirkai? kokia kaina  blush2.gif , kiek ten metru?

Ačiū, Mindira aciuks.gif aciuks.gif nu kažkaip natūroj geriau atrodo rolleyes.gif
Siūlų pirkau 7 kamuoliukus po 50 gramų, bet jaučiu dar mažai gali būti, nors aš šiaip trumpą megsiu, kaip ir nuotraukoj panašiai rolleyes.gif nenorėjau per daug nusipirkt, nes brangūs (9,50 už 50 gr) tai galvoju geriau nusipirksiu kai trūks smile.gif o metražas jų 65 metrai kamuoliuke, tai mažai šiaip, bet labai stori, su 7 nr virbalais megsiu doh.gif norėjau tokių panašių, kaip nuotraukoj, del to ir pirkau šituos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2007 08 08, 17:28)
Na štai ir megztukas, bet kažkaip nelabai nufotknt išėjo blush2.gif stora atrodau  schmoll.gif
http://public.fotki....s/dscf3404.html

Papildyta:

o siūlai tokie 4u.gif
http://public.fotki....s/dscf3405.html

Mexxica, stora neatrodai, gi ranka ant pilvo uzdejai, tai net nebesimato lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O megztinukas super thumbup.gif wub.gif wub.gif Labai graziai ir dar kai ryskus siulai, tai matosi visas rastas. O tau nesiriecia megztos škvarbatkes? Nes kai as buvau numezgusi, man rietesi.
Siulai labai faini, bet itariu bus mazokai, nes metrazas mazas g.gif
Mindira, as iskeiciau Dvaro i Mickeviciaus blush2.gif . Anksciau pati geriausia buvo Dvaro, bet ten dabar neberandu idomesniu siulu, na kartais tik labai. O Mickeviciaus visada pataria kaip kur kas mirksiukas.gif
Atsakyti
Mexica fainuolis tavo megztukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif O as savo Karen Millen suknele kankinu blink.gif jau pirma rata gelyciu baigiu ir pradesiu pirma tanku rata blush2.gif o siaip jei kalbant apie siuliuku poreiki siai suknytei tai 5 maxi kamuoliukai iseina 500 gramu ir kiekvienam kamuoliuke po 565m. tai g.gif apie 2800 metru gaunasi rolleyes.gif
Atsakyti