Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

nunarpliojau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2007 08 07, 20:49)
Hmmm g.gif uz pinigus neriau tik viena karta gyvenime ir tai amerikonei pardaviau tai uz megztuka is toookiu stoooru siulu paemiau 210Lt tai nezinau kaip cia su lietuviskom kainom palygint ir ka pasiulyt doh.gif
Zuzula saunumelis kad radai is kitu kampu nufotkinta suknele aiskiau matyt kas kur ir kaip padaryta  4u.gif
Nespejancioms kartu turiu nuraminima as irgi uz poros savaiciu issikraustau uzsienin tai nezinau kaip pavyks man cia palaikyt tempa blush2.gif kad ir dabar ne labai as ji diktuoju (nuneriau vos 8 gelytes o reikia kokiu 50 gal)  doh.gif
taip kad visos spesim iki kitos vasaros pasipuost drasiai  biggrin.gif

Mano siulu pardaveja atrodo jau is atostogu grizo :)dabar reikia rast tik kas nesios ta suknele smile.gif o siaip dar ir sijonuka nauja is mocheros pradejau... blush2.gif oj azartas kazkoks pagaves
Papildyta:
[quote=liepa50,2007 08 08, 00:56]
[quote=prunskiene,2007 08 07, 16:09]
beje, gal kuri naudojat kazkokius ten klijus, kurie atsparus vandeniui? skao taip galiukai neislenda.. blush2.gif
As rusaiciu forume skaiciau, kad siuliuku galiukus nulakuoja nagu laku, ir sako, kad jie tada neislenda.
[/quote]
o as dabar rankarbiu zurnaliuke perskaiciau, kad siulo klijais atspariais vandeniui klijuot. tai nelabai supratau ar bet kokias ar yra speialus kazkokie neriniams, mezginiams smile.gif
nagu lakas irgi gera iseitis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 08 08, 08:29)

thumbup.gif gėris wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 08 08, 11:23)
nunarpliojau  blush2.gif
user posted image

Labai zavus megztinelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 08 08, 09:29)

super ideja thumbup.gif ir mezginukai..
o as buvau sumasciusi sunerineti plonesniais siulais, oj buciau uzsikasus turbut.. doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Keičiu niką į "aš fantastika"

QUOTE(niekada @ 2007 08 08, 11:58)
Kakošėlio mamka, tu fantastika  wub.gif , megztukai irgi thumbup.gif . Man tai ypač tas baltas.

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 08 08, 12:23)
nunarpliojau  blush2.gif
user posted image

Mūsų Ieva-pieva mergičkos laukia nestuke.gif thumbup.gif darbelis

QUOTE(p. Kikimora @ 2007 08 08, 12:57)

mirksiukas.gif

QUOTE(prunskiene @ 2007 08 08, 12:59)
super ideja  thumbup.gif  ir mezginukai..
o as buvau sumasciusi sunerineti plonesniais siulais, oj buciau uzsikasus turbut..  doh.gif

Prašom detaliau ax.gif kaip sunėrinėti plonesniais siūlais? g.gif Gal tavo idėja geresnė?
Atsakyti
Zinote uzduosiu klausima as ne i tema, bet man blondinei jus atleiskit blush2.gif
Kada jus spejate tiek visko prinerti ir primegzti???????
Aciu ua atsakymus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alida @ 2007 08 08, 13:32)
Zinote uzduosiu klausima as ne i tema, bet man blondinei jus atleiskit blush2.gif
Aciu ua atsakymus  ax.gif

Aš neriu ir mezgu naktimis - kai užmiega vaikas, maždaug nuo 23.00 vakare iki 1.00.
Vyras dar neišvarė iš namų, kai pajuntu grėsmę šeimos židiniu - biškį nemezgu kelias dienas schmoll.gif lotuliukas.gif doh.gif
Indai neplauti, kambariai netvarkyti, valgyti padaryta ant greičio, nes aš - MEZGĖJA tease.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukse7: 08 rugpjūčio 2007 - 12:40
QUOTE(Alida @ 2007 08 08, 13:32)
Aciu ua atsakymus  ax.gif

Aš tai vakarais prieš miegą ropščiuosi su mezginiu į lovą, arba savaitgalio rytais po kavytės stveriuosi mezgimo. Nutaikau momentą. Nors aš einu legviausiu keliu-renkuosi "greitus modelius", t.y stori siūlai, nesudėtingas raštas biggrin.gif

QUOTE(aukse7 @ 2007 08 08, 13:40)
Aš neriu ir mezgu naktimis - kai užmiega vaikas, maždaug nuo 23.00 vakare iki 1.00.
Vyras dar neišvarė iš namų, kai pajuntu grėsmę šeimos židiniu - biškį nemezgu kelias dienas schmoll.gif  lotuliukas.gif  doh.gif
Indai neplauti, kambariai netvarkyti, valgyti padaryta ant greičio, nes aš - MEZGĖJA tease.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kakošėlio mamka: 08 rugpjūčio 2007 - 12:47
Zinote aciu jums labai, labai. nerasiau nes pabijojau, kambariai netvarkyti ir pas mane, o kai indai neplauti igriso, tai vyras indaplove itaise lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
viena mama mane sugedino, nera laiko tvarkais, su vaiku zaidi, valgyti vyrui darai.
Puse darbu nedarau, nes ir as mezgeja biggrin.gif
Nu merginos aciu jums, kimbu toliau i darbus, mezgimo aisku
4u.gif 4u.gif 4u.gif

Jau savo nerinio puse nugaros beveik padariau. kaip sekasi tau Zlatan?
Atsakyti
Jau pabaigiau savo megztuką, bandysiu vakare įkelt 4u.gif

Mindira, siūlus jau nusipirkau tam burbuliniam sokiai.gif assa.gif hihihi.gif
Atsakyti
Pasakykit man tundrai, o to "Kiros megstinuko" siūlai tokie ar čia derinta su plonais kaip fantazija leido blush2.gif
Atsakyti