Įkraunama...
Įkraunama...

Darom remontą patys

QUOTE(marimacho @ 2008 01 14, 12:57)
kaip pas jus grazu bus  wub.gif  saunuoliai  thumbup.gif

Dėkuj 4u.gif
QUOTE(akvilyte @ 2008 01 14, 18:27)

taira, saunuoliai  thumbup.gif  grazu  wub.gif

mano abu vyrus liga pakirto.. tai as daba jau ir sesute dirbu  rolleyes.gif

dėkuj 4u.gif
kantrybės slaugant ligonius,ir pačiai sveikatos 4u.gif

QUOTE(Orrange @ 2008 01 14, 21:41)
Sveikos, gal gali papasakoti, kaip TB siena vietoj duru idejo, nes ir pas mus reikia toki fynta padaryt... Kaip suprantu ten gipskartonio plokste dedasi, ir reikia kazkokiu profiliuku..O per viduri kazkokio tvirtinimo reikia ar nelabai ir ka i vidu dejot tarp ploksciu, i ta tarpa. Uzklausk, jei nesunku ir brukstelk. Dekui. 4u.gif

Taip ten tvirtinasi ant profilių,mano manymu reik bent truputį nusimanyt tam reikale ax.gif ,maniškio tai duona tokie darbai,aš aišku nepadaryčiau to,mačiau kad į vidų kišo parok vatą,nu kad nebarškėtų tuštuma.
Atsakyti
Mes statėm sieną, nes vonią didinom koridoriaus sąskaita. Tai MB padarė iš metalinių profilių karkasą, paskui ant jo gipso kartoną, o į vidų irgi sudėjom Paroc vatą. mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas, remontininkes 4u.gif

akvilyte, laikykis nesusirk 4u.gif

o del tos sienos, tai maniskis paliko senu duru rema, nes jis labai tvirtai laikesi ir i ji state gipso kartono plosktes. jis dejo tik sluoksnius nes mums reikėjo ten sulygint, o į vidų pridėjo putų polisterolio, turėjom ir mes tos vatos, bet MB nedėjo, nes berods jinai drėgmės bijo, tai nuo putų polistirolio irgi nevarška tuščia ertmė ax.gif
Atsakyti
Neradau temos apie grindis tai pas jus remontininkės paklausiu ax.gif žodžiu taip :pas mus trys kambariai,ir jeigu juose visuose skirsis grindų spalva,tai čia gerai ar ne g.gif nu ta prasme ar bus labai negražu.Miegame planuoju alpinės pušies spalvą nu tokia šviesi,pilka.O svetainėj noriu parketlenčių,gal net tamsių,koridoriuj irgi parketlentės,nu žodžiu marmalynės noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taira @ 2008 01 16, 15:53)
Neradau temos apie grindis tai pas jus remontininkės paklausiu ax.gif žodžiu taip :pas mus trys kambariai,ir jeigu juose visuose skirsis grindų spalva,tai čia gerai ar ne g.gif nu ta prasme ar bus labai negražu.Miegame planuoju alpinės pušies spalvą nu tokia šviesi,pilka.O svetainėj noriu parketlenčių,gal net tamsių,koridoriuj irgi parketlentės,nu žodžiu marmalynės noriu lotuliukas.gif

Man asmeniškai visur skirtingas margumynas - negražu. Bet vėlgi - čia skonio reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Taira @ 2008 01 14, 20:29)
Taip ten tvirtinasi ant profilių,mano manymu reik bent truputį nusimanyt tam reikale ax.gif ,maniškio tai duona tokie darbai,aš aišku nepadaryčiau to,mačiau kad į vidų kišo parok vatą,nu kad nebarškėtų tuštuma.

O pas mus namuose klijuoja ,tokiais "pliozais" deda ant to lapo biggrin.gif ,tai tose vietose kur nera kliju -tai oi kaip barska doh.gif ir man tas reikalas oi kaip nepatinka schmoll.gif .Ale protingi unsure.gif vyrai isaiskino,kad taip reikia,kad oras vaiksciotu blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Taira @ 2008 01 16, 15:53)

pas mane visuose kambariuose skirtingos ir man visai nieko ax.gif kaksakip nekrenta i akis tas margumas...
Atsakyti
Pasidalinsiu puikia idėja, gal kam pravers....
Darau remonta bute, o ten lubos apklijuotos tokiais kvadratais iš putų palesterolio (manau suopratot apie ką aš smile.gif ). tai vat Visą tą apklijavimą reik nuimt, bet juk nekrapštysi su mentele atsistojus ant kėdės doh.gif užtruktų visą amžinybę biggrin.gif
Tai nuvariau į ūkio prekių parduotuvę ir nupirkau ledkirtį: toks ilgas kotas su stačiakampiu metaliniu antgaliu. vakar išbandžiau thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
noriu paklausti, ar pvz gyvatukui skylutes plytelese isgreziat pries klijuojant, ar gyvatuka pakabinot jau kai buvo priklijuotos plyteles? kazin nesuskis jei paskui gresim? g.gif
jei reikia is anksto, tai reikia tada ir viskam ka ruosiesi kabint is karto pries klijuojant skylutes isgrezt?
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 01 18, 10:40)
sveikos  4u.gif
noriu paklausti, ar pvz gyvatukui skylutes plytelese isgreziat pries klijuojant, ar gyvatuka pakabinot jau kai buvo priklijuotos plyteles? kazin nesuskis jei paskui gresim?  g.gif
jei reikia is anksto, tai reikia tada ir viskam ka ruosiesi kabint is karto pries klijuojant skylutes isgrezt?

O kaip vamzdziai gyvatuko? Ar po plytelėmis, ar virš? Ar gal gyvatukas iš viso elektrinis? Nes jei vamzdžiai slepiasi po plytelėm, tai išgręšit gyvatuko kabinimą, kai suklijuosit plyteles, tik vamzdžių antgaliai turi būti išlindę. O jei vamzdžiai virš plytelių, tai tikrai po plytelių klijavimo išsigręšite. Nežinau, ar mane supratai... Bet jei išsigręšite sienas, o paskui apklijuosite plytelėm, tai kokia iš to nauda, nes vistiek nematysite, kur išgręžta... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2008 01 18, 12:06)
O kaip vamzdziai gyvatuko? Ar po plytelėmis, ar virš? Ar gal gyvatukas iš viso elektrinis? Nes jei vamzdžiai slepiasi po plytelėm, tai išgręšit gyvatuko kabinimą, kai suklijuosit plyteles, tik vamzdžių antgaliai turi būti išlindę. O jei vamzdžiai virš plytelių, tai tikrai po plytelių klijavimo išsigręšite.  Nežinau, ar mane supratai... Bet jei išsigręšite sienas, o paskui apklijuosite plytelėm, tai kokia iš to nauda, nes vistiek nematysite, kur išgręžta... g.gif

niu zodziu smile.gif
pas mus tas gyvatukas iseis is tos dezes kur vamzdziai yra smile.gif nes dabar jo ner, yra tik uzdeta tokia slanga, kad kaimynams siltu gyvatukas.
niu gal ne taip supratai mane, as klausiau ar ir plytelese gal reikia iskarto ispjaut ar isgrest slykutes ten kur reiks, niu ne tik gyvatukui, niu pvz ir lentyneles kur kaninsim arba dantu sepetuku laikikli blush2.gif niu as klausiu, ar jei jau isklijavus greztume, ar nesuskils plyteles g.gif gal is karto visur reik pasiruost skylutes g.gif
niu gal ir nesamone cia sumasciau..
zodziu papasakokit, kada grezet skyles visokiom lentynelem pakabint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Joho @ 2008 01 18, 09:26)
Pasidalinsiu puikia idėja, gal kam pravers....
Darau remonta bute, o ten lubos apklijuotos tokiais kvadratais iš putų palesterolio (manau suopratot apie ką aš smile.gif ). tai vat Visą tą apklijavimą reik nuimt, bet juk nekrapštysi su mentele atsistojus ant kėdės doh.gif  užtruktų visą amžinybę biggrin.gif
Tai nuvariau į ūkio prekių parduotuvę ir nupirkau ledkirtį: toks ilgas kotas su stačiakampiu metaliniu antgaliu. vakar išbandžiau  thumbup.gif

Ale tikrai gera idėja thumbup.gif pas mus to gėrio nebuvo,tik gipsu puoštos lubos buvo lotuliukas.gif

QUOTE(marimacho @ 2008 01 18, 12:16)
niu zodziu  smile.gif
pas mus tas gyvatukas iseis is tos dezes kur vamzdziai yra smile.gif nes dabar jo  ner, yra tik uzdeta tokia slanga, kad kaimynams siltu gyvatukas.
niu gal ne taip supratai mane, as klausiau ar ir plytelese gal reikia iskarto ispjaut ar isgrest slykutes ten kur reiks, niu ne tik gyvatukui, niu pvz ir lentyneles kur kaninsim arba dantu sepetuku laikikli  blush2.gif  niu as klausiu, ar jei jau isklijavus greztume, ar nesuskils plyteles  g.gif  gal is karto visur reik pasiruost skylutes  g.gif
niu gal ir nesamone cia sumasciau..
zodziu papasakokit, kada grezet skyles visokiom lentynelem pakabint  ax.gif

Gręžė vyras plyteles kabindamas gyvatuką,nieko joms nenutiko,manau dabar jos kokybiškos ir netrūkinėja.Tik maišytuvui ir visokiems kitokiems vamzdžiams tai dedant grežiojo plyteles.

Vakar ''aplaistėm'' draugės teises doh.gif manau šiandien tikrai nieko nedarysiu,jaučiuosi kaip karuselėse doh.gif
Atsakyti